Ką aš veikiu? Papakuoju, pašveičiu, puodais patarškinu, pasėdžiu... vakarais pamezgu. Toks veukt laikas. Vakare eisiu į svečius, kažkokio mega turbo virtuvinio įrankio apžiūrėt-Thermomix vadinasi.
Jurgitak - spėju reikia jiems anksti keltis arba tiesiog užsisakyt. Nesu pirkusi, bet seniai kolegė yra pasakojusi, kaip Ulonų turgelyje užsisakydavo.
Benedikto turguje būna, bet tikrai ne visą laiką. Mėsa ten brangesnė nei prekybcentriuos, bet ir kokybė atitinkama.
Vakar vikuniją čiupinėjau Nu ir jokio Waw. Kašmyras netgi mieliau jaučiasi. Sakė per kelis metus tik vieną kartą pardavė į Šveicariją 50 g. Taip ir stovi tie tūkstančiai kaip parodoje su karūna
Kepu kibinus. Rytoj atvažiuoja meistras, t.y. vyro brolis. Pagaliau atsinaujinsim vieną vonios kambarį. Bet dvi savaitės su svečiu man kaip visada iššūkis
Laba diena, darbas . Vyras tai realiai išėjo, o aš taigi likau ir dirbt, ir visą govėdą maitint namie
.
Ar reikia sakyt, kad kai jis jau pradėjo artėti, aš ėmiau nervuotis, kad atostogos baigiasi? Nieko keisto . Išvis jau turiu reputaciją kaip "nežinia ko norinti", bet tik ne to, kas yra čia ir dabar
.
Per savaitgalį nenumezgiau nei akelės, o knygą tik vakar per prievartą turėjau pasiimti, nes šiandien reikia grąžint, o aš net nepradėjus. Galėčiau taip ir grąžint, bet kažkodėl ją pasiėmiau, tai nusprendžiau pažiūrėt, ar buvo verta . Tai bandysiu perskaityt per šiandien, visai užkabino. Buvo kažkokių influencerių (iš intelektualesnių) rekomenduota, pasižymėta kažkur: https://www.knygos.lt/lt/knygos/matrix/.
Vesiu vaikus tuoj TA atlikt, sužinosiu, kiek "mažylis" yra virš 2-iejų metrų ir kiek cm skiria mažę nuo dičkės - spėju, kad ne daugiau kaip 2-3. Jei nepamiršiu ir bus laiko, gal sau siuntimų pasiprašysiu, kad atsistočiau į eilę pas okulistus ir pas ginę profilaktiškai reik. Tiksliau, tai reikėtų pas trečio lygio patekt, bet čia sunkus atvejis/ilgas kelias, reikia pradėt nors mažais žingsneliais kažką daryt .
202 (tiek spėjo, nes matuoklė mūsų gydykloje tik iki 2 m , 179 ir 176. Ir keletas siuntimų. Netikėčiausia buvo dėl mažės akių. pusę eilučių vos mato abiem akim... Turint omeny kiek ir kaip skaito, kaip viena akis planšetėj, kita telefone, tai nieko keisto.
Labas.
Kažkokia keista dieną. 4 ryto kėliausi sūnaus nuvežti į oro uostą. Gerai, kad mane užsiprašė, o ne su taksi važiavo. O tai atsikėliau be jokio laiko rezervo, tik kad apsirengčiau iš nuvežčiau. Išlendu patyliukais iš kambario. Namuos tylu, tamsu ir ramu. Jau ėmiau galvoti, kad ne taip supratau dieną.. O pasirodo sūnus žadintuvo ar tai negirdėjo, ar tai nesuveikė. Tai turėjo irgi pagreitintu režimu susiruošti.
Tai va, nuvežiau sūnų, o tada grįžau ir galvoju ką čia daryti. Ar dar gultis, ar pradėti dieną. Kadangi darbas iš namų, tai laiko dar buvo, atsiguliau. Aišku miegas ilgai neėmė, o paskui kai suėmė, tai matyt jau ne taip ilgai ir pamiegojau. Faktas, kad atsikėlusi jaučiausi daug baisiau, nei tada 4 . Bet šiaip visai gerai dar laikausi. Ir darbų daug.
Jau senokai nemezgu. Artėja atostogos, tai galvoju, kad vis tik reiktų kokį mezginį atostogom susiorganizuoti.
Kerpena, taip pabudus tikrai klausimas, ką daryt. Aš kai pelėda, tai net pabudusi ryte nesugalvoju, ką veikti naudingo, prasėdžiu telefone, jeigu nemiga kankina arba virtuvę pasišveičiu .
O ką darai vietoje mezgimo? Nes laisvo laiko vis tiek juk būna vakarais.
Laba,
Aš ir kėliaus 4, į oro uostą važiavau. Norėjau į Depo, bet laukt valandą mašinoj, o paskui dar važiuot.... Ai kitą pirmadienį... Pasiderinsiu, kad po Vilnių pabimbinėt, jei bus noro ir geras oras. Jei ne užteks Depo ir Ikea.🤭
Nemezgu, siūlus perku.... Turiu norą išmokt kai ką naujo🫣... Ot nerami dūšia
Freke, vežei tą savo gerą draugę?
Ką naujo nori išmokt, neramioji dūšia?
Aš tai biškį baisiuosi savimi, nes neturiu nei norų jokių, nei tikslų, nei svajonių. Juk tokių kaip "kad visi šeimoj būtų sveiki ir visiems vaikams gyvenime pasisektų" nelaikau svajone, nelabai galiu tam įtaką turėt tiesiogiai... Patiktų man ko nors norėt ir siek, bet nesugalvoju. Jeigu sugalvoju, kad reikėtų tęsti mokytis ispanų per Duolingo, tai neilgam motyvacijos užtenka, nes toks sugalvotas tas noras. Kokius nors macrosus būtų gerai išmokti exceliu kurti, bet realiai irgi nėra poreikio didelio. tai ir plūduriuoju. Net mezgime jokių iššūkių nesiekiu, nėra nieko kaip š...
Dukrai sakiau, kad parašysiu į FB viešai, bet parašysiu čia: 07.28 gimtadienio proga gavo 10 knygų . Na, tik 2 iš jų rimtesnės angliškos ir neplonos, kitos tiesiog komiksai - 5 japoniškos mangos angliškai, 3 (irgi angliškai) iš tos jos mėgstamos serijos apie kačių karus. Tai ką - šiandien 07.31 jau visos baigaimos perskaityti
. Oficialiai anglų mokytis ji pradėjo tik pernai, o šiaip buvo tik būrelis ir telefonas/planšetė. Papasakojau jai, kaip susitikę kalbėjomės, kad Qqutės sūnaus klasiokas per lietuvių pamoką angliškai skaitytą knygą pristatinėjo, manau ir maniškė pasinaudos tokia gerąja praktika
, nors ir lietuviškų knygų sočiai skaito.
Ta geroji drauge tai mama su savo drauge.☺️.. Vistiek nekeičia fakto, kad pasiskaičiavo mano atostogas ir suplanavo kada kas atvažiuoti turi jas nuvežt🫣
Juostas aust širdis šaukia. Man gi tas sindromas yra. Išmokti, pliusą pasidėti ir toliau keliauti. 🫣
Kaip smagu, kad vaikai skaito....
Smagu juostas austi, nors šiaip mažai pritaikomas dakykas, nebent tautodailininke tapt ketintum. Esu 2iem būdais mokiusis, vis stovykloje pradedu, paskui nepabaigiu namie, nes motyvacija dingsta.
365 psl vienos angliškos knygos . Dabar pasičiupo lietuviškai skaityt.
Turiu įdėjų kur jas galima panaudot. Bet pradžioj reik išmokt. 🤭🤭🤭🤭