Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O priemonių/prietaisų daug reik? Tom juostom.

Smagu, kad skaito jaunimas.

Atsakyti

Realiai ne. Pieštuko, liniuotės, ir kažko kur ataudus užsivynioji. Tai vieną galą prie stalo pririši, kitą prie savęs ir audi. Metmenis ant pieštuko atsiskirt galima. Bet man nugara greit apie save duoda žinot. Tai klaustuko poza sunkoka...  Turiu skietelį, tai pieštuko nebereik ir šaudyklę. Dabar dar bandau pasigamint staklytes 🤭 kad lengviau būtų. Nereiktų kelnių nusimaudinėt kai kur išeini. 🤣🤣🤣

Galima su kortelėm vytines juostas vyti. Galima su skietu rinktines ar austines, galima pintines. Šiaip įdomu pats procesas ir tas spalvų maišymasis, persipynimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 31 liepos 2023 - 21:22

Va va, aš su kortelėm vytinę turiu nebaigtą, o kokią dar bandžiau - nebepamenu... Nu šaunuolė, tai ne svajonės jau, o besipildanti realybė! Štai kam siūlai :). Aš tai pažakardint verčiau kokią smulkmę norėsiu žiemop. Gal net sau kojines nusimarginsiu. Įkvėpei su savo juostom :).

Smagu KOL dar skaito jaunimas :). Tai tol ir džiaugiuosi, paskui būna visaip..

Atsakyti

Pas Frekę daug žodelių. Nežinomų :D 

Mano jaunimas neskaito.

Bet ir pati niekada nebuvau skaitovė. Tik šią vasarą kažkaip užsikabinau. Kad ir psichologiškai sunkios knygos viena po kitos, bet vis atrandu laiko. 

Atsakyti

Kaip smagu būti įkvėpėja☺️

Šiandien laisviau, tai pasiėmiau Mėlyną kraują skaityti. Apie įtakingiausias LDK gimines. Girdžiu agurkai šnabždas: ji skaito mes augam, tegul paskui verkia, kad dideli užaugom.

Atsakyti
Sveikos. As irgi ikritau i skaitymus. 'Taupiau' atostogom 'Ten, kur gieda veziai', tai vakar vakare isisukau i vilnoni uzklota terasoje ir skaiciau beveik iki vidurnakcio. Beda, kad skaitykle tenka dalintis su vyru. Vietos parduotuveleje maciau grazaus leidimo 'Nežudyk strazdo giesmininko', nesu skaiciusi, gal reiketu isigyti.
Ir dar sau pasizadejusi pamegzti bei vokieciu k.pasimokyti, reiketu kokius podcast'us susirasti klausimui. Siulus turiu, virbalus irgi, tai programoje ir pamezgimas numatytas lietaus snaresyje
rolleyes.gif
Atsakyti

Nežudyk strazdo giesmininko esu skaičiusi kažkada seniai, tikrai žinau, kad patiko, tik nieko nepamenu, norėtųsi kada pakartot :).

Tiko turimi virbalai ar pirkai Vilniuje visgi? Ką planuoji megzti?

Aš kai įveiksiu nors vieną knygą, tada pajudinsiu kojines, o tada reikia nuvažiuot iki darbo atsispausdint aprašymą, noriu pradėti šitą: https://www.ravelry....y/robinia-light.  Aišku, pirmiau reikėtų mėginuką prasimegzt, pasižiūrėti ar atitinka tankumas turimų siūlų, o tai jau prisisvaigus apie rusvai pieniškaibaltą megztuką rudeniui.

Pusę bliūdelio aviečių sukapojau, kurias buvau paruošusi orkaitėje gaminamam ryžiui pudingui vaikams  :B​ , reikia eiti dar ištraukti iš kibirėlio ir perrinkti...

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 08 01, 10:44)
Tiko turimi virbalai ar pirkai Vilniuje visgi? Ką planuoji megzti?
noriu pradėti šitą: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.ravelry.com/patterns/library/robinia-light'>https://www.ravelry.com/patterns/library/robinia-light</a>. 

Tiko turimi. Bet reikia 2-ju skirtingu nr (3.5 ir 4), turiu tik vienus, tai su jais ir bandysiu. Megsiu Champagne Cardigan by Petite Knit.
Man tavo 'noras' labai grazus, irgi turiu issisaugojusi sarase. Siaip man visi tos dizaineres mezginiai patinka. Paprasti, bet kiekvienas su savo cinkeliu. Ji lyg mados industrijoje anksciau dirbo, mokslus irgi toje srityje baigusi, matyt, todel ir harmonijos bei estetikos daug jos kuriniuose.
Atsakyti

Grįžau iš šermenų ir vyrui pasakiau, kad uždraudžiu pirmiau manęs mirt.

Sunku laidot bendraamžius. Neįgyvendinti planai. Šeima, vaikai. Neteisinga. Nelaiku. 

Atsakyti

Niuma, kas atsitiko? Ir bendraamžius, ir dar jaunesnius... Skauda širdį net einant man savo gatve kaskart, pridėliota žvakučių pakelėj, kur birželį motociklininkas žuvo, influenceris... Mes kaip tik pro šalį važiavom po įvykio...

Susitikau su dukterėčia, prapliurpėm palei Nerį vaikščiodamos, paskui sėdėdamos iki kol lynot ir temt pradėjo. Kai esu veiksme - jokiom durnom mintim laiko nėra, ačiū Dievui :).

Atsakyti

Smegenų vėžys. Neoperuojamas. Trumpiau, nei 1,5 metų.

Atsakyti

Oi, Niuma, užjaučiu, liūdni tokie susidūrimai su gyvenimu/mirtimi.  Mane žiauriai erzina vieno artimo, senjorų amžiaus, žmogaus, nesibaigiantys pareiškimai, va "mūsų amžiuje" tos ar anos ligos... kas kart lyg spjūvis į veidą, tiems jauniems ar net vaikams, per anksti išėjusiems. O šiaip jau labos🌞 Vis dar atostogaujam, jei prieš tai buvusį laiką apskritai galima vadinti atostogomis. Atarėme 10 dienų LT be atokvėpio ir prisėdimo.  Po 2-jų metu pauzės aplankėme ir susitikome su krūva žmonių...  Taip sakant keitėsi ir miestai, ir veidai...  Tik grįžus puolėme ūkį aptampyti, nes ryt dičkis švęs savo 18-jį.  Jau dabar laukiu rudens atostogų, sakiau bus tik tyla, jūra ir sauna,bent keletui dienų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 02 rugpjūčio 2023 - 10:11