Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O, Kapseika iš veiksmo į veiksmą! Pagalvojau, kad 18 jau rimtas balius, o tada netyčia susivokiau, kad maniškiams už 1,5 m tas pats ir dviem ir ... siaubas  :B . Nenoriu net galvot, nežinau, ko užsimanys, tikiuosi, nenorės sodybos baliui  :B . Tiksliau, tai gal reikėtų poros sodybų :D, nes 5 klasėj buvo paskutinis bendras gimtadienis, kai dar kvietėsi bendrus klasiokus (sūnaus didelė dalis pradinės draugų įstojo kartu į kitą mokyklą), o paskui jau buvo atskirai. Laimei, buvo karantinas per gimtadieniuis gal pora metų, užteko šeimos rato, o pernai ir šiemet tai tiesiog ėjo kažkur su draugais, kur sugalvojo, nereikėjo man organizuoti, tik pinigų reikėjo :).

Dukra šiandien 5.30 išlėkė su draugėm traukiniu, paskui autobusu iki Nidos, ten klasiokės tėvai vasaras leidžia, tai pasikvietė keliom dienom pabūti. Ėjusi 1 val miegoti paskui kaip zuikis vis šokinėjau, kad nepramiegotų vyras, o paskui tas tęsėsi jau kai ir grįžo, tai tik nuramindavau save, kad viskas, grįžo, reiškia, spėjo, išvažiavo, bet vis tiek šokinėjau, siaubingas ne-miegas buvo :(... Pirkau bilietus su lengvata, o mokinio pažymėjimą pametus, nervinausi, kaip prasisuks, jeigu paprašys (turi tokia kortelę su foto, vardu pavarde, kur mokyklos pavadinimas yra, bet...), dar gi pereiti iš geležinkelio stoties į autobusų reikėjo, o ten visos menininkės gal pirmąsyk savarankiškai keliaujančios... Bet parašė, kad jau autobuse ir kelte, tai ramu, kad kelionė sėkminga, sakė, kad saulutė tam Lietuvos rkašte šviečia ♥.  Seniai nebuvusi Nidoje, ypatingas ten kraštas, tai džiaugiuosi už savo panelę, kad bus nuostabus atostogų gabaliukas, jeigu 5 panos/katės nesusiries :).

Atsakyti

Labas dienas, 

Ma irgi reik atostogų po atostogų, jei jas taip galima pavadint. Į darbą nereikėjo eit, tai bent tiek, bet šiaip lėkimas gavosi gan intensyvus. Penktadineį vis tiek turėjau dirbt iš namų, kad ir iš svetimų :D Kompą darbinį vežiausi.

Apturėjau 5 skrydžius. Vienas vėlavo 2 valandas, tai tik po vidurnakčio išskrist gavosi, nebebuvo kada miegot, persikroviau daiktus ir vėl į oro uostą.

O šiaip, pabuvau tikrai gražiose vietose Anglijoj  :wub: Univesiteto miestelis puikiai sutvarkytas, olandiškos bangos dvasia apželdintos naujos vietos. Kaip po kokį parką vaikštai. Bet kai mokslas tiek kainuoja, tai nenuostabu, kad sutvarkyta viskas. Nuo šių metų dar didesniu bizniu ten tapo išsilavinimas.. Net profesoriai pavasarį streikavo, bet.. Tuoj europiečių JK univesitetuose iš vis nebus rasta. Dalis, kuri buvo ir kol kas yra pažangiausia, su geriausiais rezultatais.

Ir savo senoj svajonėj Cotswolds pagaliau turėjau galimybę akies krašteliu pasigrožėt  :wub: Buvo pakeliui iš universiteto. 

Vienam autobuse mačiau neriantį vąšeliu vaikinuką apie kokį 25-30m. amžiaus :wub:  

Na, ir parduotuvėlė smagi dar viena:

Priedas  1.jpg   238,09KB   0 Parsiųsta kartų

Ir biškis mezginių:

Priedas  2.jpg   214,31KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  3.jpg   217,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, o Šeimos kortelę naudojai? Nes nuolaida traukiniams taip pat. Tik reik tą kortelę dar ir turėti kartu. Nuolaidos sumuojasi.

Atsakyti

Naudojau naudojau, turim 2 korteles, tai daviau 1 jai, jeigu tikrintų. (Pati turiu ir telefone, bet kažkada nesuveikė kažkur, tai sunervino, galvojau vaikams telefonuose padarysiu, bet dabar jau ir pamiršau, kaip, tai...) Tai išvis iki Klaipėdos už 9 su centais nuvažiavo. O ČMM mokiniams nuolaidos geresnės, kaip studentams, užtat dėl to pažymėjimo pergyvenau...

Limit, tavo vaizdeliai mane pakerėjo, užnorino tuos kraštus pamatyt, bet bijau, kad mums gali būti pernelyg sudėtinga/per brangu...

Sūnus ir liko ar parskrido kartu bent kiek Lietuvoje pabūti ar iškart į darbus kibo?

Atsakyti

Šiaip nesudėtinga, jei nebaisu auto su kitoj pusėj vairu vairuot. Vyrui mano be problemų. Bet va apie kainas tai... Išleidom daugiau nei planavom.

Grįžo dičkis kartu, tai dabar esam pilna šeima.

Vidurinis mano vaikas, kaip šnd paaiškėjo,  studijuos matematiką VU.

Atsakyti

Sveikos!

Jaučio žandų turi Norfa bazė. Ir mėsos brandinimo šaldytuvus.

Mezgu!

Dairausi siūlų...

Atsakyti

Oi Restar, tau net dvigubas smagumas nusimato🙈

Maniškio tikroji diena buvo prieš išvažiuojant į Lt, tai pripuošėm namus, pripakavom dovanų, vakare dar nulėkėm pavalgyti, o ryte į kelionę.

O dabar švęs su draugais. Labai tikėjausi gerų orų, kad kieme pastatyti paviljoną, galėtų baseine pamirkyti, krepšį ar lauko stalo tenisą pažaisti, vakare kokį laužą užkurti, bet praneša žaibus, tai teks užleist jaunimui visą apačią. Kas irgi ne itin motyvuoja šveisti namus, nes po to bus dar baisiau🙈

Labiausiai erzina, kad iš jo beveik negaunu info, nei ką gert, nei ką valgyt norės, vis ai kaip padarysi, taip gerai, bet aš taip nenoriu. Kankinsiuosi kur virtuvėj, kad paskui viską išvožt šiukšlinėn. Pripirkau įvairiausių užkandžių, nebent dar naminės picos iškepsim, bet aš būčiau labiau linkusi užsakyti ir pamiršti. Ryt su tėvu varys gėrimų supirkti😎

Limit, kokios fainos tavo kelionės akimirkos😍

Limit, o ką turi minty, sakydama kad Europiečių JK univeruose neliks, ten suvažiuoja turtingi kitataučiai ar kaip tik neturtingi, kuriems viskas valstybės finansuojama? 

Atsakyti

Gadget, sveika senai matyta/skaityta🤗

Ką mezgi, kaip gyvuoji?

Atsakyti

Gadget, sveika sugrįžusi! Norfos bazė - Savanorių 176?

Limit, o kiek mokslai UK kainuoja? Aš būsimą medikę turėsiu, tai mokestis 5000 per metus.

Atsakyti

O, studentų naujienos mielos, nors netikėtos. Limit vyrukas matematikas? Eina sau... Galvojau jis prie kokios vadybos, politikos, komunikacijos każkodėl :). O medikė būsimoji be Lt studijuos? 

O Kerpenos dukra, kažin ką pasirinko?

Maniškis dičkis irgi gavo teigiamą atsakymą dėl mokslų tolesnių. Aišku, mokama vieta, ir nenori jis mokytis realiai  :B . Bet pasiaiškinau su buvusiu kolega, kuris kaip tik dar užvakar buvo dekanas tos kolegijos to fakulteto, tai po metų itin realu jau nemokamai mokytis , na, ir pasirašyti sutartį gali, o jeigu gaus darbo pasiūlymą, kur laukia atsakymo, tai greičiausiai nesimokys...

Atsakyti

Taip, Savanorių 176.

Visa laimė ir nelaimė yra galvoje. Buvau pavargusi, išsisėmusi. Tikėjaus, kad laimė ateis tučtuojau po teisinių procesų pabaigos, o ji dar palaukė.

Kam vaikai mokosi, kas pati mokosi :) Sesija, ypač kai ji baigiasi, smagus dalykas.

Numezgiau tris stambius mezginius per liepą. Du jau ir pranešiojau! Loro piano linas, medvilnė, kašmyras.

Dairausi kašmyro.

Atsakyti

Gadgeduk, o kaip su pasirodymų virbalodraugėms? Gal net sumotyvavimu 🤔

Nupirkau ir aš porą babinų prieš atostogas, bet niekaip nepamenu kam🙄

Atsakyti