Papasakok, ką ten dar kiši savo ir taip galvoton galvon, kas per mokslai?
Foto tokio iškiliai meninio lygio, kad geriau aprašyti.
1. Tamsiai mėlynas ir kreminis ilgarankovis stambiadryžis, su ilgesne per tamsų dryžį uodega, trikampiu kaklu. Mielas.
2. Loro piano šiaudo spalvos lino dryžutis trumparankovis, megztas nuo viršaus ir padryžuotas retėjančiomis balto lino, sukto su turkio spalvos kašmyru, juostikėmis. Jaukus.
3. Tamsiai mėlyno loro piano lino ir medvilnės su viskoze stambiadryžis, lino juostos pusiau šviečia. Trikampis kaklas. Vėjinis.
Tos srities, kurioje dirbu, doktorantūra.
Gadget, dryžuota vasara
Smagu, kad tu grįžai ir kad laimė grįžo.
Aš irgi ruošiuos grįžti. Iškepiau ta proga 120 kanelių. Mažučių, bet vistiek skaičius toks nemažas po valandos nešiu degustacijai.
Nervas ima per visus galus nors kaip ir viskas žinoma iki skausmo. Bet nieks nesikartoja, visada yr kažkas naujo
Matematikai, medikai... man toks pasididžiavimo jausmas net, kad ir ne savi vaikai. Bet reiškia yra dar galvoto jaunimo, ateitis bus.
Ai beje, mano vaiks, tas kur greičiau galvotas, jau nusipirko bilietus. Į mokslus. Viskas vis realiau atrodo ir nenumaldomai artėja
..
Limit, o ką turi minty, sakydama kad Europiečių JK univeruose neliks, ten suvažiuoja turtingi kitataučiai ar kaip tik neturtingi, kuriems viskas valstybės finansuojama?
Todėl, kad dabar tokia politika. Ir ne iš pletkų ar nuogirdų. Draugės mergaitė visiška dešimtukininkė, puikiai išlaikė egzaminus, yra laimėjusi 3 vietą pasaulinėj neuromokslų olimpiadoj ir jos nepriėmė UK universitetai. Net apeliacija nebuvo svarstoma, gavo žinią, kad tokia universiteto politika ir tiek. Studijuos Olandijoj.
Taip kad mano didžiojo vaiko ir kaimynės mergaitės, kuri Edinburgo universitete studijuoja patyrimas labai panašus - dirba daugiausia tokie kaip mūsiškiai, labiausia iš rytinės Europos, ir turi gerus rezultatus. Kiti yra priimti pagal kvotas vietiniai arba azijiečiai su turtingais tėvais ar kitaip gavę finansavimą. Yra puikių studentų ir tarp jų, čia daugiau apibendrinta išvada.
Turiu video su pavardėm pabaigoj diplomų, tai labai akivaizdu, kas kaip. Ir čia buvo paskutinė karta baigiančių, kurie turėjo mokesčio lengvatą būdami iš Europos. Nuo kitų metų tarp baigiančių įdomu kokia proporcija bus.
Limit, o kiek mokslai UK kainuoja? Aš būsimą medikę turėsiu, tai mokestis 5000 per metus.
27060 svarų metams, gali skirtis nuo studijų programos. Čia mano vaiko universitete, Warwick.
Maniškis mokėjo netoli 10k metams. Tiksliau dar nemokėjo. Ėmė paskolą.
Gadget - tikrai baigėsi jau viskas pas tave? Tfu tfu tfu... kadangi tas procesas, kiek teko ausies krašteliu iš tavęs išgirsti, buvo siaubingas, varginantis, tai tikrai naivu buvo tikėtis iškart pajusti laimę, nes gi reikia atsipaipalioti po visko. Tikiuosi, kad viskas tik geryn . Ir produktyvumas megzinių srity stebėtinas, ypač liepą
. Rodei man kampukus ir gal net rašei apie liepą, bet mano smegenai vis tiek vasaros 3 mėn. įsivaizdavo
.
Man irgi nerealiai faina protingi, motyvuoti, atsakingi vaikai. Maniškis, tipo, mokysis, jeigu įdomu bus . Kur tu rasi tokias studijas, kad viskas būtų įdomu
. Įdomu tik žaist... Tai ir noriu, kad būtų labiau išsilavinęs, kad turėtų a la garantuotai geresnes ateities perspektyvas, bet ir nervas ima, nes nesu tikra, kad mokysis, neturės skolų, išvis nemes, kai bus sumokėtas jau mokestis... ir mokant jau už 3-ijų vaikų mokslus man jau imsis sunku kvėpuot
. O kur pačiai daugiau užsidirbt smegenėlės neišneša. Negalėt atostogaut ar sau kažką leist, čia jau man ne gyvenimas būtų...
Gadget, smagu matyt sugrįžusią.
Dukra įstojo į renginių inžinieriją VGTU.
Pritariu, kad Limit nuotraukos, nuotaikingos ir su labai gražiais vaizdais.
Paskutinė savaitė iki atostogų. Turiu daug darbo. Man visada liepa darbingiausias mėnuo.
Kerpena, tik primenu, kad šiandien jau rugpjūčio 2
Limit, man tai dar įdomu, ar tų univerų reitingai išliks tokie pat kaip iki šiol. Nors gal jie ir nesiekia tokio tikslo.
Na, atbūtas atsisveikinimo vakarėlis. Bet jausmas toks keistas, kažkoks svetimas gyvenimas atrodo... nors realiai tai net nežinau, kokio jo norėčiau. Tai dar šiandien pamezgam, o ryt jau kimbam į pakavimą
katuks, 02 Rug 2023 - 22:00, parašė: Limit, man tai dar įdomu, ar tų univerų reitingai išliks tokie pat kaip iki šiol. Nors gal jie ir nesiekia tokio tikslo.
Neužilgo pamatysim. Priima tai su aukštais balais (pvz., matematikos egzo min turėjo būt 95), kaip ten su tais kvotiniais ir kas paskui, nežinau.
Va, ką radau! Galim visos būt madingos turtingos, likučių rastume
IMG_4112.png 1,39MB
0 Parsiųsta kartų
Kerpena, tik primenu, kad šiandien jau rugpjūčio 2
Ilgai nesupratau, kodėl tu man tai primeni
Paskui paskaičiau, ką anksčiau parašiau. Taip, kartais įlenda į rugpjūtį. Visada einu atostogų rugpjūčio pradžioje, tai iki atostogų visada darbingas metas.
Labas, ta terbelė mane irgi nustebino savo kaina ir grindų kilimėlio tipo dizainu, tik tingėjau įkėlinėt .
Katuk . Tai laukiam sugrįžtančios. Sukasi tas tavo ratas kiek kitaip nei mūsų visų, biškį grįši į paprastų mirtingųjų gyvenimą
. Ale jau savuos namučiuos, faina.
Pagaliau puikiai išsimiegojau, man rai įvykis. Ir vakar taip "skanu" buvo pamegzt tiesiog kojinę, net pačiai juokinga - po 4 vakarų beveik prievartinio skaitymo (nes privalėjau knygą grąžint). Tai vieną naują užsakytą knygą parsinešiau, dar 2 guli seniau intos, prasitęstos, o aš į knygas jau žiūrėt nebenoriu .
Todėl, kad dabar tokia politika...
Liūdni reikalai🙄
Labos,
Gadged esi moteris-tankas, visame tame širšale ne tik rimtų mokslų ėmeisi, bet ir dryžius serijomis paleidai☺️
Linkiu, kad vasaros likutis, būtų itin pilnas gerų pajautimų na ir žinoma mezginių.
Restar, vis paskaitau apie tavo dičkį, suprantu tavo mamišką rūpestį ir noro to tiesesnio kelio į laimę... Bet kaip ten bebūtų, jis pavingiuodamas, pavingiuodamas, kažkaip vis pataiko į vėžes 😉o ir bent dvi galimybės - studijos arba svajonių darbas, jau labai daug, lyginant su tik sėdėjimu kur ant sofkutės...
Vistik kaip smagu, kad tie vaikai daro, ieško...
Mano atostogos nenumaldomai eina į pabaigą, et... Neturiu jokio noro darban.
Vakar pasimezgiau pora mėginukų.
Pasivyniojau siūlo, bandysiu šiandie sudėti dvi gijas. Ko tai supratau, kad visai nenoriu plono mezginio. Siūlas lengvas, visai norėčiau kažko gal anglišku stulpeliu, bet nežinau ko.