Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ta terbelė mane irgi nustebino savo kaina ir grindų kilimėlio tipo dizainu, tik tingėjau įkėlinėt :).

Kartasi nustebina kainomis  tokios prekės

Kažkada irgi buvau aptikus medžiaginę rankinę už kosminę kainą. Iš pradžių dar galvojau, gal čia oda tokia  kaip būna raštuota. Bet paskui paskaičiau aprašymą, medžiagas - akurat medžiaginė, vos ne kaip aš siūnu, o kainavo irgi šimtais eurų.

Dar seniau kuprinę buvau aptikus - negraži, ne odinė, tokia lyg sportinio krepšio audinio, bet kainavo virš 400 eurų, matyt prekės ženklo kaina.

Bet šita terbelė pralenkia viską savo negražumo ir brangumo santykiu. :lol: Net ne rankinukas ar kuprinė, o pirkinių krepšelis. Ir man nei kiek nepasidaro gražus nuo tos kainos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 rugpjūčio 2023 - 10:42

Taigi galima tokio išskirtinio dizaino grožių rast, kad nežinai, kiek primokėti už atmatymą (nagainos ir lūpos, ypač kreatyvu).

Laba diena

Atsakyti

Nu, jeigu pradėtų kokia išvaizdi stilinga influencerė su tokia terbele vaikščiot, iškart pultumėt nertis :). Yra gi žmonių, kuriems ne fasonas pigiai mokėt ar be etikečių vaikščiot.

Ryškiai pilnatis :). Grįžau biškį apsiputojus, kokia š... skylė dabar Europos parkingo aikštelė, koks velnias mane ten nešė... kokie durniai 8to go, nes mano 176 cm mažylė skęsta jų 176 kelnėse per visus matmenis, geriausiai tiko, kad būtų nešiojamos 158 ūgis... na, bet pirkom truputį ant išaugio 164, be diržo nešiot tai be šansų bus... Ir ne tai kad pakeistų netinkamą dydį, reikia grąžint viską, surašyt banko sąskaitą ir laukt, kol jie pinigus teiksis pervest, o už naujas kelnes susimokėt. Mano viską mėgstanti optimizuoti natūra tiesiog pasišiaušė nuo tokio nelogiškumo, bet nesiautėjau :D, susilaikiau.

Dičkis pasirašė sutartį mokytis. Aišku, tai dar ničnieko nereiškia. Nežinau, kaip man nesudėti vilčių, kad paskui eilinį sykį nenusivilčiau  :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 rugpjūčio 2023 - 15:05

Europos pastaruoju metu ir aš stengiuosi vengti. Įdomu, jiems taip labiau apsimoka  :hmm: 

8togo tai iš vis turbūt nekenčiamiausia parduotuvinė vieta, kuri mane visada suerzina :D  :oh:  Savo kainomis ir politika ypač..

Šiemet labai sėkmingai apipirkom Rusnę užsieniuose. Kelnės guli kaip nulietos ir tik 8 Eur. Sudėtis tokia pati, gal kiek atspalvis skiriasi. Švarkelio per Vintedą paieškosim, nes tik porakart prireikia per sezoną. Liko beveik naujas senasis. Dar Simo uniforma irgi beveik nauja stovi, reiktų irgi į Vintedą sukelt. 

Dičkiui tavo entuziazmo,  o tau, kad ir kaip ten būtų, nepaliaut juo tikėt  :mirksiukas: Pati irgi tuo vadovaujuos, kai nesieina vaikams taip, kaip atrodo reiktų. Kažkoks kelias vis tiek skirtas.

Atsakyti

8togo ir kokybė pasikeitė į daug blogesnę pusę, kai tik atsirado, tai mane maloniai stebino gerąja prasme. Vietoj pusvilnės, dabar jau tik pusviskozė - sintetika su viskoze vietoje vilnos, o kainos :oh: . Susigundžiau VJG išankstiniu užsakymu su nuolaida  :B .

Aš pernai pirkau mažei kelnes per Zalando, gal iš Next, bet daug elastano, tai man dažnai skalbiant ir džiovinant atsirado trūkumų. Pagalvojau, nupirksiu nors sykį, kokias reikia :). Sūnui pirkdavau iš UK anksčiau, super nešiojosi. Už tuos 8 eur turbūt gyvai pirkot, ne internetu, ar ne? Nes kai aukšta, liekna, tai dabar internetu jau sunkiau man jai nupirkt. 

O dėl to tikėjimo - kas mamai belieka  :B . Vis nusivili ir vėl tiki. Tik kiek atima man sveikatos tie nusivylimai, tai ne tas žodis, pavargau, atsparumas sumažėjo... Ir jau labai vyliausi būti laisva nors su vienu žmogum nuo šio rudens...

O Europoj gi tą parkingo aikštelę remontuoja, tai tragiškas užvažiavimas/nuvažiavimas, dulkės, ūžimas, vos ne po ratais darbininkai vaikšto, aukštai važiuot, kad pasistatyt, spjaudžiausi bevažiuodama, koks velnias mane ten nešė...

Atsakyti

Taip. Pilnatis. Stipri.

Emilis ir Gytis iš Vinted mokyklai apipirkti. Marškinių dar yra visokių.  Viliui kedai irgi. Švarkas dar tinka. 

Atsakyti

Taip!  Gyvenimas kaip ir gražus, visi sveiki, tfutfutfu, bet tai ko tada taip šūdina ant dūšios... nu tai aišku, kad kad mėnulis dėl visko kaltas. Kažkaip net ramiau, kai yra viso ko kaltininkas :D 

terba š, kaina protu nesuvokiama. Gal kokių aukso gijų yr įmegzta, ar gal kojom mezgė... nes dizainerio vardas man tai ničnieko nesako.

Kelnės švarkai... pardė kažkokia... taip tolima viskas...nors aš kaip mokyklinukas, naują etapą sulig rugsėju turėčiau pradėt. Tai gal net ir švarkų su kelnėm prisireiks :D 

Atsakyti

Taigi yra marketingo gudrybė, padėlioti kainas (ir "nesąmoningas" - taip pat), "stumtelint" iki apsisprendimo. Ir ši terbelė gali turėti lygiai tokią funkciją :)

8togo net nežinojau tokios! Klostyti sijonai ir palaidinukės su raukiniais beigi kaspinukais keliauja iš Kinijos. Šiandien vieną palaidinukę jau gavo, laiminga iki dangaus.

Atsakyti

Katuk, gražiai tu apie mėnulį :)

Mano superpasiryžimas sportuoti buvo net ne lietaus, o šiltučio autobuso užliūliuotas. Supratau, kad neišsibudinsiu be žalos sveikatai, tai išlipau pusiaukely, pagėriau kavos, pirkau gėlių (Senukų lauko prekyboje vyriškis su šampano buteliu garsiai ieškojo pačių gražiausių gėlių, daaaug, išsibudinau), atsiėmiau siuntinuką, prasiėjau po lietum. Kompensacinę treniruotę ryt susiplanavau.

Ne tankas aš. Darau, ką tikrai noriu daryti. Ir gerbiu profesionalų paslaugas.

Atsakyti

Kas nežino 8togo, tam mokyklinės uniformos neaktualu, matyt :).

Katukas gražiai save su mokyklinuku palygino :). Mūsų intensyvusis darbo ritmas irgi su mokslo metais siejasi. 

Atsakyti

Mes mokyklines uniformas visada pirkdavom iš Manovitos.

Kaip noriu grybauti... Visi nuotraukom su grybais erzina. 

Atsakyti

Aš 8togo tik iš reklamų žinau.  Kažkaip prasisukdavau su eiliniais džempais ir džinsais bernams. O panelė turėjo sarafanų paveldėtų. Bet mokykloj ir neeilinės uniformos buvo. Tai tik siuvykloj buvo galima gaut. Dabar jau ir paprasti džempai pasiūloje yra

Atsakyti