O kuo samsnos pievelėj blogai? Man patinka:)
Samanos nėr blogai, ir man jos tinka, tik kad jos auga tik vietomis, o kitur tokia neaiški žolė lopais. Tos nučiustytos pievelės ir man nereik, aš tik noriu tvarkingo vaizdo
Nu... sąmanose visai kita ekosistema. Ir faktas, kad ten neaugs kažkokie augalai, kokių norėtum. Pvz mano avietės sąmanose numirė, agrasto krūmas irgi, nors ir lyg mačiau dar lapelį vieną kitą.
Kas yra gerai/blogai, normalu/nenormalu priklauso tik nuo požiūrio kampo
Niuma, mes tokias lentynas pasigaminom :rolleyes:ne patys, ne baltas. Ir kambarys ne vaikų, o svečių/darbo. Mažiukas. Bet yra kur knygas ir visokius popierizmus sudėt. Tik kad niekaip prošvaisčių nėr viską bent iki tvarkingo vaizdo suvest :oh:kaip jau minėjau-daiktų gerokai per daug. Tai vat tas MB grąžinimosi noras ir yra apie tvarką. Tai verčia mane visame kame dalyvaut, viską traukt iš kampų, rūšiuot, revizuot....dabar "sėdžiu" batų lentynose...prieš tai buvo virtuvės organizacija pajudinta, atsirado kažkiek erdvės, nes įtaisė ant sienų skersinių bei magnetinį peilių laikiklį. Patogu, nors dizainas primena mokyklos valgyklą rinkomės ikėjos šitą liniją [url="https://www.ikea.lt/lt/collections/kungsfors"]https://www.ikea.lt/lt/collections/kungsfors[/url]
Su šitais ir panašiais elementais [https://www.ikea.lt/...as-art-60334920
Dar laukia miegamojo lentynos ir vonios... jau lysvių ir gėlynų tai turbūt nepajudinsiu, nors labai labai reikėtų..
Man tai niekas netrukdo, nekenčiu lįst į lentynas, apsimetu, kad nematau ir užsiimu kuo maloniu arba varau iš namų . Seniai supratau, kad tvarkymosi darbai nebaigiami niekada. Ar n kartų sutvarkysi ar n+ k - rezultatas greit tas pats. Tai pas mane labiau proginiai pasitvarkymai. Pasakyt, kad tikrai noriu kažką daryt būna keli kartai per metus. Ypač tada, kai negaliu
. Tai žiūriu filosofiškai. Nors patinka man tvarka svečiuose, deja, nepasilaiko ji pas mus...
Aha, niuma kaip užsukta, vis žaviuosi ta energija!! Pati tokios niekad neturėjau, labiau save prie tinginių priskiriu.. Nors čia gal kažkas kito, bandau teisintis
ne gryna tinginystė
![]()
O tu mano mintyse ir vaizdiniuose esi aktyvuolė su savo darbais, kelionėm, fotkinimo ypatumais 🥰🥰 pirtyse 😁
Dantis patikrino. Viliui 3 skylės 😒
Mokyklą beveik supirkau.
Sužinojom, kad Emilio mokytoja išėjo. Bliaut noriu. Fainiausia iš visų vaikų mokytojų. Užsipypo spėju su 'mamytėm' ir kai kuriais vaikais. Rašo, kad arčiau namų darbą pasirinko.
Gyčiui 38,5. Vėl.
Plaukai dar nedažyti, bet dažų jau turiu
Einu su vyru kokteilį gurkšnot.
P.S. kambary lovos suneštos. Kilimą nupirkom. Internetu. (Nes spalvos nebetiko ano). Dabar stalą renkamės.... 🤣
Mano mažoji žvaigždutė
received_855648919253775.jpeg 142,13KB
0 Parsiųsta kartų
Kacumota uždarė diskusijas apie pieveles, lentynas ir pan savo žaisliuku . Svarbiausia gyvenime - turėti tai, kas džiugina, numojus ranka kartais į visokius darbus, nemalonumus ir pan. Ar šuniukas, ar mezginys, ar išklausyta paskaita, ar patobulinta buitis, ar kelionė...
Vakar vėl filosofiškai galvojau . Netobulai mes tas atostogas susiplanuojam - per vėlai išvažiuojam iš laikinų namų, pakeliui valgom nesąmones, kažkur nespėjam, kažko nepamatom, per mažai spėjam pasimaudyti .. Ale verta numoti į tai ranka ir suprasti, kad nieko ir nebus tobulo. Tobuliausia tos akimirkos, kai būnam kartu, kad vienija noras keliauti, pažinti, būnam atsitraukę nuo telefonų, žaidžiam, juokiamės kartu, kalbamės apie tai, ką matom ( ypač ekskursija į Mamerky bunkerius paskatino pokalbius apie WWII ir karą apskritai). Ir net kai galvoji - nieko čia gal ypatingo, eiliniai bunkeriai, eilinis miestelis ar paplūdimys - netikėtai jaunimas įvertina, kad viskas patiko ir sutinka kantriai palaukt, kol pasidarysim vakarienę namie
. Žodžiu, kad ir netobulai, bet gera kartu, o mums tas pasijaučia labiausiai išvykus, nes namie dažnai kas kur, kas sau. Ir net brolis su sesėm nesipyksta ir nieko iš mūsų neauklėja
.
"Tik akimirkos suteikia laimės amžinybę
Jos kaip gėlės vysta veikiai
Džiaugsmo dievišką saldybę paragauja vien tik tas,
Kas išmoksta monentą suprast" (V. Mačernis).
Sorry, jei netikslu, iš atminties pacitavau.
Ir dzin, kad vakar miške širšė caktelėjo ar nuo šlubavimo skauda blauzdas šiandien. Ir nebegalėsiu maudytis. Sugersiu visas unikalias šios dienos akimirkas, mėgausiuosi jomis, kaip mokėsiu. Kad sunkesnėmis, tamsesnėmis dienomis, galėčiau sugrįžti į šildančius prisiminimus.
Labos. Viskas labai teisinga, Restar. Tik reik mokėt prisitaikyti sau. Nemoku. Tupiu toliau ant laktos ir stebiuosi, nuo šiandien Knitas šalia mūsų pradėjo prekiauti savo gaminiais iš vilnos. Ar ne per anksti.... Vakar daržovių tvarkymas iki išnaktų įvykdytas, kitom receptai surasti. Kaip laukiu savaitgalio, kad galėčiau atsisėdus lauke pairkluot, kol kiti miega...