Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

SVeikos,
pas mane veiksmo daug ir darbe, ir namie.
Vakar buvo kirpykla- aš su dviem vaikais. Šiandien 3 vaikams dantistė. Gytis vakar kažko sukarščiavo. Bet gal po maudynių ir vėjo vienkartinis. Ryte jau nekarštas. Bus matyt, kaip toliau. Namie vaikų kambarį perdažinėja, tai visos lovos dabar salone vietoj stalo sukrauta. Praėjimo nėra, bet tikiuosi iki rugsėjo 1 viską susitvarkysim, nes eilinį kartą ir spintos turinį pramėtyt reikės. Mokslam niekas nepirkta. Net nežinau ar Emilis kelnes tinkamas turi.
Atsakyti

Sveikos, Jei į sveikatos temą, tai su savo jaunimu vakar žaidėm paplūdimio tinklinį (vyriausia dukra labai mėgsta ir moka). Tai sykį kojos pirštus kažkaip krypt - ir negaliu vaikščiot nešlubuodama, kitąsyk atmušdama kamuolį riešą susikoliečinau  :oh: . Pavojinga įšokt į aikštelę savam amžiuje jau, kad ir kaip norisi jaunikle jaustis. Ar nuo gryno oro, ar nuo ko, vakar ir nuėjau gult apie 10 vakaro, nes ir akinius kažin kur buvau palikus, be jų kokį mezginį pradėt - be šansų... (3 naktim atvarėm į Lenkiją prie Mozūrijos ežerų, paskutiniam atostogų pasispardymui).

Vaikai Biedronkoj savo noru prisirinko kalną sąsiuvinių, dar šio to. Necypdami, kad atostogos baigiasi, lyg su entuziazmu. Manau, su akcija Lt būt pigiau. Bet kitokie viršeliai ir bla bla. Studentui paėmiau 2 sąsiuvinius. Vienu perdaug  :B , nežinau, kuris labiau patiks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 rugpjūčio 2023 - 09:06

Pas mane nieko įdomaus nevyksta...

Buitis buitis buitis amžinai....

Ryt dukra išvažiuoja, ilgam.

Siusiuvau tą vieną rankovę. Antra net nepradėta. Jokio entuziazmo. 

Šiaip bandau džiaugtis smulkmenom visokiom, mažais pasiekimais, bet varikliukas niekaip neužsikuria.

MB užsidegęs visokiais namų gražinimais, o aš mane kažkaip net nervas ima dėl to. Nes neturiu jėgų tiek tvarkytis. Pykstamės. Kažkoks gyvenimo džiaugsmo trūkumas.

Atsakyti

...chichichi "vienu per daug"!

Užuojauta dėl traumų. Ne amžius, o sportas priešokiais, sakyčiau. 20+ judesio gyvenime buvo daugiau, 40+ judesys apmašinintas ir apsofutintas.

Niuma, tu kaip mokykla - remonte iki rgs 1!!! Tavo vaikai ir bekelniai žavūs!

Dukra naujos kuprinės talpumą jau pratestavo, pakabukų ant jos telpa tankiai, sąsiuvinius išsirinks (nuolaidų kortikėmis naudotis moka, tarp jos draugių turiu "mamos su kortelėmis ir kodais" reputaciją).

Mezginį turiu!!!

Atsakyti

Labas rytas,

Aš jau lyg pradedu matyti šviesą tunelio  gale :) Kažkaip reik save traukt už ausų, nes jei ne pats, tai kas? :D

Ir pagaliau oras atvėso, tai tikra atgaiva  :wub:  Prie jūros karščiai gal ir gerai, bet namie tai nekažką..

Labai dar norėčiau nors kelių dienų atostogų, bet ilgam nenusimato, o ir šventinės oficialios laisvos dienos dar toli.

Vaikelis mano didysis darbus pradėjo vakar.  Įspūdžiai - ''siaubas pirma diena buvo''  :lol: 

Apie mokyklą dar galvot nenoriu. Bet reik jau dairytis sijono ir švarko gimnazistei. Studentas jokių pageidavimų neišreiškė  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu va, reikia dar vienos kuprinės  :B . Man atrodo, dar visai gera, bet Ok, priimsiu argumentą dėl užtrauktukų, nes 6tokei ta pačią kuprinę nuo 3ios klasės nešiot gal nebefasonas. Reikia bordo arba juodos. Gal ką užmatysim.

Atvažiavau rankinuką su pinigine palikus sode :). Tai ramu, viskas iš vyro kišenės :). Juokinga aišku, nes koks skirtumas. Mašinos kondiškė kirto per kišenę, ir dar priekinio stiklo keitimas pakainuos. O metinis mokestis už 3 ijų žmonių mokslus ar tik ne 6 su trim nuliais pakainuos.... Teks krapštyt santaupas, nes iš einamųjų neprasisuksim jau...( Buhalterė pervedė už liepą ir rugpjūtį atostoginius kartu, aš iškart pusę į santaupas ir bandau pragyvent iki rugsėjo, neišsimokėjus sau už rugpjūtį).

Mane daugiau džiaugsmo aplanko ne namie būnant. O kas nori namus gražint, tegu gražina, bėda tik, kad turi kitą visur siuntinėt... Mes tai sutartinai nieko neremontuojam šiemet ( dušo laikiklis tik nulūžo...), nebent dar užplauks man, kad reikia dušo lubas perdažyt... Tausojam vienas kitą, ypač nervus  :B .

Niuma tai energijos kamuoliukas ir pastoviai namus tobulina. Nesilyginsiu :B​ .

Atsakyti

Aha, niuma kaip užsukta, vis žaviuosi ta energija!!  Pati tokios niekad neturėjau, labiau save prie tinginių priskiriu..  Nors čia gal kažkas kito, bandau teisintis :D ne gryna tinginystė  :lol: 

Aš labai norėčiau namus pasitvarkyt, o ypač aplink namus, nes laukinė pievelė kol kas su samanomis ir daržiukas tik belekoks. O reik takelių, stoginės, malkinės, daržo zonos ir normalių želdinių. Va, kiek nedaug :D 

Mano vyrui tai gerai belekaip, kad tik maždaug tvarkingai atrodytų, nuglaistytų pievelių priešininkas, tai va taip ir gyvenam iki šiol  :ax:​  

Atsakyti

Limit, sveikinu su tunelio elektrifikacija!!!! Ir dar - aš kažkodėl galvoju, kad tavo pasakymas apie nuosavą pievutę yra pasikuklinantis.

M?mmm

Kruasanai, du, švieži, su kumpiu...

Mmmmmmm

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 08 22, 10:41)
Niuma tai energijos kamuoliukas ir pastoviai namus tobulina. Nesilyginsiu cool.gif​ .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš čia iš viso nei prie ko: vyra informavo, kad perdažys vaikų kambario sienas. Nu ok, nes per 9 metus, kiek gyvenam- jau aplink lovas jos tragiškos- kai kur ir flamasteriais apipaišytos. O kai Pakeitėm Viliaus ir mūsų kambarį, o saloną kosmetiškai irgi padažė- liko vienintelis neatnaujintas kambarys. Išardė buvusias lentynas. Liks dvi lovos, stalas ir spinta.
Norėjo dar https://www.justmeas...2-12-08-pma.jpg kažką tokio pats sumontuot, bet sakiau, gal nebemažinam ir taip mažo kambario.

O šiaip- jokios energijos pas mane pertekliaus nėra- grįžtu ir lūžtu pamiegot. Arba kimarinu lovoj ir nieko neveikiu. Vyras per jėga kur pasivaikščiot vakare 'išsiveda'. Ovz, vakar plovą ėjau gamint pusę devynių vakare. Kol pagaminau - visi vaikai jau miegojo. Tada nuėjau dažytis plaukų. O pasirodė, kad dažų nebeturiu. Nu tai šnd gražiai apsikirpus, bet žilais šonais biggrin.gif
Atsakyti

Gal tie žili šonai gražu??? Tikrai madinga.

Atsakyti

O kuo samsnos pievelėj blogai? Man patinka:)

Niuma, tsi būdama šalia tokio vyro, sudarai įspūdį ir apie save :). Bet šiaip esant remontui namie, daug darbo abiems.

Atsakyti

Sveikos. Kaip Niumą suprantu. Patys tvarkėm vaikų kambarį, artimoj perspektyvoj laukia virtuvė, tai įrankiai, dažai ir t.t. aplink sienas, nesurinkti baldai vidury svetainės. Žodžiu tvarka. Apie pabaigą rugsėjo 1 net nesvajoju. Tvarkytojas atostogauja, net su dviem vaikais ir dviem šunimis ant sofos. Gi sunkus darbas tie vaikai. Dar galit paspėliot kas šunis vedžioja ir dažniausiai maistą ruošia 😁 As normaliai nieko nemezgu, tiksliau mezgu pledukus kūdikiams ir kojines, viską išdalinu ir ramu. 

Atsakyti