Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Viena namuose.

Penktadienis - vos atsikėliau ir džiaugiuosi, kad neįkišau dar vieno meeto į savo darbotvarkę šiandien (beliko 1, bet aš ten daug šneku...) ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu atsigult paslika.

Vis dar pjausto šaligatvius aplinkui ir baigia išvaryt iš proto, nesugebėsiu net džiaugtis tais gražiais laiptais ir šaligatviais aplink juos, kiek man jie nervų ląstelių sugadino  :B .

Ir kojines turėčiau šiadien abi pabaigt, o tokios būsenos - pradėti kažką faino ir įkvepiančio ypatingai sunku. Reikia gal pasidaryt pertrauką ir eit bent pasiknist siūlų ir pasidėt iš ko norėčiau mėginukus megzt, nes vakare net to nebenorėsiu...

Atsakyti
Sveikos.
Restar, negali is ofiso dirbti? Mes per Teams su ofiso kolegomis susirasome, ir jei kurie raunasi i ofisa, tai ir susitinkame. Kol oras geras, per pietus stala i terasa issinesame papietauti, papliurpiame apie nieka, pasiskundziame gyvenimu, vaikais ir sutuoktiniais. Smulkmenos, bet veikia kaip 'Reset' mygtukas.

Vakar velai grizau is komandiruotes, siandiena jau daiktus susikroviau, vaziuojame i Burgundija anytos gimtadienio svesti. Viskas butu gerai, jei ne tie 400km po 3d. komandiruociu ir nebuvimo namie. Mezgini paskutini karta palieciau praejusia savaite, irgi keliones is komandiruotes metu, kai nebuvo jokio rysio, nei telefoninio, nei internetinio. Tiek nedaug belike, taip noretusi pabaigti, bet yra, kaip yra. Viliuosi, kad bus mezginys'2023 bus grazus (nes daugiau tikrai nieko neisspausiu).

Gero savaitgalio visoms.

Atsakyti

Galiu dirbt iš ofiso, bet nenoriu :). Nes būčiau viena, reikėtų per kamščius važinėtis, rūpintis kuom apsirengt (dabar užtenka, kad ekranui tiktų viršutinė dalis), ką valgyt nusinešt. Perdaug įtemptas metas, neturiu tam resurso. faina su kolegėm susitikti ir visa kita - papietaut, kai toks pamanomas laikotarpis. Dabar man jos tik trukdytų, nes mano vieno projekto pats intensyvumas, o dar visi kiti eiliniai darbai. Mes esam 3 ir visos labai savarankiškos, susitinkam, kai reikia ką bendro pasitart. Rugsėjį buvom 2 kartus ofise.

Tuos šaligatvius ne ištisai pjauna, taip sutapo, kad rašymo momentu gręžė man smegenis. Tenka užsidaryt langus, duris.

Marguerite - o vairuosi tu? Nes tie 400 km gali prabėgt ir nepastebėti, kai mezgi. Aišku, žiūrint kokie keliai. Autostradose visai praktikuoju, daug greičiau (ir naudingiau) laikas prabėga. Kitur - bloga darosi :).

Atsakyti

Ajo, pirtis.

Šiandien netikėta žinia aplankė, jog dukra, kuri išvykus, nusipirko.bilietus į LT grįžti lapkričio 11-18. Taip kad.... greičiausia nei tas nei anas savaitgalis man netinka....

Atsakyti

Iš Ripso (kuris mūsų maisto neėda) gyvenimo:

Priedas  received_1722355178232314.jpeg   158,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O ką jeigu 11.04? Man realiai 11.11 irgi ant klaustuko nes mamos gimtadienis 11.12

Atsakyti

Niuma, iki ko prisigyveno Ripsiukas :), gal badu marinai? :)

Dar ir 11.25 yra. Man viskas tinka, būsiu, jeigu nesirgsiu/nemirsiu :).

Atsakyti

O dar paskutinis spalio savaitgalis?

Atsakyti

Ačiū už rūpestį mano rūpesčiu! Atradau elektriką, kuris nuotoliu, pagal garsą ir simptomus nustato gedimo priežastį. :) Šį kartą apsiėjau tik akumuliatoriaus pakeitimu.

Pagaliau galiu pamegzti!

Kol kas man tinka visi savaitgaliai nuo spalio iki gruodžio vidurio.

Atsakyti

Sukūriau apklausą :) 

Atsakyti

Mačiau raginimus organizuoti pirtį. Bet norėčiau šiemet perleisti kam nors šitą reikalą. Darbe paskutiniu metu tiek visko daug. Jaučiuosi truputį per daug apžiojus, darau tiek pat kiek prieš metus, plius vadovo darbas, plius 4 naujos kolegės, kurioms visoms reikia dėmesio. Ir dar nuo spalio gaunu du žmones su visiškai nauja funkcija, kur dar reikės susikurti procesą. O dargi žinant kaip aš nemėgstu viršvalandžių, viską bandau suspėt per 8 darbo valandas :D Diena tiesiog praskrenda. Ir negaliu sakyt, kad nepatinka :) Tik jau trūksta kokybės, kai tenka multitaskint ir nuo vieno prie kito reikalo puldinėt. Na dar šiek tiek ir jau galėsiu dalintis darbais :) 

Šiandien buvau pas ginę, ten šiokių tokių problemyčių, klausia gal stresą paskutiniu metu jaučiu. Iš inercijos jau norėjau sakyti, kad ne. Nes man gi niekada nebūna streso. Bet tada cinktelėjo į galvą, kad visgi su tokiu tempu be streso niekaip. Tai va - man stresas :D 

O šiaip savaitgalį buvom labai fainoj vietoj prie Bebrusų ežero. Graži sodyba ant ežero kranto. Kitas pirties namukas visai prie pat vandens. Ir už abu namus 10-12 žmonių 250 eur. Tai visokiems Aukštadvario verslininkams tik slėptis su savo kainom. 

Atsakyti

Liniuka, ok :) Apsiimu aš. Tada eikit kambarėlin balsuot už datas. O paskui peržiūrėsiu pernykščius pasiūlymus ir pasitarsim kur renkamės. 

Atsakyti