Katuk, oho
. Teisingai supratau, kad tiek dienų tarpas tarp mm buvo?
Aš iki šiol lovoj, pilną rankų masažą apturėjau, kurį labai mėgstu, tada pusryčiai lovoje
. Daug instagramo vaizdelių ir siūlų pagundų
.
Baigiau kojines sūnui, tai spėkit, ar jis tilps į jas? Nežinau... Nes kai matavau, tai atrodė, kad užtenka 5 eiles pamegzt ir tada užbaiginėt. Taip ir padariau, siūlo beliko nei pusmetrio, o kojinės... tobulai tinka man
. Netrauks iki 48 dydžio, matyt... Tai arba ardysiu galus ir baiginėsiu kitu siūlu, arba teks naujas jam megzt iš kokių 80 akių. Norėjau tokias kultūringas, vyriškas numegzt, dabar vargiai ar beturėsiu tiek tamsaus vienspalvio siūlo. Pirkt tai negalima
.
Kapseika - kaip tu?
Niuma, kaip kojos? Šiąnakt ir mano sapnuose buvai
. Beveik mezgėjų pirtį sapnavau, bet ji kažkokiu meno pleneru virto, dar filmo vaizdai persipynė ir mano vakaro patirtis...
2 šeštadienio vakarus prieš tai maloniai praleidai viena, su mezginiu ir muzika per radiją. Šįkart buvau priversta žaist. Tai po 2 val prasidėjo isterijos priepuolis - ir juokiausi, ir verkiau, sakiau, kad užkniso jau visi mane, nes aš tiesiog norėjau pabūt viena... Vaikystėje ravint runkelius tokie ištikdavo, paskui po egzaminų įtampos būdavo tokia iškrova, kad iš piršto galėjau juoktis. O dabar tas žaidimas
.