Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labar rytas.

Vakar po ilgos ir nestandartinės savaitės nulūžau grįžus, tai užsinaktinėjau. O ir visą naktį daugiau varčiausi,nei miegojau. Dar Emilis šalia šnopuoja- retkarčiais įsirašo kartu miegot. Tiksliau, įsikuičia ir užmiega per kelias min.  O šiandien giminėj balius. Makiažai, šukuosenos. Nors turėjau įmonės vasaros šventėj dalyvaut, bet atsisakiau. Nors persiplėšk :) 

Atsakyti

Skauda gerklę, galva lyg vatos prikimšta... 

Vienaip žvelgiant - mezgiadienis, nėr blogai, bet kai tiek prisiplanavus, o ir noro kaip niekad tiems planams yra, tai plėšaus viduje ir mezgu, su trečiu puodeliu arbatos. Gal pavyks iki vakaro praginti zarazą

Atsakyti

Šiuo metu didžio persvara datai 11.24. Manau link jos ir apsistokime. O ateinančią savaitę atsižymėkit visos, kurios galėtumėt/norėtumėt irgi prisijungt ir pradėsiu pirties ieškot :) 

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Vis pavalvodavau apie jus bet tiek uzsisukdavau ir niekaip iki cia neprieidavau  :unsure:  mokslai daug laiko atima. Ruosiuosi siuo metu treciam egzaminui  :rolleyes:  Atsokom mamos vestuves. Tokia grazi svente buvo  :wub: ir oras kaip uzsakytas pasitaike palyginus kokia salta vasara buvo pas mus :yahoo:  su vyru pradejome sportuoti, sveikai maitintis.  Va tokios ir naujienos  :hmm:  Siandien pabaigiau lapciu megztuka. Ikisau i skalbenke ir galvojau kaip bus taip bus. Prikankino jis mane. Kaip uzburtas  :unsure:  taciau issiskalbe super gerai, reiks dazniau rizikuoti su skalbenke  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 24 rugsėjo 2023 - 00:29

OJ. 11.25 taigi šeštadienis :) kaip čia ne tą dieną nužiūrėjau.

Vargšės mano pėdutės. Kad nuo 8 vakaro iki 3 būčiau šokus- senokai taip buvę. Smagiai pašėlom :) žmonių- kaip geroj vestuvėj, beveik 40.

Darbo balius, mačiau, irgi linksmai praėjo-Motvydas koncertavo. Mes niekad nežinom, ką pasikviečia į šventes.

Atsakyti

Aš pusę šeštadienio padirbėjau, kitą pusę miriau. :oh:  štai ką reiškia kai tavo ciklas baigiasi 168 dieną.... gyvenime nėr taip buvę, kad reiktų 2jų tablečių, gulėjimo ir dejavimo. Net valgyt negalėjau, vyrs sakė-čia jau rimta, jei valgyt negali. Nežinau, ar čia džiaugtis, ar liūdėt :D  kad pauzę skaičiuot iš naujo pradėsim.

nu ir trumpas tas dirbančiųjų savaitgalis :D  Ir mezgimo idėjų koks pusšimtis galvoj verda :D​  ir to ir ano ir trečio noriu...

Atsakyti

Labas rytas :4u: grazaus sekmadienio visoms! Man pavydu lietuvos orai, pas mus salta… as jau su paltu ir skara vaikstau. Dabar foto galerija :D mane taip iskankines megztinis dziusta Priedas  IMG_6518.jpeg   1,44MB   0 Parsiųsta kartų Planas is cashminos megzti si Ulla sweater. Nusidaziau siulu megzti stephen west skara kur spali mezgimas buna ir nezinai kokia gausis kol nenumezgi :rolleyes: reikejo gradient keturiu sruogu. ir siuvimo planuose tilda skiautiniu tase :wub: laukiu medziagu uzsakytu :yahoo:

Pridėta:

Atsakyti

Katuk, oho  :blink: . Teisingai supratau, kad tiek dienų tarpas tarp mm buvo?

Aš iki šiol lovoj, pilną rankų masažą apturėjau, kurį labai mėgstu, tada pusryčiai lovoje :wub: . Daug instagramo vaizdelių ir siūlų pagundų:)

Baigiau kojines sūnui, tai spėkit, ar jis tilps į jas? Nežinau... Nes kai matavau, tai atrodė, kad užtenka 5 eiles pamegzt ir tada užbaiginėt. Taip ir padariau, siūlo beliko nei pusmetrio, o kojinės... tobulai tinka man :B . Netrauks iki 48 dydžio, matyt... Tai arba ardysiu galus ir baiginėsiu kitu siūlu, arba teks naujas jam megzt iš kokių 80 akių. Norėjau tokias kultūringas, vyriškas numegzt, dabar vargiai ar beturėsiu tiek tamsaus vienspalvio siūlo. Pirkt tai negalima :).

Kapseika - kaip tu?

Niuma, kaip kojos? Šiąnakt ir mano sapnuose buvai :). Beveik mezgėjų pirtį sapnavau, bet ji kažkokiu meno pleneru virto, dar filmo vaizdai persipynė ir mano vakaro patirtis...

2 šeštadienio vakarus prieš tai maloniai praleidai viena, su mezginiu ir muzika per radiją. Šįkart buvau priversta žaist. Tai po 2 val prasidėjo isterijos priepuolis - ir juokiausi, ir verkiau, sakiau, kad užkniso jau visi mane, nes aš tiesiog norėjau pabūt viena... Vaikystėje ravint runkelius tokie ištikdavo,  paskui po egzaminų įtampos būdavo tokia iškrova, kad iš piršto galėjau juoktis. O dabar tas žaidimas :oh: .

Atsakyti

Katuk, oho  :blink: . Teisingai supratau, kad tiek dienų tarpas tarp mm buvo?

Aš iki šiol lovoj, pilną rankų masažą apturėjau, kurį labai mėgstu, tada pusryčiai lovoje :wub: . Daug instagramo vaizdelių ir siūlų pagundų:)

Baigiau kojines sūnui, tai spėkit, ar jis tilps į jas? Nežinau... Nes kai matavau, tai atrodė, kad užtenka 5 eiles pamegzt ir tada užbaiginėt. Taip ir padariau, siūlo beliko nei pusmetrio, o kojinės... tobulai tinka man :B . Netrauks iki 48 dydžio, matyt... Tai arba ardysiu galus ir baiginėsiu kitu siūlu, arba teks naujas jam megzt iš kokių 80 akių. Norėjau tokias kultūringas, vyriškas numegzt, dabar vargiai ar beturėsiu tiek tamsaus vienspalvio siūlo. Pirkt tai negalima :).

Kapseika - kaip tu?

Niuma, kaip kojos? Šiąnakt ir mano sapnuose buvai :). Beveik mezgėjų pirtį sapnavau, bet ji kažkokiu meno pleneru virto, dar filmo vaizdai persipynė ir mano vakaro patirtis...

2 šeštadienio vakarus prieš tai maloniai praleidai viena, su mezginiu ir muzika per radiją. Šįkart buvau priversta žaist. Tai po 2 val prasidėjo isterijos priepuolis - ir juokiausi, ir verkiau, sakiau, kad užkniso jau visi mane, nes aš tiesiog norėjau pabūt viena... Vaikystėje ravint runkelius tokie ištikdavo,  paskui po egzaminų įtampos būdavo tokia iškrova, kad iš piršto galėjau juoktis. O dabar tas žaidimas :oh: .

Atsakyti

Jo, tarpas toks įvykęs. Šiaip jau galvojau nebebus, nu bet netolimi ženklai tai jau prognozavo, tik aš ignoravau juos: migrena, graudulys, beprasmybė... tik hormonų čia kaltė.

MsuM, kaip viskas gražu pas tave :wub:  realiai lapcių megztuko man nereik, nu bet žiūrėt tai baisiai malonu, o vat tas antrasis :super:  kol nepradedu apie siūlą galvot  :D  reiktų kažko švelnaus, kad neerzintų. Nu ir skiautinių krepšys žiauriai gražus. Ir kaip gi be riužavos ane :mirksiukas:​ 

Noriu megzt, o nėr kada :D 

Atsakyti

Pridubliavo, sorry.

Jau reikia keltis, rengtis, eit šiltnamio plaut...

Atsakyti

Jo, tarpas toks įvykęs. Šiaip jau galvojau nebebus, nu bet netolimi ženklai tai jau prognozavo, tik aš ignoravau juos: migrena, graudulys, beprasmybė... tik hormonų čia kaltė.

MsuM, kaip viskas gražu pas tave :wub:  realiai lapcių megztuko man nereik, nu bet žiūrėt tai baisiai malonu, o vat tas antrasis :super:  kol nepradedu apie siūlą galvot  :D  reiktų kažko švelnaus, kad neerzintų. Nu ir skiautinių krepšys žiauriai gražus. Ir kaip gi be riužavos ane :mirksiukas:​ 

Noriu megzt, o nėr kada :D

Aciu  :4u: ai nu dar avyte mezgiau, bet taip ir per chaosa nenufotkinau  :unsure: 

riuzava yra mano spalva  :wub: tasei ir gi pagrindinie spalva rozine  :D pirkau liberty medziageles, toks tradicinish english stiliukas bus  :rolleyes: 

penktadieni ziurejau barbes filma, ech nebuciau as to dreamhouse palikus  :D 

Atsakyti