Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai nu ir cashmina - neatrodo man tokia kandanti, dar jei nusipirkus kokia nude termal maikute manau siltai siltai busiu. Ofisas musu labai saltas… jau dabar salta labai o dar tik  rugsejis  :unsure:​ 

Atsakyti

MsuM, dailiai atliktas megztukas 🥰

Restar, kojos atlaikė. Patys pirščiukai sunkiau :) nors tinkamus batelius pasirinkau.

Dar ir riandien rinkomės raugintų kopūstėlių sriubai 👍👍 Balius per dvi dienas :D nors grįžus spėjau popietukų nusnūst ir tuoj namo važiuosim su Emiliu. 

Atsakyti

Sveikos. Puodų ir mezginių savaitgalis pas mane. Vakar blaškiausi nuo kpjinių iki megztuko ir kepurės. Visko po biškį pamezgiau. Megztukas labai bijau kad susitrauks po skalbimo, tai lėėtai mezgu. Kepurę raudoną kur pernai buvau numezgus per mažą ir pradėjau antrą po truputį narplioju. Nebežinau ar man jos reikia. Šiandien kol kas kojinės tik. Norėčiau pabaigt

MsuM nu megztukas tobulas, laukiu demonstravimo ant savęs.

Iš puodų pasaulio- nusipirkau aerogrilį tai vis žaidžiu. Pietums iškepiau toobulus mėsos kukulius. Valgėm su salotom, vaikis ir su bulvytėm iš to paties aerogrilio. Lėkštę išlaižė :)

Nu ir kad jau oras rudenyn mano pilvui prireeikė sriubos. Verdu sultinio puodą. Man bus barščiai, vaikiui pupelių sriuba. Dar pomidorus iš tėvų kur nespėjom suvalgyt muselkos nusitaikė. Tai sukišau orkaitėn. Lėtai kepu

Atsakyti

Aerogrilius tai čia tipo karšto oro gruzdintuvė? Aš vis norėjau norėjau, bet nesugalvoju, kur jį laikyt :D  tai neperku.

Kokios talpos pirkai ir kokios fyrmos?

Atsakyti

Katukai aha tas. Nu jo dėl laikymo tai yr reikalų. Aš ant stalviršio palikau nes naudoju po kelisnlart dienoj. Ir vaikis irgi užsikabino. Mikrobangėj jau šldytis nenori net. Skambino aną dieną darban klausė ar galima dešreles ten šildyt :)

Aš philips pirkau. Nedideli, 4 su kažkiek litro. Dabar jau beveik didesnio norėčiau :D

Atsakyti

Mano airfryeris tefal - naudojam labai daznai. Vyras buvo iniciatorius sito pirkinio. As ten dabar viska kisu. Net duonyte pasiskrudinu jame. Super dalykelis! 

Atsakyti

Aha, kas tas aerogrilius, negirdėtas dar man prietaisas. Gruzdintuvė tai labai naudojama.

Msum - grįžai su trenksmu ir spalvom :). Megztukas gražiai susitvarkė, įveikei tu jį, nors pačiom lapcėm tai esu abejinga :), bet tau tiks - pasirodyk ir ant savęs.

Šiltnamį vyras plaut užsiėmė, tai aš sukišau nagus į daržus, pasiautėjau po braškes, nes buvo totali velniava. Be pirštinių, nespėjau apie jas pagalvot, kai užėjo įkvėpimas  :oh: .

Dar gėrybių visokių parsivešiu :wub:​ .

Atsakyti

Restar nu visaip gi jį vadina. Ir aerogrilium ir karšto oro gruzdintuve ir airfryeriu :) esmė nuo to nesikeičia.

Atsakyti

Labos!

Kam reikia rąstų trobos nukėlimui? Žinau vieną už 19 keur.

Ommm koks fajnas savaitgalis!!!! Baseinas, mezginys, prosecco, kava, gera derybų knyga, naujas restoranas, plaukuosena, vyriškio kavavimo planas!!!!

Humana parūpino man tobulą persikinį švarkiuką ir tiesius džinsus.

Katuk, oho, kokie dienų skaičiavimai! PS noriu su tavim kavos.

Baigtukų nepadaugėjo, MSM parėjai iš mokslų? Sekasi? Ulla fajna, lapciukės emocingos, noriu pamatyt, kaip dėvėsi. Smalsu.

Kapseika, ar išsveikai? Šviežios avietės su medum, žinok, nuo visko! Ir juodųjų serbentų sultys.

Atsakyti

PS aš šnd galudienė, o ryt gimdau.

Atsakyti

https://www.siuludam...rbalu-rinkinys/

Pamačiau pas Lace, kokie tobuli!!!! Bus helouvyno dovana! Man.

Atsakyti

Aha, kas tas aerogrilius, negirdėtas dar man prietaisas. Gruzdintuvė tai labai naudojama.

Msum - grįžai su trenksmu ir spalvom :). Megztukas gražiai susitvarkė, įveikei tu jį, nors pačiom lapcėm tai esu abejinga :), bet tau tiks - pasirodyk ir ant savęs.

Šiltnamį vyras plaut užsiėmė, tai aš sukišau nagus į daržus, pasiautėjau po braškes, nes buvo totali velniava. Be pirštinių, nespėjau apie jas pagalvot, kai užėjo įkvėpimas  :oh: .

Dar gėrybių visokių parsivešiu :wub:​ .

Lapces jei nebuciau kantresne butu senai ismestos i siuksliu deze… nepatinka man jos, mezgiau du kartus, ir vistiek didelis gavosi, kaprizingas mezginys… sakau jei ka bus i laukus su suniu eit  :D kai issdzius butinai pasirodysiu ir ant saves  :4u: 

Labos!

Kam reikia rąstų trobos nukėlimui? Žinau vieną už 19 keur.

Ommm koks fajnas savaitgalis!!!! Baseinas, mezginys, prosecco, kava, gera derybų knyga, naujas restoranas, plaukuosena, vyriškio kavavimo planas!!!!

Humana parūpino man tobulą persikinį švarkiuką ir tiesius džinsus.

Katuk, oho, kokie dienų skaičiavimai! PS noriu su tavim kavos.

Baigtukų nepadaugėjo, MSM parėjai iš mokslų? Sekasi? Ulla fajna, lapciukės emocingos, noriu pamatyt, kaip dėvėsi. Smalsu.

Kapseika, ar išsveikai? Šviežios avietės su medum, žinok, nuo visko! Ir juodųjų serbentų sultys.

Aciu! Mokslai sekasi, ruosiuosi trecia egzamina laikyt, sitas biski baugina, nes ne mano dalis visai  :rolleyes: bet manau iveiksiu ir si  :4u:  darbe va labai dziaugiuosi ir labai patinka man ten dirbt  :wub: 

Atsakyti