Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqite, tiesiog pirmąsyk tą aerogrilių išgirdau, nors pora grupių šita tema pafoliwinus. Dabar būsiu apsišvietus :).

Msum - didelis, tai ne mažas megztukas :). Gražu oversize. O gal vyriškiui tiks?

Ką megzt? :oh:​  Grįžus vakare namo dar ką pakrapštyčiau su malonumu, o nieko nepradėta... Gal vėl kokią smulkmę paimsiu - kokias bepirštes.

Atsakyti

Bet tik lapciu vieta didele gavosi, kitur tai nera jis didelis tai siek tiek banguojasi ten. Bet jau jis man tiek nervu suede kad as tiesiog norejau ji pabaigt ir kazka kito megzt  :D 

as eisiu tikriausiai siulus susisukt ir meginuka skarai pasimegzt  :wub:​ 

Atsakyti

Dėkui, kas teiravotės dėl sveikatos, tai neapsisprendžiu - geriau man ar blogyn. 

Būtų koks 40 temperatūros, būtų aišku, dabar šokteli iki 37.3 ir vėl krenta, nosis užsikišus, gerklė lyg pagąlasta kuom, tai ne tai, kad blogai ir neatkeliu galvos nuo pagalvės, bet nėr ir gerai. Neapsisprendžiu ką ryt su darbu daryt, ar su tokiais simptomais dar galiu eit, ar ne.

MSM labai fainas megztukas gavos😍, smalsu ant tavęs pamatyti... Bet man nereikia, jau įsitikinau, kad tokių uždarų šiltuolių neturiu kur užsidėti.

Tas planuojamas itin fainas, gan panašus į tą baloon sweater ar kaip jis ten, mezgėme su Restar, gal dar kas... O gal maišau...

Apie gruzdintuvę, nebežinau ar sakiau, kad irgi nusipirkom. Tai tokia kur be stalčiuko, su grotelėmis ir skarda. Jaukinamės po truputį, vaikams patinka, kad greit gali skrebutį su sūriu ar kokią picą pasišildyti.

Nusivyliau kai bandžiau kept vištienos sparnelius, tie garai, kvapai pasileido per visus galus, išrūkiau visus namus🤦‍♀️gal ką ne taip dariau 

Atsakyti

Vat gruzdintuvė su lentynom sode, kaip miniorkaitė, irgi nepagaunu jos - garai per visur veržiasi, tai gal 3 kartus panaudojom. Namie su stalčium - puiki.

Kapseika, gal dar pabūk namie? Ir save, ir kitus pasaugok, maža ką. 

Atsakyti

Man ir nesigauna kazka labai jame kepti. Va pusfabrikaciai tai super iskepa tikrai skaniai. Bet zalia mesa ir gi man atrodo kulseles gal esu kepus ar sparnelius. Nu neskanus man visai gavosi ten. Gal nemoku, ne ta funkcija pasirinkau…

Davar domintu duona pradeti kepti. Galvoju gal kokia knyga nusipirkt reiktu. Sourdough ar fokacijas visokias noreciau kepti. Mama kepdavo. Tas rytinis duonos kvapas ir duonyte silta su sviestuku  :wub:​ 

Atsakyti

MsuM, 

Man dar smalsu, kaip ten su tom mamos vestuvėm :ax:  lietuvis, užsienietis? Senas jaunas :D  turiu momeny, draugas seniai ar šviežiai

šIaip smalsu, paskutiniu metu nemažai aplink tokių pagyvenusių :hihihi:​  vestuvių, tai įdomu, kas juos paskatina  tam

Atsakyti

Hm..aš nezigaudau ten su stalčiukais be.Viskas iškepa dūmai nerūksta

Kepiau vištienos juosteles iš vidinės file, kepiau kepsniukus iš šlaunelių mėsos, kepiau kukulius iš kiaulienos faršo

Viskas gerai iškepė niekur nerūko.

Jokių mandrų funkcijų nesirinkau, tiesiog temperatūrą ir laiką

Tai kol kas maždaug 10-15 minučių ten visokiem mėsos kepsniam,su apvertimu

Kepiau sūrio lazdeles dar apvoliotas gatavai, pati sūrį varškėd voliojau į kiaušinį ir džiūvėsėlius, ir šaldytus varškėčius vaikui

Ir karštus sumuštinius dariausi

Atsakyti

Aš galvoju kad MsuM mama gal kokio mano amžiaus :) nu neprisiskirčiau prie pagyvenusių

Atsakyti

Žmogus, turintis suaugusių vaikų, tikrai ne jaunuolis :D​ 

Atsakyti

Tarp pagyvenusių ir jaunuolių yr dar tarpinis variantas :)

Nu ir šiaip ne nuo vaikų amžiaus mūsų amžius lyg priklauso.

Ta prasme jei aš būčiau pagimdžius 20 m. Tai būčiau pagyvenus, o jei 40 tai mano vaiks darželin eitų tai jau jauniklė būčiau ar kaip?

Atsakyti

Dalinai taip. Mažesnių vaikų mamos - santykinai jaunesnės, nei didesnius vaikus turinčios bendraamžės.

Atsakyti

MsuM, 

Man dar smalsu, kaip ten su tom mamos vestuvėm :ax:  lietuvis, užsienietis? Senas jaunas :D  turiu momeny, draugas seniai ar šviežiai

šIaip smalsu, paskutiniu metu nemažai aplink tokių pagyvenusių :hihihi:​  vestuvių, tai įdomu, kas juos paskatina  tam

Mama mano 47 gimtadieni vestuviu diena atsvente kartu. As skaitau, kad mama labai jauna dar  :yahoo: vyras skotas. Kartu tiek pat kiek mes su vyru, kazkaip panasiai susipazino, tai apie 6 metai. 

vestuviu dideles sventes iniciatorius buvo vyras, jo seima didele labai, visi issibarste po visur tai buvo puiki proga visus kartu suburti ir svesti kartu. Mama vestuviu butu norejus gal siek tiek ramesniu - susirasymo gal kazkokio (vestuvese viso buvo apie 100/110 zmoniu, tai uj didele svente buvo).

O vestuviu norejo nes sake nenoriu buti sugyventine tiesiog, kazkokio stabilumo, saugumo norejosi jai. 

Aš galvoju kad MsuM mama gal kokio mano amžiaus :) nu neprisiskirčiau prie pagyvenusių

Nezinau jusu amziaus. Kaip minejau mama mano 47, manau labai grazus amzius, ir ne per velu tuoktis  :D  :D

Atsakyti