Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tai keleriais metais už mane vyresnė bet nedaug :)

Atsakyti

Gadget3 o tai kaip matuosim amžių tų kurios vaikų neturi?

Atsakyti

Tos pagal pasą :)

Atsakyti

Pliam, nu keistai sureagavot į tą mano parašymą :D 

aŠ momeny turėjau konkretų žmogų. Beveik. Jis yra už mane net 1 metais jaunesnis :rolleyes:  ir aš nelaikau savęs jaunuole. Na ir senole dar ne :D  ir kaip parodė šeštadienis, dar net gimdyt galėčiau :lol: bet nu sakyčiau, esu šiek tiek pagyvenusi. Metų prasme. Net jei skaičiuot, žiūrėt į vidutinį gyvenimo amžių mūsų klimato zonoj, tai jau esu persiritus į antrą pusę.

Bet aš gal apie tai, jog tokiam amžiui tikrai nesituokia dėl vaikų, ar kitaip-giminės pratęsimo. Man visada smalsu, dėl ko tuokiasi ir jaunimas. Bet ten dažniausiai viskas aišku. 

Aš pvz tuokiausi iš meilės :rolleyes: ir dėl vaikų :D  jei reiktų dabar-tai tik išskaičiavimo :D​  nu arba iš meilės...

Atsakyti

Santuoka - kai du žmonės viešai pareiškia, kad jiedu yra pora. Su visomis teisinėmis pasekmėmis. Mūsų visuomenė juridiškai pritaikyta šeimai :)

Atsakyti

Nu dar yra religiniai įsitikinimai

Atsakyti

https://www.instagra...mU2YjMzNjRlOQ==

Vo!

Atsakyti

Nu dar yra religiniai įsitikinimai

Ne pas mane. Neliečiu nepraktikuojamų dalykų.

Atsakyti

Nu turėjau momeny, kad žmonės kartais tuokiasi dėl religinių įsitikinimų. Netgi pakankamai dažnai

Atsakyti

Taip ir supratau.

Labos!

Atsakyti

Labas rytas visoms! As visai ne ryto zmogus. Is vakaro taip pozityviai nusiteikus buvau. Galvojau pasidarysiu smoothie i darba pusryciam. Tai lekiau is namu ryte dar ir sepeti pasiemus plaukus kad persitvarkyt darbe galeciau  :rolleyes:  :D 

Vyro iniciatyva nusipirkom nutribulet. Gal kuri turit? Pasidalinkit kokius smoothie darotes. Galvoju gal reiktu tu zaliu kokiu pagert. Maciau gali pasidaryt paruostuku, uzsisaldyt. Ryte tik lieka susimest viska, sutrint ir gali gert  :rolleyes: 

Del vestuviu tai na manau visom aisku, kad ne del religiniu isitikinimu mama tuokesi. Ne pirmos vestuves buvo abiems. Tiesiog planuoja pirkti nama, mama dirba jo versle. Norejo saugumo jausmo, kad po kazkiek metu nelikt basai. Tai cia tikriausiai kazkiek ir is isskaiciavimo. Ir mus su sese norejo kazkiek apsaugot, nes ir draudimai/palikimai kartu buvo sutvarkyti kiek supratau. 

As kazkaip jauciuosi geriau, kai zinau, kad vyras i mama ziuri rimtai ir dabar ji jo zmona. O ne sugyventine kaip sakiau  :rolleyes: esu labai laiminga del mamos. Svente kokia grazi buvo, viska suplanavo suorganizavo vyras pagrinde. Ir vaikai jo labai graziai mama priima  :bigsmile:  :wub: 

Atsakyti

MSM, labai suprantu!

Smagu, kad gerai jaučiasi mama.

Mes su draugėm nutarėm,kad tuoktis ok, nes dabar tooookios galimybės! Žr. JLo.

Atsakyti