Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šitą katuko aukštąjį pilotažą tai pamennu puikiai  :wub:  :wub:  :4u:

Man sunkiausia siuvime tai siuvimo mašiną išsitraukti  :oh:  :lol:  Jei būtų kur gatavai pastatyta, tai gal ir dažniau sugalvočiau ką su ja paveikt. Dabar traukiu, kai jau susikaupia kokia krūvelė tokių taisytinų rubų, kur siūlės susiuvimas rankom jau varginantis būtų. Tai jei būna rankom įveikiama, tai rankom siuvu :D

Atsiminiau gi dar, kad Rusnei suknelę esu pasiuvus ir tikrai kokybiškai ir labai fainą, saulės kliošo, bet.. su priežiūra ir gatavom paruoštom iškarpom :D O buvo tai, kai kaSiuluose pamokėlę turėjom, vieną vienintelę :D Tada ir siuvimo mašiną pirkau.

Msum, verslo planas tikrai geras  :victory2:​  Manau, atsirastų daug daugiau siuvančių :D Pagalvojau, kad bandyčiau tikrai net sau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 25 rugsėjo 2023 - 12:51

Man tai šita asmeniškai buvo gražesnė

Priedas  20160613_112001.jpg   98,67KB   0 Parsiųsta kartų

Foto tik tokią radau. Čia irgi buvo iššūkių, pvz, primontuoti kaušelius (.)(.) :hihihi:

Atsakyti

Šitos nepamenu. Labai graži  :wub:​ 

Atsakyti

Bet žinot ką - krepšio, kaip kad Kerpena siuva, be youtubo pamokėlės tai nepasiūčiau :lol:​ 

Atsakyti

Mano močiutė buvo profesionali siuvėja, dar pamenu šniūrais einančias moteriškes su medžiagomis. Gaila, bet sukirpti taip ir neišmokė, bet apdailą, net klientėms leisdavo daryti, apie kokius naminius overlokus galėjai tik pasvajoti.

Siuvamąją turiu. Ir aš, kaip Limit, sakydavau, kad bėda tos mašinos išsiteaukimas, neprisiruošiu... Et jau porą mėnesių, kaip ir turiu paruoštą patalpą, na nebent dar langus išvalyti ir sieną pabalinti galėčiau, bet nebūtinai, bet nei mezgimo, nei siuvimo rakandų neprisiruošiu išpakuoti🤦‍♀️

Atsakyti

Ne patalpoje esmė tada, ane?

Atsakyti

Bet žinot ką - krepšio, kaip kad Kerpena siuva, be youtubo pamokėlės tai nepasiūčiau :lol:​ 

Suknele ir antroji labai grazi. O va kokie tie Kerpenos krepsiai? sudomino  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mano pietu pertraukos laimikis  :rolleyes: zodziu negalima prileist prie tokiu parduotuviu o man tiesiai prie darbo :D

Pridėta:

Atsakyti

Gardžiai papietavai!

Atsakyti

Ne patalpoje esmė tada, ane?

Panašu, kad ne... 

Dabar kaltinu laiko stoką.

Realiai galėčiau jau ir atsikalbinėjimo meistrės karūną gauti.

O kad jau taip prakalbome, ryt vistiek dar turiu laisvą ir tikiuos, kad leidus savijautai, nuveiksiu ką malonaus

Atsakyti

Vaje, kokie grožiai :wub: 

Net nežinau, ar kas nors demonstravo tuos Kerpenos krepšius :hmm: ji tokius visokius mezgimo rakandams ir ne tik siuva arba swapui, arba pagal užsakymą :rolleyes: asmeniškai.  

gal mūsų kambariuke FB prie kurio nors swapo fotkių yra?

Atsakyti

Mano logika, sako, stebina. Ta proga papirkau Xerjoff More than Words. 

Daug geriau, nei žudyti ir šokoladuko, nu.

Atsakyti