Aš visada buvau tep lep. Tai ir siuvime tokia pati... kas nesupranta, tai nemato ale pati sau keliu kažkokius nerealius reikalavimus. Atrodo galėtų būti gerai, nu bet negerai☺️🤭 aš matau, man nepatinka. Atrodo visi mato mano kliauzes.
kojinės pas mane visai išnaglėjo, susisukau siūlus vienoms, nespėjau apsižiūrėt visai kitkas jau ant virbalų sau mezgasi
Jau lygis pasiektas - kažkas sau pats mezgasi be tavo valios
. Kad man taip, o tai viskas griežtai kontroliuojama - jokio pradėtuko anei vieno, neprasideda niekas, kol kažkas nepasibaigia.
Baigus darbus kilo noras pajudėt. Prisiminiau, kad reikia vieną knygą į biblioteką nunešt. Tai nuėmiau laiką - 22 min greitu žingsniu iki bibliotekos ir 23 min atgal, į kalną. Biškį virš 5000 žingsnių. Grįždama išsirengiau, garuoju dabar sau patenkinta. Ale tos salotos pačios nepasidarys... Brolis išgyrė, kad labai jam skanios, tai išsigooglinau pagal tą aukščiau minėtą pavadinimą. Nes Barbora didelį kopūstą atvežė, kur man tokį slėpt...
Freke - nenusivertink . Gražiai siuvi. Ale, matyt, nerami dūšia esi, labiausiai patinka viską naujo išbandyt. Ką dar gražaus nuaudei?
Aš visai džiaugiuosi atradusi save mezgime. Dera man čia praktiškumas, biškį kūrybiškumo ir mano (ne)kruopštumo visai pakanka. Ai, sūnui kojinės tiko, galiu kaišiot galiukus. Grįžę vakar iš sodo radom jį su šortais ir anksčiau megztom vilnonėm kojinėm. Galvojau - išaugęs jau...
Mes po darbo dabar gera rutina turim. Ryte as i darba su autobusu, vyras mane paima, nuvaziuojam i gyma pasportuojam ir namo. Kazkaip lengviau taip nei namo ir tada i gyma.
Ejau mokslam testu knygos skanuot. Ziuriu kazkas ne taip, pasirodo ne ta uzsisakiau… dabar iki ketvirtadienio reikes laukti reikiamos ir dar ryt per pietus sita nest i pasta grazint. Va taip ir buna kai galva neveikia
🤣🤣 nuskambėjo: tu čia nei prie ko- aplinka kalta, kad moki gražiai siūt.
Panašiai, kaip Katuko frazė apie pagyvenusius jaunuosius
Ok ok. Tyliu tyliu.
Šnd ištąsė ir darbas, ir šiaip... socialinis gyvenimas. Toj užsisakysiu maikę: 'man patinka kava, katė ir gal 3 žmonės'.
Į tą pat maikę žiūrėjom!!!!
Man dar Džojų įrašyt reikia.
kojinės pas mane visai išnaglėjo, susisukau siūlus vienoms, nespėjau apsižiūrėt visai kitkas jau ant virbalų sau mezgasi
Levelizzz!!!!
Ir išvis, noriu dar pasimatymų!
Geriausiai apie vedybas sako mano advokatė: vedybinė sutartis ir daugiau bendrų interesų su partneriu, nei vien seksas dar nei vienai protingai moteriai nepakenkė.
Turbūt kaip taisyklė, vedybinė sutartis pasitaiko dažniau tarp pagyvenusių, o tas vienintelis interesas tarp jaunuolių
atkreipkim dėmesį- DAŽNIAU-tai nereiškia visada
Gadget-girdėjau apie pasimatymą. Kol kas kavai esu pasiekiama nebent kažkada pietų metu
Oj, katuk, kaip užsijuokiau!
Tub tai esi kawaaa, o pasimaaaaatymas tai pasimaaaaaatymasasasaaaaaassss
Ką?
Sakei kažkada anksčiau, jog nori su manim kavos, nu.
O pasimatymai... nu jie būna visoki, kas ten žino, kokio tu nori
Kawa Europos apylinkėe, ane?
Penktadienį
Apie siuvimą jos diskutuoja. Va aš tai problemą turiu - kur nusipirkti kalakuto odos su taukais, kad spirgių pasidaryt.
Jau 3čią dieną noriu, net seilės renkasi. Dar noriu grybaut.
Kawa Europos apylinkėe, ane?
Penktadienį
Oj, nu biškį plačiau galim aprėpt-CUP, SeB, Qadrum, Forum Palace., net Panorama iš bėdos, Žalgirio g
Jurgitak, nu bet tavo ir fantazija....
Europa!