Aš tai savim kvepiu
. Negaliu išsirinkt ir nemanau, kad reikia kasdien kvėpintis, va. Iš savo nosies perspektyvų žiūriu. Iki šiol pamenu, kaip blogai man buvo vienam renginy, kai praėjo pro šalį stiprus kvapas, tai 4 val nenustojau čiaudėt ir nosies šnypštis...
Net matau Gadget nuo visų mielumų pasišokinėjančią
. Kai nepridusinta, tai tiesiog trykšte trykšti viskuo
. Mano visi inkarai laiko ganėtinai tvirtai ant žemės, nors būna, kad ir pasikrykštauju, bet kažkaip vietiškai.
Nors Qqutė nesiuvėja, tai draugė man.
Katuko diddarbius pamenu. Nurašysim, kad gerus tam genus/paveldėjimą turi
. kapseika tą tik patvirtina
.
Mano močiutė tai gerai gamino
. Tai ir aš vis maisto gamyba dažniausiai užsiėmus. Šiandien praktiškai nuo ryto pupelių sriubą gaminu
. Pupeles ryte išviriau. Tada nuo pietų kelias valandas mėsos šmotą viriau. Tada visokius priedus pridėdinėjau, jau galima valgyt. Pietum tai bulvių išsiviriau ir kelmučių pasikepiau, nostalgiškas maistas, ta pati močiutė baisiai skaniai juos pagamindavo. Ai, dar duonos 2 kepalus užsimaišiau, tikiuosi, kad iki nakties pakils, tai išsikepsiu, kad ryte jau būtų atvėsusios šviežios duonytės
. O savaitgalį tai kalnus maisto pripirkau, priplanavau, paruoštukų priruošiau, tai savaitę nereiks daug sukti galvos. Ai, nu dar vakare reikia pasidaryti brolio prireklamuotų Brežnevo kopūstų mišrainės . Kopūstų, burokų, morkų yra, reikia tik užsiimt viską susiruošt. Nu kada megzt
. Ir ką?
.