Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šokoladukas turbūt pigiau atsietų... apie tą pirmą punktą, tai viskas priklauso nuo spontaniškumo :D 

Bet teko pagooglint tuos keiksmažodžius :lol:  negali gi žinot visų kvepalų mintinai.

Aš turiu tuo klausimu problemytę-mano senieji manęs nebedžiugina, o naujų rinktis neturiu resursų... tai kvepiu belekuo :D  kartais net savo vyru :hihihi: Jeroboam Oriento

Atsakyti

Sveikos

Uch kad siuvat. Aš nebent krepšiukus norėčiau mokėt. Va tokius kaip MsuM video rodė  :wub: 

Arba kaip Kerpena arbq kaip Lace moka

Nu bet net nebandau, kreivarankė aš šita prasme nemokėčiau nei nukirpt tiesiai nei siūlės nusiūt

Atsakyti

Nu yra visokios priemonės tiesiom siūlėm ir nukirpimui :mirksiukas: 

o be to, kaip ir visame kame -praktika! 

Koks pirmasis jūsų mezginys buvo, a?

Šiaip nors ir neklausėt, bet pasakysiu, jog toms suknelėms rodytoms pirma siuvau bandomuosius variantus :rolleyes:  iš kokių nors nereikalingų audinių

Atsakyti

Aš esu žmogus su aiškiais prioritetais. Jie kurį laiką buvo kiek pridusinti, tie prioritetai. Iš esmės man patinka puikiai uždirbti, lengvai ir su polėkiu dirbant mylimą darbą. Labai prabangių įpročių neturiu. Kai šeima sveika ir rožės be amarų, o Šo ir Kotitė  blizga duetu - esu taikinga ir miela asmenybė.

Kai nesu laiminga, tai net nemezgu. O dabar vat važiuoju į mylimos trenerės treniruotę, mielam kolegai sumaitinus naują desertą. Visą mėnesį mane mielas Ermitažas lepina tiksliniais augalais labai mielom kainom, palyja, kai reikia, nagas nei vienas nenulūžo...

Xerjoff perku po 10 ml. Nes bonkomis tai jie vienamyliams kvėpintis, labai ilgai išlieka, ir skalsūs skalsūs.

Atsakyti

Aš tai savim kvepiu :). Negaliu išsirinkt ir nemanau, kad reikia kasdien kvėpintis, va. Iš savo nosies perspektyvų žiūriu. Iki šiol pamenu, kaip blogai man buvo vienam renginy, kai praėjo pro šalį stiprus kvapas, tai 4 val nenustojau čiaudėt ir nosies šnypštis...

Net matau Gadget nuo visų mielumų pasišokinėjančią :). Kai nepridusinta, tai tiesiog trykšte trykšti viskuo  :4u: . Mano visi inkarai laiko ganėtinai tvirtai ant žemės, nors būna, kad ir pasikrykštauju, bet kažkaip vietiškai.

Nors Qqutė nesiuvėja, tai draugė man.

Katuko diddarbius pamenu. Nurašysim, kad gerus tam genus/paveldėjimą turi :).  kapseika tą tik patvirtina :).

Mano močiutė tai gerai gamino :). Tai ir aš vis maisto gamyba dažniausiai užsiėmus. Šiandien praktiškai nuo ryto pupelių sriubą gaminu :B . Pupeles ryte išviriau. Tada nuo pietų kelias valandas mėsos šmotą viriau. Tada visokius priedus pridėdinėjau, jau galima valgyt. Pietum tai bulvių išsiviriau ir kelmučių pasikepiau, nostalgiškas maistas, ta pati močiutė baisiai skaniai juos pagamindavo. Ai, dar duonos 2 kepalus užsimaišiau, tikiuosi, kad iki nakties pakils, tai išsikepsiu, kad ryte jau būtų atvėsusios šviežios duonytės  :wub: . O savaitgalį tai kalnus maisto pripirkau, priplanavau, paruoštukų priruošiau, tai savaitę nereiks daug sukti galvos. Ai, nu dar vakare reikia pasidaryti brolio prireklamuotų Brežnevo kopūstų mišrainės . Kopūstų, burokų, morkų yra, reikia tik užsiimt viską susiruošt. Nu kada megzt  :oh: . Ir ką? :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 rugsėjo 2023 - 16:31

Brežnevo,tai čia gal kai pritarkuoji visko nevirto? Skanu...

Aš vakar prikepiau menkės kotletukų, privirta barščių, vakare alkani neliksim :D  o ryt... ai pagalvosim ryt :D  šiandien tai miegot anksti eisiu, bo vakar užsisėdėjau, tai ryte buvo tragedija visame kame

Mano dukra, kuri dabar danė :D  nusipirko dviratį ir straight džinsus (visą savo gyvenimą nešiojo skiny). Sakė, atrodo, kad jau kokius metus ten, nors iš tikro tai tik mėnesį. Ir dar lanko knygų klubą. Dabar skaito Prisukamas apelsinas

Atsakyti

Katuko diddarbius pamenu. Nurašysim, kad gerus tam genus/paveldėjimą turi :).

🤣🤣 nuskambėjo: tu čia nei prie ko- aplinka kalta, kad moki gražiai siūt. 

Panašiai, kaip Katuko frazė apie pagyvenusius jaunuosius :) 

Ok ok. Tyliu tyliu.

Šnd ištąsė ir darbas, ir šiaip... socialinis gyvenimas. Toj užsisakysiu maikę: 'man patinka kava, katė ir gal 3 žmonės'. 

Atsakyti

Niuma - viskas OK :). Ilgai žodžių neieškojau :). Mintis tai labiau buvo ta - nekalta aš, kad siūt nemoku, nes neturėjau siuvėjų giminėj :).

Oi, apie socialinį gyvenimą, reikia nustot ignoruot visų klasių laiškus ir eit kokių mažiausiai 150 eur sumokėt į klasės fondus, o gal dar ir už muzikos mokyklą, dabar kas mėnesį po 30 reikia mokėt, tai reikia atsikast info ir ... perduosiu šitą reikalą vyrui, tegu periodinį mokėjimą pasidaro, aš nemoku  :B .

Atsakyti

:D  

aš tai šiaip visai ne pasigirt norėjau, o pasakyt, kad ne perfekcionistam siūt lengviau :D  nes nesiekia tobulumo, atrodo gerai fotkėse,  išvirkščios pusės niekam nerodai :hihihi: 

Nu kaip ir megzt. Kas mane žino, tai supranta-kartais tep lep, svarbu numegzta ir puiku. Nu gerai gerai, biškį pasikrapštau, kai noro yr :ax:​ 

Atsakyti

cha mano močiutė irgi siuvo gerai

man visą tautinį kostiumą buvo pasiuvus ir sau pasisiuvus

mokino mane siuvinėt :) mokėjau tiesiai gražius dygsniukus

ale bet tačiau vat siūt nė jokio noro neturiu

nei mokytis nei bandyt

beje mano pirmas mezginys buvo megztinis sau kuri visai buvo negėda net mokyklon rengtis

skirtumas tarp mezgimo ir siuvimo kad megzt buvo noras :)

Atsakyti

kojinės pas mane visai išnaglėjo, susisukau siūlus vienoms, nespėjau apsižiūrėt visai kitkas jau ant virbalų sau mezgasi :)

Atsakyti

Laba.

Turiu aš tą siuvimo kambarėlį, bet nesiuvu visiškai. Nėra ūpo, mūzos, dar visko. Mašinos padėtos taip, kad reik tik įsijungti. Bet laiko nėra, tinginys apėmęs, eilinis nežinau ko noriu etapas. Audimas ant bangos dar, tik jau matau, kad siūlų reiktų babinom paieškot. Detalės iš ali jau eina, tačiau daug ko nenutaikiau🤭🤣. Ai dar siuvimo ūpą atmuša tas nebuvimas normalios parduotuvytės viską rast vienoje vietoje. Pvz Vilniaus Danesa..... bent 1/10000 turėti to ką turi ten.  O internetu pirkti vis baisu, kad nenusipirkt bet ko. 

Atsakyti