Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie siuvimą jos diskutuoja. :D Va aš tai problemą turiu - kur nusipirkti kalakuto odos su taukais, kad spirgių pasidaryt. :D Jau 3čią dieną noriu, net seilės renkasi. Dar noriu grybaut.

Oho kas per norai  :blink: , žiema, matyt, bus šalta :). Tiesą sakant, kalakutą tai turėsiu kažkada spalį naminį, taukus su oda, matyt, galėčiau atiduot. Nes niekada jų nesu vartojus. Tiesą sakant, gal tik pusę jo, nes šaldiklis pilnas ir užknisa mane, kai pasislepia ten mėsa, paskui reikia išmest, kai pamirštu, tai su kaimyne žadėjom dalintis. Mėgstu šviežią pirkt ir iškart ruošt, nei laukt, kol atšils ir pan. Brolis augina savo vienkiemyje viengungiškai, šeria ten savo grūdais, žirniais ir pan., parduoda. Galėčiau paklaust, ar turi dar kokį iš anksto neužsakytą, jeigu netyčia norėtum ir mėsos, ne tik riebalų. Bet jie dideli ~ 20 kg būna.

Tas žodis iš s raidės tai dabar gi ne problema ir nesusituokus  :B . Naiviai galvoju, kad santuoką žmonės kuria norėdami kažko daugiau  :B . Na, bent jau man taip buvo. Ir vis dar yra, panašu.

Sėdau prie kompo strioke, kad tuoj susitikimas (nes paskutinėm dienom vis nuo 10 pradėdavau), reikia skubiai pasiruošt, tada pažiūriu į kalendorių - uf, tik nuo 13 val  :yahoo: , tokia palaima ištiko, kad negalėjau patikėt.  Tai ką dabar daryt? :D. Aišku, darbu netrūksta, reikia kitus susitikimus planuotis ir ne tik...

kai ten apie tas maikes rašėt, tai ... patinka man žmonės, bet ne visi ir ne visada. Vieną dieną kalbėjau su 2iem mergičkom - visa diena akiap ant sparnų buvo, pasikroviau energijos. Kitą dieną -2 kitos ir išsikroviau nerealiai. pati daug kalbėjau, jas reikėjo už liežuvio tempt. vakar buvo dar kita situacija - vietoj pusvalandžio arti valandos man atėmė ir niekaip negalėjau atsisveikint, nors pati seniai nebenorėjau nieko girdėt. Žodžiu, mėgstu žmones, kurie ir kalba, ir girdi.

Ai, grybaut ir aš noriu. Bet jeigu nerandu greitai bent kelių baravykų - prarandu ūpą ir energiją. O šiemet aplink mus ne kažką. tai savaitgalį net nėjau. Turiu mažą viltį, kad gal po šeštadienio gero lietaus kas išdygs, bet žmonės sako, kad jau vėloka, be to - naktys tampa šaltos...

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 09 26, 10:08)
Tas žodis iš s raidės tai dabar gi ne problema ir nesusituokus  cool.gif . Naiviai galvoju, kad santuoką žmonės kuria norėdami kažko daugiau  cool.gif . Na, bent jau man taip buvo. Ir vis dar yra, panašu.

Pas mane kitas priežodis yra- pasikalbėjimui aš ir drauges turiu, ne vyrą. Jis- kitiems tikslams biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas visoms! Sunkus rytai man buna, o dabar dar ir rytai tamsus tai isvis prastai  :hmm: 

As jau adventu kalendoriu pradejau dairytis, ech kaip vyras sako tu nesuaugsi iki galo niekada. Tas vidinis vaikas manyje vistiek gruodi asocijuoja su advento kalendoriumi  :D  Siulu kalendoriu uzsisakiau dar turbut vasari ar kova. O va dabar uzmaciau dar ir grozio produktu viena toki, tai reikes ir ji bandyt pirkt jei spesiu, nes dazniausiai M&S kalendorius isgraibsto iskart  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Muhahaaaa

Atsakyti

Muhahaaaa

Atsakyti

Va kokį vieną fainą Linkedin komentarą radau, tinka ne tik grybams, bet ir mezgimui, ir kitoms aistroms: 

Vienos geriausiai perkraunančių dėmesio nukreipimo technikų yra tos, kurias atlikdami jaučiame aistrą ir prarandam laiko nuovoką. Tai jei aistra grybams - kodėl gi ne:).

Atsakyti

Pas mane kitas priežodis yra- pasikalbėjimui aš ir drauges turiu, ne vyrą. Jis- kitiems tikslams biggrin.gif

Ir visgi santuokos tvirtesnės tos, kuriose kalbamasi. :rolleyes: Nebūtinai apie mezgimo siūlų atspalvį. :D

Atsakyti

Nu taip, galima ir apie pozas :hihihi:​ 

Atsakyti

Katuk, ale gi ir nerimta jumej šiandien!!!

Atsakyti

Tarp kalbėjimosi ir sekso, panašu, kad yra dar visa amplitudė visokių dalykų ir vienas kitam nemaišo :). Su draugėm man irgi dažnai įdomiau šnekėtis. Nors kai vaikai ko klausia, tai pasitaiko, kad gaunu: "mama, geriau tėtis tegu sako". Jis pas mus kalbėtojas „nuo tribūnos“ ir visų istorinių, mokslinių ir pan. žinių transliuotojas, kai užsiveda, tai.... Apsigimęs dėstytojas, gaila, kad santuoka jį nuo to atitraukė, užtat užsiveisėm naminę gausią auditoriją klausytojų :).

Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2023 09 26, 11:35)
Ir visgi santuokos tvirtesnės tos, kuriose kalbamasi. rolleyes.gif Nebūtinai apie mezgimo siūlų atspalvį. biggrin.gif

Taip taip taip. Mes čia visos- lygiuot, ramiai ir paraidžiui visus parašymus suprantam smile.gif

Atsakyti

Santuoka yra darbas, na gal ne tai, kad darbas, bet joje nuolat reikia įdėt pastangų visame kame, ir pokalbiuose ir pozose, ir buity, ir su savim. Tai iš esmės, kol nėra oficialaus statuso, galima viso to legaliai išvengti :D​ 

Atsakyti