36_74269c75-7d1d-4add-8aa9-d84d9626b807_800x.jpg 29,46KB
0 Parsiųsta kartų
Taip taip taip. Mes čia visos- lygiuot, ramiai ir paraidžiui visus parašymus suprantam
Apskritai tai mes čia visos iš tos pačios "kategorijos" – šeimos moteriškės, auginančios/ užauginusios vaikus ir šeimą, santuoką daugiau mažiau laikančios vertybe, todėl tiesiog nėra daug erdvės oponavimui. Bet mane išties glumina, kai tenka susidurti su kardinaliai kitokiu požiūriu – pvz., vieniša mergina link trisdešimties užtikrintai sako, kad vaikų, šeimos ji nenorės turėti niekada. Tai štai su tuo, kaip Katukas įvardijo, kasdieniniu "darbu" kartais pasijunti lyg būtum iš kito paralelinio pasaulio, kad tai, kas tau asmeniškai yra viena iš pagrindinių vertybių gyvenime, kažkam nei egzistuoja, nei iš viso yra koks bent teoriškai pageidautinas dalykas, savo gyvenimo įprasminimui žmogui lyg ir gali užtekti vien savęs paties.
AR esi įsitikinus, kad kaip mama pasakys, taip ir bus?
Tokie yra net labai diskutuotini klausimai.
Arba jei ateis ir pasakys, kad aš kunigu/vienuole noriu būt.
Arba- myliu ir jį, ir ją.
Noriu pasakyt, kad genys margas, pasaulis - dar margesnis.
Mano (po tam tikrų išgyvenimų) buvo griežtas pasakymas, kad iki 30 metų vaikų neturėsiu.
Na, kad jei dabar trys- tai irgi jauna nebūčiau patikėjus, kad tiek turėsiu.
Smalsute, bet tu sovoki, kad lygiai taip pat ir tavo vaikas gali nuspręst neturėt vaikų ir nematyt prasmės šeimoje. Ir tai yra normalu.
Normalu, kai tokius sprendimus priima vienetai, nenormalu – kai toks požiūris populiarėja ir statistiškai dėl vis mažėjančio gimstamumo žingsniuojame išnykimo link.
Kas prie 8.000.000 žmonių - absoliučiai jokia ne problema.
Niuma, eik galvok nuosavas,o ne mano mintis, ot vot!!!
Aha, aš manau visokios nuomonės ir pasirinkimai yra verti egzistuoti. Kol tai neliečia asmeniškai mano pasirinkimo. Tiesiog savo pasirinkimus priimk su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm.
Pvz, mano dabartiniam darbe yra net keletas jaunuolių, kurie norėdami sukurti šeimą, lanko bažnyčioje kursus. Tie kursai trunka 12 mėn.
Man tai dzin, tegul lanko, tik labai juokinga atrodo,kai tie kursai sako, jokio ikisantuokinio sekso, bet vat jaunuoliai miega vienoj lovoj, nu ir įtariu, jog ne tik sapnelius sapnuoja nors pasikartosiu-ne mano reikalas visiškai.
Hey, Gadgetuk, nuostabaus ryškumo visa kame moterie, jei fb nemeluoja, šiandien tamstos šventė... Tad leisk pasveikinti, linkiu, kad dabar tik į kalniuką, tik geryn ir geryn🍀🌹🍀 Itin džiugu matyt tave grįžusią pas mus ir į save, net grįšta parašymai, kur būna tenka tris kartus apversti, kad suprasčiau apie ką, o ir nuotraukos diskutuotino detalumo😁 Esi tiesiog puiki, happy birthday 🎉😘🎉
Normalu, kai tokius sprendimus priima vienetai, nenormalu – kai toks požiūris populiarėja ir statistiškai dėl vis mažėjančio gimstamumo žingsniuojame išnykimo link.
Hm,
O koks jūsų požiūris į mišrias šeimas? Užsieniečių ir lietuvių šeimoje gimę vaikai į kurį skaičių patenka?
Šiandien Gadget šventė tikrai! Pagimdė dukrą prieš kažkiek tai metų!
Sveikinimai!
Būna

Mano kolegė, pas kurią prieš du metus vestuvėse buvau, tuo laiku jai 46 buvo- tuos pačius kursus lankė. Norėjo bažnyčioj santuokos. Jai- antra, bet bažnytinė pirma. Jam -iš viso pirma, bet turi du vaikus, su dviem skrtingom moterim.
Taip kad čia to gyvenimo vingrybių yra tiek ir tiek.
Žmogus planuoja, kažkas viršuj juokiasi