Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hm, 

O koks jūsų požiūris į mišrias šeimas? Užsieniečių ir lietuvių šeimoje gimę vaikai į kurį skaičių patenka? 

Ne lietuvius aš turėjau omenyje, o vakarų civilizaciją kaip tokią. Bent manęs tai labai neguodžia, kad ne bėda – bus kam atsikraustyti tiek iš kito pusrutulio, tiek iš rytų. Bet labai jau globalinė diskusija gavosi. :D

Gadget, su tortadieniu :birthday2:

Atsakyti

Oi, kokios temos. Kažkaip esminės gijos nelabai ir pagavau, kur čia diskusija, kur galėčiau įsiterpti.

Labiausiai patiko mintis apie margą genį ir pasaulį  :4u: . Pridursiu - viskas keičiasi. Ir tai normalu. Kada čia tos mūsų protėvių gentys į dabartines žemes atsikraustė? Tai kada nors atsikraustys kitos. Man gal keisčiau, kai normos kaip ir keičiasi (santykiai iki santuokos normalu), bet kažkodėl dar norima pasiimti išorinius tikėjimo atributus. Bet irgi  - koks mano reikalas. Tik nusistebiu.

Be vakarų, yra ir kitos civilizacijos.

Aha, Kapseika savo sveikinime gražių dalykų prisakė. ( Bet argi ana ne Liūc?) O su tais nesuprantamais tekstais - Gadget grįžo į save totaliai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 rugsėjo 2023 - 15:21
Nu ti gal mane tas FB apgavo, bet tiek to, neatsiimu anei vieno žodžio ar palinkėjimo, geram žmogui negaila gi☺️
Atsakyti

Tortas ir šventė yra.

Fb duomenų politika manęs nežavi, todėl sakau jam, ką noriu aš, o ne jis.

Dėkoju! Miela girdėti!!! Visokias gerienas, nesupratienas ir nuosavas mintis. Mezgėjos yra tokios mezgėjos.

Kašmyrdienyyyys maaaaaaa!!!!

Atsakyti

Nu Gadget visa savam elemente😂

Atsakyti

Rodo, kad balsavimo laikas baigėsi dėl pirties.

Kaip sakiau- sumaišiau datą- renkamės šeštadienį? 11.25?

Šiuo metu- norinčių 9.

Ieškau 10vietės pirties.

Ar didesnės?

Atsakyti

https://www.facebook.com/iliuzion1stas/videos/3584826738472356/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v  

🤣🤣 bukvaliai į dienos temą.

Atsakyti

A maž rytoj laisvas????

Atsakyti

Nu ir pliurpėt, skaičiau visą dieną kol pasivijau :D Kaip senais gerais laikais.

Dirbu iš namų, apsislogavau iki ausų :B Estafetę iš M perėmiau.

Aš irgi prie tų biškį mokančių siūt ir mašiną turinčių, bet tinginčių :B Norėčiau netingėt, kiek visko gražaus galima būtų prisisiūt...

Restar, man paskutiniu metu pesto labai su kiaušiniene eina. Tiesiog kepu ant jo kiaušinį. O savaitgalį naikinau pomidorus ir kepiau šakšuką, irgi gerulė.

Atsakyti

Mano anyta tai prisiaugino petražolių-kaip dalgiu šienauja. Išmoko mano pamėgtą padažiuką daryt-čimičiuri vadina. Valgo su viskuo ir ant visko. Nu gal tik su blynais ne :D 

aŠ kažkada krapesto dariau. Nu ir nežinau, man ne itin patiko...

O šiaip tai nebenoriu būti kaimiete, tfu namų šeimininke, noriu būt cariene :cry2:

nu kas per nesąmonė. Grįžau-pavalgiau, pagaminau rytdienai valgyt,išsiploviau plaukuoseną ir vėl miegot :angel_sadangel:​  

Atsakyti

Geras, kiaušinių su pesto nesugalvojom dar vartot. Irgi naminio pasidarius?

Niuma, tai jeigu jokios partizanės neprisijungs, tai užteks 10. 

Mezgu, kad megzčiau, vėl Sophie šalikiuką iš megztinio likučių. Ryt vėl neturėsiu ką  :B .  Ai, vėl kokią smulkmę gal pradėsiu.

Atsakyti

Ieškau 10 vietės :) 

Jei kas ir prisijungs- su čiužiniu priimsim.

Nebubo taip, kad netilptume. 

Atsakyti