Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Geras, kiaušinių su pesto nesugalvojom dar vartot. Irgi naminio pasidarius?

Ne, neauginu bazilikų, pirktinį naudoju.

Atsakyti

Prisėdau pamegzt.

Puiki diena!

Ir veidrodis, metus manęs laukęs, pakabintas.

Ir operos premjera suplanuota.

Ir pakviečiau kavos vieną ypatingą žmogų.

Gaminime minimalistė.

Atsakyti

Labas rytas visoms! Apie ka tylim?  :4u: 

Pirtis smagi labai jusu tradicija  :wub: Mes i Lietuva skrendam Lapkricio 1 ir namo Lapkricio 6ta. Kaip ten su orais tokiu metu buna? Ar labai siltus megztinius reik jau susipakuot?  :D​ 

Atsakyti

Bus vebinaras 11 val, kad girdėčiau ką nors - reikia mezginio. Tai apie tair galvoju :), nes neturiu nieko pradėto.

MsuM - sunku prognozuot. Arčiau laiko pasiūrėsi prognozes. Anksčiau būdavo, kad važiuojant į kapus pirmąsyk žieminius batus ir paltuką tekdavo traukt. Dabar būna visaip.

Kažkur šiandien perskaičiau gerą bajerį, kad eina rugpjūčio 58-a diena... Netipiškai vasariškas visas rugsėjis  :wub: .

Atsakyti

Pirtininkės- prabalsuokit taip arba ne už FB įkeltą variantą.

Atsakyti

Sveikos. Įmečiau į fb vilnietėm tolimesnį, bet pigesnį variantą.

Atsakyti

Sveikos. Įmečiau į fb vilnietėm tolimesnį, bet pigesnį variantą.

Atsakyti

Man gal keisčiau, kai normos kaip ir keičiasi (santykiai iki santuokos normalu), bet kažkodėl dar norima pasiimti išorinius tikėjimo atributus.

Man tai jau nebe keista, tik liūdna – ganėtinai logiška vartotojiško požiūrio tąsa: tiek į santykius, tiek į tikėjimą. Turinio nelabai ir bereikia, svarbiausia išoriškai gyvenimas atrodytų nieko nestokojantis. Iš dalies paradoksalu gal tik tai, kad kuo labiau santuoka nuvertinama ir vis mažiau "populiari", tuo ji neva vis didesne vertybe ir siekiamybe kažkodėl tampa tos pačios lyties poroms.

Atsakyti

Po visų diskusijų FB kai kuriuos savo postus pratryniau, kad būtų paprasčiau susigaudyt.

Vilnius ar Prienai?

Kaina ta pati. 

Atsakyti

Kur ten balsuoti reikia nebesusigaudau :D​ Vienareikšmiškai už katiną. Ta kita tai didesniems pobūviams, jauku nebus tikrai.

Atsakyti

šian Liniuka mano mintis galvoja

Atsakyti

Kur ten balsuoti reikia nebesusigaudau :D​ Vienareikšmiškai už katiną. Ta kita tai didesniems pobūviams, jauku nebus tikrai.

šian Liniuka mano mintis galvoja

Ir mano!!!!

Atsakyti