Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mjo. Arčiau Kauno - nesigauna :D  Nu ok.

Prienai  kažkiek Aukštadvarį primena, tik, kad ten tai kubilas grybauja, tai vidaus pečius. Salė apie 20 žmonių - tai dar ne kritinė masė ir patalpos dydis.

Ok. Renkamės Vilniuj. 

Atsakyti

Niuma, susimesim tau ant benzo :4u:

Nes nu  :B

Priedas  Screenshot_20230927_191539_com.facebook.katana_edit_918033284520847.jpg   318,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai sveikinu su pirtimi!

Atsakyti

Fainiausiai gal čia. Bet nakvynė per ankšta.

Priedas  Screenshot_20230927_200240_Samsung Internet.jpg   193,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

ale tai kieeek lauuukt. beveik 2 men

Atsakyti

Bet kokia gera emocija! Man - lyginti su pernai metais, kai buvau didžiam pridusi(ni)me, ir šiemet yra daug geriau.

Atsakyti

Katino dar nieks neužsakė... šiandie jau neberašysiu..

Šiaip visi kontaktai buvo nuorodoj

Man pilnatis :B  

Atsakyti

Man pilnatis :B  

Ne tau vienai :)

Slinkis. Abi paspoksosim į mėnulį.

Nusilaksčiau.

Uošvį vežiojau į akių kliniką, vėl į stotį. Prieš kelias savaites pakeitė lęšiuką, bet nieko nemato. Vietinės gyd sprendimu- jums gerėja. Ir dzin, kad faktiškai žmogus nemato.

Patikrino čia- uždegimas. Kiti dveji lašiukai. Kitą savaitę vėl atvažiuos.

Vaikai pešasi. Paauglystė. Emocijos per kraštus. 

Pietums vištienos šlaunelės su bulvėm orkaitėj. Skaniai.

Ranka tirpsta. Nesmagiai. Mankštas žinau. Nedarau. 😎

Darbe irgi... ta stadija, kad tokios nesąmonės ir tiek, kad nustojau nervintis ir laukiu kuo viskas baigsis. Stebiu. 

A, o siūlų pirkau. Tam pačiam megztiniui- trečią kartą. Ir vėl žalius. Tik kitą atspalvį. Pirmos dvi nebepatinka 😂 Bet kai per kokius 3 metus, tai kaip naujai. 

Atsakyti

Tada ir man pilnatis. Siūlų pirkau, dar kartą - peleniniai riooooožinių.

Atsakyti

Kad nepirkti siūlų, nusipirkau atvirą lentyną (susidėti babinoms) ir pasistačiau svetainėje prieš akis. :D Dabar tokios lentynos miegamajame reikia, nes siūlus dažniausiai perku prieš užmiegant. :D

Atsakyti

Smagu del jusu pirties, lauksiu foto reportazo  :rolleyes:  :D 

O as siandien kazkokia ne sava, nera jegu, prie zemes traukia tiesiog, paskutines jegas atidaviau salei ir dar vakariene sumeistravau. Mokslu/testu siandien nedariau tai biski pykstu ant saves  :unsure:  :unsure:  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas, 

Aš kažkaip ne taip jaučiuosi, lyg kosėju, lyg gerklė, galva sunki, bet savijauta dar ne tokio blogumo, kad į darbą neičiau, tai laukiu savaitgaliui pagerėjimo, o ne lovoj gulėjimo :)

Jurgitak apie lentynas kaip fainai parašė  :wub: Man megzt noras atsirado iškart :D 

Reik sugalvot iki ppirties, ką čia pradėt, kad nereiktų mėginukų ten megzt  :lol:  :lol: 

niuma kai parašo apie paauglių peštynes, tai bandau saviškių prisimint :D atrodo, kaip nebuvę, auksiniai vaikai :D O iš tiesų tai buvo momentų, kai policiją norėjosi kviest  :oh:  :lol:  Tai, niuma, žinok šitas tai tikrai praeis ir net neprisiminsi ;)

O šiaip pakalbėjom suu vyro sese, kuri yra soc darbuotoja. Tai siaubas kas su vaikais ir narkotikais darosi... su alkoholiu tai tik žiedeliai...

Atsakyti