Mjo. Arčiau Kauno - nesigauna Nu ok.
Prienai kažkiek Aukštadvarį primena, tik, kad ten tai kubilas grybauja, tai vidaus pečius. Salė apie 20 žmonių - tai dar ne kritinė masė ir patalpos dydis.
Ok. Renkamės Vilniuj.
Niuma, susimesim tau ant benzo
Nes nu
Screenshot_20230927_191539_com.facebook.katana_edit_918033284520847.jpg 318,47KB
0 Parsiųsta kartų
Fainiausiai gal čia. Bet nakvynė per ankšta.
Screenshot_20230927_200240_Samsung Internet.jpg 193,33KB
0 Parsiųsta kartų
Man pilnatis
![]()
Ne tau vienai
Slinkis. Abi paspoksosim į mėnulį.
Nusilaksčiau.
Uošvį vežiojau į akių kliniką, vėl į stotį. Prieš kelias savaites pakeitė lęšiuką, bet nieko nemato. Vietinės gyd sprendimu- jums gerėja. Ir dzin, kad faktiškai žmogus nemato.
Patikrino čia- uždegimas. Kiti dveji lašiukai. Kitą savaitę vėl atvažiuos.
Vaikai pešasi. Paauglystė. Emocijos per kraštus.
Pietums vištienos šlaunelės su bulvėm orkaitėj. Skaniai.
Ranka tirpsta. Nesmagiai. Mankštas žinau. Nedarau. 😎
Darbe irgi... ta stadija, kad tokios nesąmonės ir tiek, kad nustojau nervintis ir laukiu kuo viskas baigsis. Stebiu.
A, o siūlų pirkau. Tam pačiam megztiniui- trečią kartą. Ir vėl žalius. Tik kitą atspalvį. Pirmos dvi nebepatinka 😂 Bet kai per kokius 3 metus, tai kaip naujai.
Labas rytas,
Aš kažkaip ne taip jaučiuosi, lyg kosėju, lyg gerklė, galva sunki, bet savijauta dar ne tokio blogumo, kad į darbą neičiau, tai laukiu savaitgaliui pagerėjimo, o ne lovoj gulėjimo
Jurgitak apie lentynas kaip fainai parašė Man megzt noras atsirado iškart
Reik sugalvot iki ppirties, ką čia pradėt, kad nereiktų mėginukų ten megzt
niuma kai parašo apie paauglių peštynes, tai bandau saviškių prisimint atrodo, kaip nebuvę, auksiniai vaikai
O iš tiesų tai buvo momentų, kai policiją norėjosi kviest
Tai, niuma, žinok šitas tai tikrai praeis ir net neprisiminsi ;)
O šiaip pakalbėjom suu vyro sese, kuri yra soc darbuotoja. Tai siaubas kas su vaikais ir narkotikais darosi... su alkoholiu tai tik žiedeliai...