Limit, čia mano vidurinius su mažium įtakos zonom nepasidalina. Tik vyresnis eįvertina savo jėgų. Ir dar balsas mutavęs- kai užbaubia bosu ant viso buto.... Lekiu skirt. Bet šiaip jo - jau dideli mano vaikai

Pamenu, kaip jau prieš nemažai metų pas psichologę ėjau dėl problemų su vyresnėliu, kuriam buvo apie 14. Jau net neatsimenu, kas ten per problemos, man atrodė, kad jų yra, kažkas gal su mokslais ar užsidarymu. Ji paklausė pirmiausia - ar geria, ar narkotikus vartoja? Tai išėjau tokia laiminga, supratusi, kad problemų tai aš neturiu .
Man, kaip ir Limit dabar atrodo, kad vaikai mano auksiniai . Brolis vis stebisi, ko pas mane tylu, kai paskambina. Aš stebiuosi, ko jis stebisi - visi gi savo kampuose prie ekranų arba išvis nėra namie. Matyt, taip nebūdavo, kai prieš kelis metus paskambindavo
. Nors su mažiukais man buvo daug fainiau ir linksmiau. Mano didysis plepusis draugelis (visoms prasmėm, taip pat ir ūgiu) tapo visiškai nebesukalbamas - pavėluotai paauglystė stuktelėjo
. Kiekvienąsyk pasigailiu prasižiojus, ko nors paklausus. Nekalčiausioj situacijoj gaunu atsakymą, kad per mažai nepasirodo, tai tuoj pat nustoju šnekėt ir traukiuosi iš įvykio vietos, kad nebetęstume žodžių karo. Užtat jo sesė dvynė dabar daugiau pasipasakoja.
Vakar neršiau po savo skirtingas siūlų saugyklas ir arbatinuko dangtis tik kilo aukštyn, šnypščiau iš piktumo, kad negaliu apsispręst, ką noriu megzt. Siūlų daug, o ko noriu dabar - nėra. Radau likučių ir vėl Sophie scarf pradėjau. Vieną. Tada artėjant link įpusėjimo mečiau jį nuo virbalų, nes supratau, kad likučio nuo pernai swapo kepurės su kašmyru nebeužteks, pradėjau kitą. Nerealios spalvos ir švelnumo ♥. Tai bent tiek pyktis numalšo. Nors, tiesą sakant, nelabai žinau, kam man jų tiek, bet tiesiog rankos užimtos, smegenys nurimsta, nes reikia skaičiuot, gal kam padovanosiu. Ir džiugina tai, kad faini likučiai, kuriuos nesugalvojau kur pritaikyt, susinaudoja. Imu tik pačius švelniausius . Mažoji gerkle kiek pasiskundė, tai šįryt kašmyr-jak-angor-merininį užrišau ant kaklo, kaip tik gerai toks plonas, kai dar nešalta.
Ai, šeštadienį bandžiau pradėt žiūrėti "Draugus" . Matyt, viską reikia žiūrėt savo laiku... Nes neįstengiau net kelių minučių pažiūrėt, net girdėt nieko negalėjau per tą durną juoką ten skambantį, net purto mane nuo jo
. Įpratau prie kitokių serialų. Tai jau Šeldonas man atgaiva tapo, nors buvo ėmęs rodytis nuobodokas. Bet geriau jau toks
. Katuk, primink, koks jo tęsinys ar priešistorė, ką sakei per sriubą?
Priešpilnis - man ne draugas.
Pilnatis jau būna zuikio dainos.
Panašu kad zarazos estafetę perdaviau MB.
Šį ryt teko perimti rytinį vaikų koordinavimą, tai net klausiau sūnaus, ar jis visad rytais toks mufelis būna ar čia tik man taip pasisekė. Pasirodo liuks, kad rytais retai jį matau, popiet jau būna atvirtęs į žmogų.
Merginai pareina paauglystė, tai kažkoks grynas nesusipratimas, pati pasako, pati atsako, tada pareiškia, kad mes nervinam, mums lieka tik žiopčiot, už pusvalandžio būna grįžta meilės pilna, žodžiu kalnai ir pakalnės... Su bernu buvo ramiau.
Noriu valgyt, bet tingiu judintis. Sėdžiu terasoj su arbatos puodu, saulutė šildo.
Sveikos
Mane siandien nervuoja visi, bet i gala menesio kai reik algas procesint visada taip buna. Ryt dirbu is namu, nuvariau siandien pas viena is klientu nes pagalvojau, kad zinute rasyt beprasmybe geriau nueisiu pati pasiprasyt valandu info uz Rugseji. Dar pasakiau kad rytoj manes ofise nebus ir kad reik man info siandien. Sake butinai neuzilgo atnes. As jau uz valandeles namo o jo dar nei kvapo. Nu ir gales be algalapiu sedet
Priešpilnis - man ne draugas.
Pilnatis jau būna zuikio dainos.
Panašu kad zarazos estafetę perdaviau MB.
Šį ryt teko perimti rytinį vaikų koordinavimą, tai net klausiau sūnaus, ar jis visad rytais toks mufelis būna ar čia tik man taip pasisekė. Pasirodo liuks, kad rytais retai jį matau, popiet jau būna atvirtęs į žmogų.
Merginai pareina paauglystė, tai kažkoks grynas nesusipratimas, pati pasako, pati atsako, tada pareiškia, kad mes nervinam, mums lieka tik žiopčiot, už pusvalandžio būna grįžta meilės pilna, žodžiu kalnai ir pakalnės... Su bernu buvo ramiau.
Noriu valgyt, bet tingiu judintis. Sėdžiu terasoj su arbatos puodu, saulutė šildo.
Ech galiu tik kantrybes palinket
Sveikos
Mane siandien nervuoja visi, bet i gala menesio kai reik algas procesint visada taip buna. Ryt dirbu is namu, nuvariau siandien pas viena is klientu nes pagalvojau, kad zinute rasyt beprasmybe geriau nueisiu pati pasiprasyt valandu info uz Rugseji. Dar pasakiau kad rytoj manes ofise nebus ir kad reik man info siandien. Sake butinai neuzilgo atnes. As jau uz valandeles namo o jo dar nei kvapo. Nu ir gales be algalapiu sedet
![]()
Ech galiu tik kantrybes palinket
![]()
Skamba kaip prieš plauką paglostyta.