Labai skani lengva vakarienė: https://antmedinesle...s-avinzirniais/. Svarbu - neperkepti. Mūsų orkaitėje viskam trumpinu laiką, 18 min pakako, kad liktų šiek tiek traškumo dar.
Rekomenduoju nieko nepraleist, viskas skaniai suderėjo
.
Labai skani lengva vakarienė: https://antmedinesle...s-avinzirniais/. Svarbu - neperkepti. Mūsų orkaitėje viskam trumpinu laiką, 18 min pakako, kad liktų šiek tiek traškumo dar.
Rekomenduoju nieko nepraleist, viskas skaniai suderėjo
.
vakar kolegė darbe pavaišino skrudintais avinžirniais su sezamais, karamelizuoti, skanūs, bet kaip mane surietė skrandžio skausmas....matyt man jie netinka, jau antras kartas man nuo jų tokie pojūčiai
reikia man programėlėj Čiurlionį pasikoreguoti, atsispausdinti ir šeštadienį bandyt pradėt megzti, norisi liemenės, ne megztuko, tik vis dar dėl foninio siūlo neapsisprendžiau, tikiuosi rasiu jo savo bibliotekoje. Pečiai gražiai atrodo, tokių gal dar nesu net mezgusi, reiks pasiieškoti internete
foto iš MZ:

Liemenės su tokiu petimi:
Labas iš ryto,
vakar taip gerai megztelėjau. Jei šiandien po sporto pasivilksiu ir pasistengsiu,tai gal net užbaigsiu megztuką. Kai mezgu, vis kokias Orijaus keliones įsijungiu, bet galvoju,kad reikia kartoti daktarą Hausą visus sezonus, ilgam užtektų. Mėgstu medicininius serialus. Aną savaitę The Pitt sužiūrėjau, visai patiko apie priimamąjį, viena diena ten jų buvo per 15 serijų.
Turiu seną svajonę-šokti tautinius šokius. Kadaise mokykloj 8 metus šokau, kuo geriausi prisiminimai. Tai va, pirmadienį einu į atranką, gal tiksiu
Jau šiąnakt net sapnavau,kai aš šoku, kažkur važiuoju, pabudau labai geros nuotaikos
Labas. Aš vakar irgi biškį pamezgiau - užvakar išardytą kepurę iš naujo
. Buvo per plati. Dar tiek nenumezgiau, kiek buvau pirmu sykiu numezgus. Nuobodoka mane megzt tai, ką reikia, o ne ką pati noriu. Tik žakardams pradėt vakare nelabai jėgų belieka, ypač 5 pilkų atspalvių
.
Per TV sūnus mums su vyru vis Pauliaus Samoškos kelionių parodo - senų, bet patinka man tas crazy bičiukas, o jau ta žemaičių kalba ♥ - nuo jaunystės ją įsimylėjus, nes studijų laikais aplink buvo gang'as draugų žemaičių, kurie susitikę tik žemaitiškai kalbėdavo ♥, tai viską suprantu.
Olaiva - ką sportuoji ir kiek kartų? LInkiu, kad svajonė išsiplidytų!
Olaiva-tau turėtų patikti Call the Midwife, jei nematei
Su tautiniais šokiais tai geras! Linkiu praeiti atranką.
Mano mezgimo fronte baigta Elisabeth blouse. Rankovės gavos tokios... nu pakirptos, bet gal išskalbus kažkas pasikeis, nors mėginukas tai nepakito. Bet. Supratau, kad man bus karštoka su juo, tai gal ir gerai tokios rankovės
Vakar pasėdėjau apsikabinus vieną babiną ir kito projekto nugarą, ir nieko nepradėjau. Gryninam idėjas
Dar užmačiau, jog spalio 25 Miesto laboratorijoj bus galima siūlų ir audinių likučius priduot, tai reiktų surinkt. Vis atlaisvėtų tie kampai, jau kiek metų užgrūsti
Aš tą patį skelbimą pastebėjau, rimtai mąstau susiimti, tik nežinau, ar laiku prisiminsiu, nes yra ką veiks - surinkt tuos siūlus ir sugebėt su jais atsiveikint
.
Call the Midwife - mano meilė ♥. Aš grey anatomijos kažkur 10 sezone sustojau ir pamečiau susidomėjimą. Bet dabar tai tieisog nespėju net per TV rodomų savo seiralų spėt sužiūrėt. Biškį politikon įmirkus
.
Olaiva - ką sportuoji ir kiek kartų? LInkiu, kad svajonė išsiplidytų!
Kaune yra tokia Figūrėja, tik moterų sporto klubas, man važiuojant namolio labai patogioj vietoj. Tai ten pagal mano skaudamas problemines vietas ir kai kur susikaupusius lašiakus nuo vaistų, sudarė programą sporto ir tris kartus per savaitę nuvažiuoju valandai. Kol viską parodė,pamokino, tai su trenere, o dabar jau viena sportuoju, bet ji būna salėje ir vis pataiso,nes stebi. Dalis pratimų ant kilimėlio, su diržais, dalis ant treniruoklių.Ten muzika tyliau nei kitur groja, diedai apsiseilėję į jaunikles nevėpso,man ten patinka ![]()
Olaiva-tau turėtų patikti Call the Midwife, jei nematei
Su tautiniais šokiais tai geras! Linkiu praeiti atranką.
Matytas, labai patiko.
Dėkui, tikiuosi tiksiu
Biškį keistas jausmas, Nojus tai juokias iš mano šitos svajonės, sako nu tu duodi
Reik sijono iki kelių plataus ir varysiu pirmadienį į atranką
oj, tie 45 metai... ![]()
įdomi idėja, tik po apačia dėčiau kontrastingos spalvos juostelę, nes labai pro tarpus viskas šviečia
PetiteKnit Valerie Blouse - Schema – Pasaulio Siūlai
Mielas megztukas, tik sagas gražesnes įsiūčiau ![]()