Dėkui pasisakiusioms, bandysiu papildyk meniu
žiema, žiemaaaaaa, kol kas balos, bet gal ji bus ir balta
na ką, galiu jau pilnai save realizuoti tik Nojaus megztuko mezgime. Manau Kalėdoms spėsiu jam jį numegzti
Darbe šiemet jubiliejiniai metai, tai ta proga nebuvo nei vasaros šventės, nei jokio kalėdinio vakarėlio nebus ![]()
Turiu vieną bilietą į Martyno Levickio Metų laikus, esu sykį jau buvusi Troškūnų bažnyčioje, bet dar kartą su malonumu nueisiu. Namuose dažnai šią jo plokštelę klausausi
Vieną gruodžio šeštadienį skirsiu seminarui visos dienos apie perdegimą, manau bus naudinga
labai noriu kažkokį mezginį pasiuvinėti:
Aš šiandien kaip tik irgi vieną siuvinėtą idėją išsisaugojau.
Labos,
Kapseika, dėkui! Palaiminimas ir prakeikimas viskuo domėtis ir visko norėti.
Kažkaip dar turi tilpti ir darbas, buitis ir visas gyvenimas į parą.
Kaip apsinuodijau nuo savo vištienos, dabar jau ramiai paprastai tykiai gaminsiu kurį laiką… Neišvažiavom nei į mokyklą, nei į darbą. Kažkaip iki šiol tikėjau, kad iš parduotuvės perkant mėsa bus gera, nes visokie patikrinimai, higienos normos ir t.t. Bet pavedė mane Rimi.
Daugiau niekas kitas negalėjo iš vakar būt, tik kepsniukai. Smectos net 4 pakučius sugėriau. Rytoj komandos kalėdinė vakarienė. Jaučiu eisiu pabūt su komanda, o ne valgyt. Cola pats skaniausias maistas man šiandien.
Kepurei siūlo užteko ir visai geras dydis gavosi.
Pasiėmiau šiltukę pilką suknelę tęsti (maximos vilna gražios spalvos ir blizgio likučiai). Reiks gal dienos šviesoj kampuką nufotografuoti. Turiu priekį ir pusę nugaros.
Oi, Lietuti
Net kažkaip nepatogu apie maistą rašyti, bet labai norėjosi savo trigrašį įkišti. Paskutiniu metu idėjų, ką gaminti, vis semiuosi iš šios knygos: https://www.pegasas....pietus-2185903/Knyga kaip knyga gal, nedaug aš jų turiu, labiau patyrusioms kulinarėms šios turbūt kaip tik nerekomenduočiau, nes yra ir tokių labai jau žinomų, gal net atsibodusių, receptų, bet apskritai patiekalai tokie žmoniški, nebaisu, kad gausis nevalgoma, aprašymai labai konkretūs, neperlenkiant su visokiais "pagal skonį", "kol iškeps" ir pan.
Ir dar gavau išankstinę poeglinę dovaną – tą Liniukos minėtą Beatos Kalėdų knygą. ![]()
Ne iš knygų – netikėtai atradom tilapijų file (akcijos proga). Kepiau labai paprastai, su sūrio plutele: https://www.15min.lt...le-1632-2324614
Pažiūrėjau - ten juk SEKMADIENIŲ, t.y.šventiniai, pietūs! Aš sėkmingai silkę su bulvėm valgau pietums/vakarienei. Ir kitokias įmantrybes, tokias kaip perlinės kruopos su sūriu. Arba vat kepta vyštaaaa su daržovėmis.
Mezgu. Vienus Rygos pirkimo siūlus (kažkokia dieviškos sudėties ir margumo buklytė) jau sumezgiau į bepirštes dukrai. Foto nėra. Eglutės žalumo tvido beigi medvilnės su nesmulkiomis pajetėmis mėginukas elgiasi gražiai, skaičiuoju megztuką. Kelis baiginėju.
Ko noriu? Sėdėt sniege ant Anykštos kranto.
Aš turbūt iš juodo pavydo apskritai nepasisakiau apie Liniukos megztinį
Spalvų derinys labai mano skonio
nenuobodūs dryžiukai irgi. Modelis taip pat. Gal tik dėl to bambuko sudėtyje šiek tiek abejočiau. Nes būtent jis ten tiek sveria
O šiaip noriu patarimo. Tiesiog nekonkretaus
kai mezgi ne itin traukiantį mezginį, kuris dar panašu, kad ir gaunas ne visai toks, kokio tikėjaisi, bet siūlas labai fainas:
1. megzti toliau, tikintis, kad išskalbus, išformavus gausi gerą vaizdą:
2. Ardyti ir pasidėti atsargas ateičiai;
3. Ardyti ir permegzti:
4. Neardyti ir pasislėpti iki kito karto
Trijų paskutinių rezultatas: imtis naujo mezginio, pvz rozmarino
Vakar daviau savo brangiausiam susukti siūlus su suktuku
jomajo, neaišku iš kur rankos auga
gavosi akmeninis kamuoliukas ir dar visas supainiotas. Tfu, lyg specialiai, kad tik neduočiau daugiau
Gadget-kodėl sniege ir kodėl būtent toj vietoj?
Mezgiminės atostogėlės šią savaitę, naktį 39 sukilo, biuletenis. Pagal tai,kaip skauda kaulus, tai gal gripas....
Olaiva
Mano kolegė šią savaitę jau grįžo iš ligoninės po sepsio... mano žiniom, nuo viruso
Katuk, labiausiai tai sujuokinai ta vieta: "Tfu, lyg specialiai, kad tik neduočiau daugiau :D"
Labai panašiai buvau apie saviškį pagalvojus...
Olaiva
kad tas gripas netrukdytų mezgimui.
Man panašu šią savaitę mezgimas nenusimato, praktiškai grįštu, pavalgau ir galiu eiti miegoti, kad rytą vėl 5 val. keltis.
Kažkokia perkišta savaitė
Vakar pramiegojau, tai šiandien nuo 6 gyva
Nes Gytis jau maudėsi tokiu laiku. O kai durų nėra- viskas girdėt. Jis, pasirodo, nuo 4 gyvas. Nu bet vakar abu anksti nuėjom miegot - jis gal 8, aš gal 10
Kojines mamai Kalėdoms baiginėju. Tada dar reikės Emiliui vienas prailgint. Pats davė idėją, kai norėjau naujas numegzt. Sakė- man šitos geros, tu tik ilgesnius pirštus numegzk
Net ir siūlą tą patį atradau.
Tiesa, kojinių siūlų likučio beieškodama atradau dešimtą šilmoherio kamuoliuką. Ir pagalvojau, kad gal visai noriu iš dvigubo moherio megztinuko paprasto, priedžinsinio į darbą. Gal ir jamt sekantį.