Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 14:56)
mane nervina ta geju mada, aptempti visi dzinsai, kiausai apverzti, slykstu ziuret. normaliu nerasi. o kai peda 48, tai nebais i tas skylutes ir ikist gali. juokingas iki negaliu. pirkom kostiuma, tai katastrofa totali. ziauriau uz ziauru.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau kaip taikliai pasakyta biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nori jungtis www.aroma-zone.com. Reik prieš virusus arbatmedžio, Ravintsara (prevencinė priemonė prieš žiemos ligas)
Kaunas, rinksiu iki nemokamo siuntimo
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 25, 15:02)
po Vėlykų su vaikais į Veneciją, paskui į kroatiją....tai dabar galvojam, kad jaučiu ne tik kad atsisakyt Venecijos reiks, bet ir Kroatija per arti....
per kelias dienas taip situacija pasikeitė...dabar neaišku kur toliau rutoliosis reikalai, ar verta vasarą važiuoti į tuos kraštus....ką veikt per Velykas...dar gera vieta Juodkalnija, apvažiuojant aplink Slovenijas, Austrijas....

Mūsų Velykų planai ne ta pusė, bet irgi baimės jau daug.. dar bilietų nesu pirkus.. O tiek planuota, tiek norėta.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 25, 14:02)
po Vėlykų su vaikais į Veneciją, paskui į kroatiją....tai dabar galvojam, kad jaučiu ne tik kad atsisakyt Venecijos reiks, bet ir Kroatija per arti....
per kelias dienas taip situacija pasikeitė...dabar neaišku kur toliau rutoliosis reikalai, ar verta vasarą važiuoti į tuos kraštus....ką veikt per Velykas...dar gera vieta Juodkalnija, apvažiuojant aplink Slovenijas, Austrijas....

mes ten vaziuosim rugpjuti. manau viskas bus ok. musu vairai vaziuoja italijoj. ten panikos sake nera jokios smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

gal kas žinote, turite knygu. klubas.lt nuolaidos kodą?

Ačiū, jei kas pasidalins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 14:34)
mes ten vaziuosim rugpjuti. manau viskas bus ok. musu vairai vaziuoja italijoj. ten panikos sake nera jokios smile.gif

aš labai norėjau kad nebūtų karšta ir mažai žmonių...dabar jau nebežinau, pati ramiai važiuočiau, bet su vaikais...
po tu tikari nori rugpjūtį į Kroatiją??? nugi žiauriai karštą ir žmonių kaip mūsių birželį Juodkrantėje:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 25 vasario 2020 - 15:53
Koronavirusas plinta Europoje: pirmieji atvejai – Austrijoje ir Kroatijoje

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 25, 15:16)
aš labai norėjau kad nebūtų karšta ir mažai žmonių...dabar jau nebežinau, pati ramiai važiuočiau, bet su vaikais...
po tu tikari nori rugpjūtį į Kroatiją??? nugi žiauriai karštą ir žmonių kaip mūsių birželį Juodkrantėje:)

aš ten 5 metus iš eilės atostogauju būtent tuo pačiu metu rugpjūtį.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 25, 15:27)
Koronavirusas plinta Europoje: pirmieji atvejai – Austrijoje ir Kroatijoje

Bet Visi koronavirusu užsikrėtę prancūzai jau pasveiko.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 17:11)
Bet Visi koronavirusu užsikrėtę prancūzai jau pasveiko.

Aš labiau pergyvenu dėl tėvų. nes vyresniems čia 'amba' labiau.
O pati dar ir šiandien pračekinau bilietus biggrin.gif Laukiu stebuklų, kad greit baigtųsi.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 25, 16:20)
Aš labiau pergyvenu dėl tėvų. nes vyresniems čia 'amba' labiau.
O pati dar ir šiandien pračekinau bilietus  biggrin.gif Laukiu stebuklų, kad greit baigtųsi.

bet teoriškai, jei tai panašu į gripą, tai gal galima tikėtis kad baisgsis jis kai oro temperatūra pakils.....na kažkaip negripuoja žmonės šiltą pavasarį ar vasarą.... unsure.gif bent tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 25, 16:25)
bet teoriškai, jei tai panašu į gripą, tai gal galima tikėtis kad baisgsis jis kai oro temperatūra pakils.....na kažkaip negripuoja žmonės šiltą pavasarį ar vasarą.... unsure.gif bent tikiuosi smile.gif

as manau, kad viskas bus gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 17:28)
as manau, kad viskas bus gerai  smile.gif  4u.gif

Taip sakant, viskas praeina, viskas pasibaigia ax.gif
Atsakyti