Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 25, 17:25)
bet teoriškai, jei tai panašu į gripą, tai gal galima tikėtis kad baisgsis jis kai oro temperatūra pakils.....na kažkaip negripuoja žmonės šiltą pavasarį ar vasarą.... unsure.gif bent tikiuosi smile.gif

Mano abu tėvai medikai, bet jie labai pergyvena, nes sveikatos netobulas, amžius irgi garbus.. O dar man vis skambina ir moko moko.. doctor.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 25, 16:41)
Mano abu tėvai medikai, bet jie labai pergyvena, nes sveikatos netobulas, amžius irgi garbus.. O dar man vis skambina ir moko moko..  doctor.gif  doh.gif

saugotis reikia, neneuneigiamas faktas. kuo maziau samburiuose but, kuo maziau viska ciupinet ir laikytis higienos. valgyt sveikai, miegot ilgai ir sportuot, but stipriam ir drutam biggrin.gif ir viskas bus gerai smile.gif panika nepades.
Atsakyti
Cocoocenteri pirksiu klaipedoj
Kas norit junkites iki free shipo:) d.kvasnia@gmail.com tema nikas cocooncenter
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 16:51)
saugotis reikia, neneuneigiamas faktas. kuo maziau samburiuose but, kuo maziau viska ciupinet ir laikytis higienos. valgyt sveikai, miegot ilgai ir sportuot, but stipriam ir drutam biggrin.gif ir viskas bus gerai smile.gif panika nepades.

o as manau ta panika kelia zuarnalistai. reikia buti atidiems, bet mano artimuju tarpe jau yra panikuojanciu. man jau vemt varo tas virusas. visai nebijau. yra ko labiau bijot reikia. kiek jau tu virusu pasaulis atlaike
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 02 25, 18:06)
o as manau ta panika kelia zuarnalistai. reikia buti atidiems, bet mano artimuju tarpe jau yra panikuojanciu. man jau vemt varo tas virusas. visai nebijau. yra ko labiau bijot reikia. kiek jau tu virusu pasaulis atlaike

Man nėra taip labai ramu. Mūsų vairai dirba Italijoj, ir keli jaučiasi blogai. Bet stengiuos likt optimistė ir galvot tik kad peršalo. Nes dažnai būna tai vienas nabagas suserga, tai kitas. Labai nenorėčiau, kad kam nutiktų kas bloga.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 19:16)
Man nėra taip labai ramu. Mūsų vairai dirba Italijoj, ir keli jaučiasi blogai. Bet stengiuos likt optimistė ir galvot tik kad peršalo. Nes dažnai būna tai vienas nabagas suserga, tai kitas. Labai nenorėčiau, kad kam  nutiktų kas bloga.

sveikatos Jusu vaikams. as nekalbu apie tokius qtvejus kaip jusu. bet ir musu lietuvos zmones tiek ibauginti, kad bijo is namu iseit, tempia maisto atsargas namo, apsaugines kaukes perka. ir tuo tarpu be baimes mazai apsizvalge bega per gatve. ir kazko nebijo... matyt zurnaliugos neprigasdino o patys nelabai ir masto
Atsakyti
Mergiukai, uniqlo pašipino mūsų užsakymą. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 02 25, 19:29)
sveikatos Jusu vaikams. as nekalbu apie tokius qtvejus kaip jusu. bet ir musu lietuvos zmones tiek ibauginti, kad bijo is namu iseit, tempia maisto atsargas namo, apsaugines kaukes perka. ir tuo tarpu be baimes mazai apsizvalge bega per gatve. ir kazko nebijo... matyt zurnaliugos neprigasdino o patys nelabai ir masto

Vairai ,ne vaikai biggrin.gif Bet ir aniem sveikatos reik drinks_cheers.gif

QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 19:38)
Mergiukai, uniqlo pašipino mūsų užsakymą.  smile.gif  4u.gif

ok.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 02 25, 19:45)
Vairai ,ne vaikai  biggrin.gif Bet ir aniem sveikatos reik drinks_cheers.gif
ok.gif  smile.gif

Žinok jie kaip vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 25, 15:02)
po Vėlykų su vaikais į Veneciją, paskui į kroatiją....tai dabar galvojam, kad jaučiu ne tik kad atsisakyt Venecijos reiks, bet ir Kroatija per arti....
per kelias dienas taip situacija pasikeitė...dabar neaišku kur toliau rutoliosis reikalai, ar verta vasarą važiuoti į tuos kraštus....ką veikt per Velykas...dar gera vieta Juodkalnija, apvažiuojant aplink Slovenijas, Austrijas....

Oi ne, i Italija tikrai aciu ne dabar unsure.gif unsure.gif o ir del vasaros planu kol kas neaisku...irgi planavom i Kroatija, bet kadangi su masina, tai nieko is anksto neuzsakinejam, ziuresim kaip situacija. Nors mane irgi jai pykina nuo to panikos, manau perdeta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 25, 22:23)
Oi ne, i Italija tikrai aciu ne dabar unsure.gif  unsure.gif o ir del vasaros planu kol kas neaisku...irgi planavom i Kroatija, bet kadangi su masina, tai nieko is anksto neuzsakinejam, ziuresim kaip situacija. Nors mane irgi jai pykina nuo to panikos, manau perdeta unsure.gif

Aš apartamentus prieš Kalėdas užssisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 02 25, 23:35)
Aš apartamentus prieš Kalėdas užssisakiau  biggrin.gif

Sveikinimai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Klausykit, vis noriu paklaust- kaip su tuo PVM skirtumu kai perkam pvz is vokieciu, prancuzu ir kt amazonu ir siunciam i UK. Anksciau visad ta skirtuma numinusuodavo nuo tu vaikiskisku rubu batu, o dabar ne viskam unsure.gif kai kam net dadeda kelis centus...ir neatgaudau kodel, pardavejas tas pats amazonas, skirtingos pvz striukes vaikiskos, vienai minusuoja, kitai ne...
Atsakyti