Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 12:49)
Aš naudoju masinoj magnetinį laikiklį į groteles montuojamą. Būna kartais kad teskiasi telefonas, nors tikrai magnetas stiprus. Bet labai patogu navigacija naudotis, neturėčiau kur kitur padėt telefono, o mašinos navigacija man nepatogi

tai va va, aš irgi kaip dušmanas su navigacija važinėju biggrin.gif mašinos navigacija man labai patogi, nes tiesiai ant stiklo rodo, priešais akis. Bet kas iš to, kai ji tik žemėlapį rodo ir negaudo realaus mašinų srauto. Kur važiuoti aš Vilniuje žinau, man tik trumpiausio kelio reikia, o mašininė ištisai per kamščius veda smile.gif kituose miestuose tai naudoju mašininę.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 29, 12:38)
Sumažėjo lėktuvų skaičius?  g.gif Bent jau esu tokį paaiškinimą girdėjus.

Nu nelogiška, siuntos gi kas savaitę keliauja..
Atsakyti

Turiu laisvą pasrdavimui teakwood vyrišką kūno losjoną pirktas uz 3.25 https://www.bathandb...g=en_US&start=5

netikėtai sugebėjau užsisakyti tik vyriškus kvapus  :frusty: 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 12:59)
Nu nelogiška, siuntos gi kas savaitę keliauja..

Logiška. Jei siųsi kas savaitę, bet keliaus dvi savaites, tai jos ir ateis kas savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 29, 13:26)
Logiška. Jei siųsi kas savaitę, bet keliaus dvi savaites, tai jos ir ateis kas savaitę.

Nu bet kad ateina siuntos laiku.. Nevertinant Kalėdinio laiko, nors ir Va 18 d siunta jau Lt... Nelogiška būtų galvoti, kad nepailgėja siuntos gavimo laikas kai prisideda dar vienas taškas gavimo is kurio papildomai siunčiama į miestus 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 29 gruodžio 2020 - 12:31
QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 13:27)
Nu bet kad ateina siuntos laiku.. Nevertinant Kalėdinio laiko, nors ir Va 18 d siunta jau Lt... Nelogiška būtų galvoti, kad nepailgėja siuntos gavimo laikas kai prisideda dar vienas taškas gavimo is kurio papildomai siunčiama į miestus 😁

Tavo mintys painios, jau nebesuseku, kas tau neaišku biggrin.gif

Aš vis tik tikiu, kad Lina dirba, kaip dirbusi, bet yra logistikoj trikdžių, kas visai tikėtina šiais laikais.

____

Gal kas turite swarovski naujus auskariukus - taškiukus? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 11:54)
tai va va, aš irgi kaip dušmanas su navigacija važinėju biggrin.gif mašinos navigacija man labai patogi, nes tiesiai ant stiklo rodo, priešais akis. Bet kas iš to, kai ji tik žemėlapį rodo ir negaudo realaus mašinų srauto. Kur važiuoti aš Vilniuje žinau, man tik trumpiausio kelio reikia, o mašininė ištisai per kamščius veda smile.gif kituose miestuose tai naudoju mašininę.

O nesinkina tavo auto navigacijos su telefono?
Atsakyti
Gal kuri noretumet keistis i aukstesnius,?Su naturaliu kailiu,usa 8d 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 29 gruodžio 2020 - 12:47
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 29, 13:38)
Tavo mintys painios, jau nebesuseku, kas tau neaišku biggrin.gif

Aš vis tik tikiu, kad Lina dirba, kaip dirbusi, bet yra logistikoj trikdžių, kas visai tikėtina šiais laikais.

____
Gal kas turite swarovski naujus auskariukus - taškiukus? ax.gif

Kas čia tau painaus ir neaiškaus. Tiesiog sakau, kad siuntos dabar ilgiau iki mūsų keliauja, nes atsirado papildomas taškas į kurį siunčiama. Tie lėktuvai apie kuriuos man kalbi ne prie ko, nes pasiekia Lietuva siuntos taip pat kaip anksčiau, tikrai ne kas 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 13:43)
O nesinkina tavo auto navigacijos su telefono?

ne unsure.gif nėra kažkokio navaroto komplektacijoje. Tik spotify (nu ir kitą muziką) bei telefono visus kontaktus sinchronizuoja.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 14:12)
Kas čia tau painaus ir neaiškaus. Tiesiog sakau, kad siuntos dabar ilgiau iki mūsų keliauja, nes atsirado papildomas taškas į kurį siunčiama. Tie lėktuvai apie kuriuos man kalbi ne prie ko, nes pasiekia Lietuva siuntos taip pat kaip anksčiau, tikrai ne kas 2 savaites.

as galvoju,kad kazkokie pasikeitimai rudaplaukes komandoje. Kuri skaiciuoja ir pakuoja.nes dabar tikrai viskas kitaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 29, 14:21)
as galvoju,kad kazkokie pasikeitimai rudaplaukes komandoje. Kuri skaiciuoja ir pakuoja.nes dabar tikrai viskas kitaip verysad.gif

Tai manau jai taip patogiau 😁 man tai kas, kad labai skubios siuntos būtų ir negalėčiau palaukt retai būna, planuoju pirkinius anksciau, yra kaip yra..bet tiesa pasakius jau ne kartą esu pirkus čia LT brangiau paskaičiavus kad negausiu kaip anksčiau taip greit. Aišku covid irgi nepadeda šitoj vietoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 29 gruodžio 2020 - 13:26