Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 14:12)
Kas čia tau painaus ir neaiškaus. Tiesiog sakau, kad siuntos dabar ilgiau iki mūsų keliauja, nes atsirado papildomas taškas į kurį siunčiama. Tie lėktuvai apie kuriuos man kalbi ne prie ko, nes pasiekia Lietuva siuntos taip pat kaip anksčiau, tikrai ne kas 2 savaites.

Nieko painaus. Galvoju taip pat. Usa susverimas pries siunciant greiciau ivykdavo, o saskaitos plaukdavo keliaujant siuntai i Lt. O dabar turbūt susverimas ir skaiciavimas-saskaitu siuntimas vyksta tuo pat metu, kai siunta jau Lt. Ai, prisitaikysim.
Man tai bile pagauna viska žaibu, ir visokias problemeles issprendzia dar nespejus ju issakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 gruodžio 2020 - 14:16
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 29, 15:14)
Nieko painaus. Galvoju taip pat. Usa susverimas pries siunciant greiciau ivykdavo, o saskaitos plaukdavo keliaujant siuntai i Lt. O dabar turbūt susverimas ir skaiciavimas-saskaitu siuntimas vyksta tuo pat metu, kai siunta jau Lt. Ai, prisitaikysim.
Man tai bile pagauna viska žaibu, ir visokias problemeles issprendzia dar nespejus ju issakyt  biggrin.gif

Būtent 😁 esmė SUGAUDYME 😁
Atsakyti
Nu šį kartą Lpexpresas veža kaip iš USA, Justram iš Panevėžio išsiuntė 12.18, iki šiol negavom...gruodžio 4d.siuntos vis dar laukiam.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 11:54)
tai va va, aš irgi kaip dušmanas su navigacija važinėju biggrin.gif mašinos navigacija man labai patogi, nes tiesiai ant stiklo rodo, priešais akis. Bet kas iš to, kai ji tik žemėlapį rodo ir negaudo realaus mašinų srauto. Kur važiuoti aš Vilniuje žinau, man tik trumpiausio kelio reikia, o mašininė ištisai per kamščius veda smile.gif kituose miestuose tai naudoju mašininę.

kai kurioms auto galim nupirkti papildomai programa, kad atvaizduotu telefona 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik neklauskit detaliau, nes vis neprisiruosiu, kadangi karantinas daugiau namie sedziu...bet jei pajudu, tai tik su waze biggrin.gif pasiteiraukite salone, kur jusu markes auto prekiauja 4u.gif

o jei kazkas jau sita turite, ar sunku ten viska padaryt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 29 gruodžio 2020 - 14:31
Labai ačiū visai komandai už kalna gėrybiu 4u.gif

Netiko geox mergaitei, reik 38 musu 37.
Keistume arba parduodame, labai faini.
28 eur.
https://www.nordstro.....or=BLK CHARC2
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 29, 13:21)
as galvoju,kad kazkokie pasikeitimai rudaplaukes komandoje. Kuri skaiciuoja ir pakuoja.nes dabar tikrai viskas kitaip verysad.gif

Užtat, žiūriu, kad raštas kitoks ant maišiukų smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2020 12 29, 15:27)
kai kurioms auto galim nupirkti papildomai programa, kad atvaizduotu telefona  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tik neklauskit detaliau, nes vis neprisiruosiu, kadangi karantinas daugiau namie sedziu...bet jei pajudu, tai tik su waze biggrin.gif  pasiteiraukite salone, kur jusu markes auto prekiauja 4u.gif

o jei kazkas jau sita turite, ar sunku ten viska padaryt?  ax.gif

nesunku, pas vyrą mašinoje pajungus telefoną ant usb jo visas turinys persimeta ant mašinos ekrano ir tada gali ką nori brousinti, tiek waze, tiek spotify. Kaip planšetė gaunasi mašinos ekranas su visu telefono turiniu. Dar kiečiau, kai net usb nereikia, padedi telefoną ir jis susijungia, bet čia jau šių metų auto su tokiomis galimybėmis.

ačiū už gerą mintį, reik pasidomėt. Gal galima kažkaip paturbinti šitą reikalą ir pas mane. Nes ant vairo mygtukas, kad galiu išsikviesti siri yra, tai matyt kažko nedaug trūksta.
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2020 12 29, 15:21)
Nu šį kartą Lpexpresas veža kaip iš USA, Justram iš Panevėžio išsiuntė 12.18, iki šiol negavom...gruodžio 4d.siuntos vis dar laukiam.. unsure.gif

O visiems ar tik jums? Rimtai strigo 🙄
Atsakyti
QUOTE(special @ 2020 12 29, 14:27)
kai kurioms auto galim nupirkti papildomai programa, kad atvaizduotu telefona  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tik neklauskit detaliau, nes vis neprisiruosiu, kadangi karantinas daugiau namie sedziu...bet jei pajudu, tai tik su waze biggrin.gif  pasiteiraukite salone, kur jusu markes auto prekiauja 4u.gif

o jei kazkas jau sita turite, ar sunku ten viska padaryt?  ax.gif

Man navi reik tik naujų adresų ieškant ir svetimuos kraštuos biggrin.gif nes jei sąžiningai mane tai tik labiau blaško unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2020 12 29, 14:21)

Parašykit jiems.
Man taip su omiva buvo - iki vakar nuo gruodžio 18 d gulėjo paskirstymo centre. Užpildžiau omnivos formą ir siunta tą pačią dieną buvo pristatyta kur reikia ir gavėjams išsiųstos žinutės. Tą patį padarė ir draugė su lpexpress, irgi atsirado siunta paštomate, tik tolėliau nuo reikiamo.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 14:42)

ačiū už gerą mintį, reik pasidomėt. Gal galima kažkaip paturbinti šitą reikalą ir pas mane. Nes ant vairo mygtukas, kad galiu išsikviesti siri yra, tai matyt kažko nedaug trūksta.

tikrai salone uzklauskite 4u.gif kai kurios auto turi jau savyje ta "linka", kai kuriom reik papildomai...

QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 14:45)
Man navi reik tik naujų adresų ieškant  ir svetimuos kraštuos biggrin.gif  nes jei sąžiningai mane tai tik labiau blaško  unsure.gif

bet waze labai taupo laika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2020 12 29, 15:50)
tikrai salone uzklauskite 4u.gif  kai kurios auto turi jau savyje ta "linka", kai kuriom reik papildomai...

nereik nei salono biggrin.gif šita tema plius google paieška yra lobių lobis wub.gif
jau išsiaiškinau, kad CarPlay mano modelyje tik nuo 2017 gamykliškai eina angel_sadangel.gif pas mane 2016, tai kažkas ten ne iki galo yra. Bet jau radau daugybe straipsnių, kaip tai galima įsidiegti biggrin.gif biggrin.gif reiks po švenčių meistriukui paskambinti bigsmile.gif

lobis, ne tema wub.gif ateini paklaust apie pakrovėjus, išeini su atnaujinta mašinos komplektacija biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 15:45)
Man navi reik tik naujų adresų ieškant  ir svetimuos kraštuos biggrin.gif  nes jei sąžiningai mane tai tik labiau blaško  unsure.gif

čia įpročio reikalas manau. Kai gyvenau bute, niekad navi nejungdavau, nes kelias namo ten teoriškai tik vienas tiesus buvo. Dabar turiu kokius 3-4 maršrutus grįžti namo ir važiavimo laikas, priklausomai nuo kamščių, paros meto ir pan. labai skiriasi. Jei iš darbo waze parodo, kad vienu maršrutu parvažiuosiu per 25 min., visada juo ir varysiu namo. Tada jau automatu važiuoji, pasižiūrėjus per kur greičiausiai veda.
Atsakyti