Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2020 12 29, 15:07)
nereik nei salono  biggrin.gif  šita tema plius google paieška yra lobių lobis  wub.gif
jau išsiaiškinau, kad CarPlay mano modelyje tik nuo 2017 gamykliškai eina  angel_sadangel.gif  pas mane 2016, tai kažkas ten ne iki galo yra. Bet jau radau daugybe straipsnių, kaip tai galima įsidiegti  biggrin.gif  biggrin.gif  reiks po švenčių meistriukui paskambinti  bigsmile.gif

lobis, ne tema  wub.gif  ateini paklaust apie pakrovėjus, išeini su atnaujinta mašinos komplektacija  biggrin.gif  biggrin.gif

va butent sita CarPlay siule mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2020 12 29, 14:50)
tikrai salone uzklauskite 4u.gif  kai kurios auto turi jau savyje ta "linka", kai kuriom reik papildomai...
bet waze labai taupo laika biggrin.gif

Gal kai gyveni nutolęs toliau nuo miesto. Šiaip savo miestą puikiai pažįstu, tai nėr bėdos apvažiuot kamštį. Jei ką, trenkiu auto, varau pėsčiom biggrin.gif man centre beveik gyvenant greičiausiai ir yra pėsčiom. Karantino metu kamščių nėra, išskyrus prie ermitažo. Šiand valandą prastovėjau baisinėj eilėj kol atsiėmiau užsakymą blink.gif kai pažiūrėjau į lauke mirkstančius žmogelius, taip gaila jų pasidarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 29, 15:43)
O visiems ar tik jums? Rimtai strigo 🙄

Nežinau,nu vat įdomu būtų, kaip kitoms ,kurios laukė iš Justram siuntelės? hmm.gif

QUOTE(lola.lola @ 2020 12 29, 15:48)
Parašykit jiems.

Ačiū už paprotinimą, parašiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 16:05)
Šiand valandą prastovėjau baisinėj eilėj kol atsiėmiau užsakymą  blink.gif
valandą eilėj stovėti ir dar šiuo metu? blink.gif Kur čia taip?
Siaubas, aš tai jau seniai būčiau spjovus, laukiu tiek tik prie gydytojo kabineto, kai reikia ax.gif
Atsakyti

Sveikos, aš kaip iš miško, bet turiu klausima.

koki kolagena perkat, kad veidas išsilygintu🤣🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 29, 19:09)
valandą eilėj stovėti ir dar šiuo metu?  blink.gif Kur čia taip?
Siaubas, aš tai jau seniai būčiau spjovus, laukiu tiek tik prie gydytojo kabineto, kai reikia ax.gif

Na, visos mes skirtingos, jūs spjaudotės, aš ramiai atstoviu ir nepalieku lubų iki pusės nudažytų, bo man negražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 29, 15:45)
nes jei sąžiningai mane tai tik labiau blaško  unsure.gif

Aš taip prieš metus ir avariją apturėjau, dėmesys į navigaciją... ir nepamačiau iš dešinės atlekiančios mašinos. Blaško mane labai. Bet kai kelio nežinai, nieko kito nelieka. Dabar galvoju, o kaip anksčiau žmonės be navigacijų važinėjo naujose vietose unsure.gif
Atsakyti
Waze Vilniuj ir trikojus rodo, esu pasigailejus keletą kartų, kam į ją nereagavau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 29, 20:02)
Waze Vilniuj ir trikojus rodo, esu pasigailejus keletą kartų, kam į ją nereagavau smile.gif.

Yra fb grupė tokia, apie trikojus ir reidas vilniuje biggrin.gif o šiaip nereik lakstyt tongue.gif bet ir aš ne šventa biggrin.gif labai noris man į tą ukmergės kalną spaust biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2020 12 29, 19:56)
Aš taip prieš metus ir avariją apturėjau, dėmesys į navigaciją... ir nepamačiau iš dešinės atlekiančios mašinos. Blaško mane labai. Bet kai kelio nežinai, nieko kito nelieka. Dabar galvoju, o kaip anksčiau žmonės be navigacijų važinėjo naujose vietose  unsure.gif

Ašsu mobileko navigacija visą europą išmaišiau, reikėjo man dabar pavažiuot į naujus rajonus, ir prieš nosį visus posūkius ir ženklus rodo, niekaip man nesekas, nors nusišauk biggrin.gif įprotis visgi žiaurus reikals.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 29, 20:02)

A ko lakstai 🤣
Atsakyti

Justram yra super nezinau kaip kitiems bet as su drauge siunta gaunam kita diena po apmokejimo, viska paaiskina jei kyla kokiu nesusipratimu 

tiesiog super 

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2020 12 29, 21:31)
<p>Justram yra super nezinau kaip kitiems bet as su drauge siunta gaunam kita diena po apmokejimo, viska paaiskina jei kyla kokiu nesusipratimu </p><p>tiesiog super </p>

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ačiū JustArm 4u.gif
Atsakyti