Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

Mano dantys is prigimties nera balti, deje schmoll.gif
Bet, manau, VELYM ta situacija kazkiek pagerino, nenusivyliau mirksiukas.gif
Dabar naudoju LACALUT, bet visiskai nejauciu poveikio. Kitakart vel pirksiu VELYM thumbup.gif
Atsakyti
as pradzioj naudojau lacaluttai tikrai nieko gero, naudoju velym tai nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
Užsisakiau ir aš tą velym kremą, tai gavau atsakymą, kad gausiu 10ml tūbelę. Išmėginsim, žiūrėsim kai pčia kas, nors rašo, kad rezultatai matosi išnaudojus 25ml tūbelę. rolleyes.gif
Atsakyti
As naudoju Velym ir esu patenkinta, tikrai pabalino dantukus, jau ipusejau 2 tubele, tik....jei neissivalau bet 1 karta, dantys is karto geltonuoja.
P.S. Man stomatologe patare Velym naudoti po pagrindines dantu pastos.
Atsakyti
jau ipusejau 2 tubele, tik....jei neissivalau bet 1 karta, dantys is karto geltonuoja.
nieko sau,tai ka paskui tik si pasta tinka g.gif gal geriau nepradeti blink.gif
Atsakyti
Aš naudojau Velym ir Elgydium, Velym 1-2 tonais pabalino biggrin.gif , Elgydium jokio efekto nedavė g.gif Naudojau Velym po paprastos pastos ir dantys tikrai nepasidarė jautrūs smile.gif
Atsakyti
Nu dabar jau net susimaišiau..
Galvoju tai kurią čia pirkti? biggrin.gif
Ar Velym, ar rembrant... g.gif
Atsakyti
Sveikos, o jeigu pats kaulas yra gelsvas, o ne apnasos, ar Velym'as padetu kazkiek?
Atsakyti
QUOTE(Sogettene @ 2009 04 05, 20:30)
Sveikos, o jeigu pats kaulas yra gelsvas, o ne apnasos, ar Velym'as padetu kazkiek?

Sunku pasakyt, turbut kad visos dantų pastos nuvalo apnašas ir taip pabalina dantis. g.gif
Atsakyti
Zinok kitos pastos nic nieko schmoll.gif doh.gif , sakau, gal sita bent kiek pades... bigsmile.gif
Atsakyti
As uz VELYM thumbup.gif
Atsakyti
Esu issibalinus dantukus, tad ir pasta sumasciau balinamaja nusipirkti BLANX , na zinokit superiukas ir apnasas liuks nuvalo ir dantukai svyti thumbup.gif
Atsakyti