Mano perlyte uzmiega savo lovyteje bet paprastai 2val. jau prasosi pas mus.

Musu lelius miega savo lopsi! Kol kas i ji telpam, bet jau neilgau teks dziaugtis. Lovelej jis pabuna tik siaip- pasidairo ir karusele pasigeri! Net neisivaizduoju, kaip teks ji nakti lovelej pratint miegot?!
Savo lovoj nemigdau, nes bijau, kad neuztrinciau... maitinu taip pat naktim, bet dar niekad nebuvau uzsnudus per maitinima... o ir neisivaizduoju to dalyko.

Savo lovoj nemigdau, nes bijau, kad neuztrinciau... maitinu taip pat naktim, bet dar niekad nebuvau uzsnudus per maitinima... o ir neisivaizduoju to dalyko.

Čia tai didžiausias mano vyro galvos skausmas
, nes kadangi mano vyrutis yra labai nemiegus, tai nuo pat pirmųjų dienų jis miega su mumis lovoj nors ir esu visų kritikuojama ir gasdinama ypač pirmais mėn, dėl to kad esą yra buvę atvejų apie vaiko užspaudimą, aš vistiek miegu su savo princu, nes tai yra labai patogu
. Miegodama kartu su juo turiu galimybę išsimiegoti ir būti rami dėl vaiko nes girdžiu jo alsavimą ir man ramu

As savo mazyle nuo pat gimimo migdysiu lovyteje.Man nesuprantama kai vaikus tevai migdo savo lovose.tai tada jokio asmeniskumo nebelieka.O po to iskyla klausimai ka daryti

Ir aš savo dukryte nuo pat gimimo migdau lovytėjė, o dabar miega dar ir atskiram kambary.

QUOTE(jurgusia @ 2005 08 11, 14:27)
As savo mazyle nuo pat gimimo migdysiu lovyteje.Man nesuprantama kai vaikus tevai migdo savo lovose.tai tada jokio asmeniskumo nebelieka.O po to iskyla klausimai ka daryti

tik grįžus iš ligoninės miegojom kartu, nes paniškai bijojau, kad neužsimestu ant nosytės užsiklojimo, po to įkėliau į lopšį (turėjom labai fainą dalyką, lingavo vien tik vaikus sujudėjus), bet reikėdavo naktį pamaitinti, tai dažniausiai aš užmigdavau pirma, tai vaikas taip ir likdavo prie šono

Kai pirmą dieną parsivežėm sūnų namo tai gulėjo mūsų lovos vidury. Tačiau jau kitą dieną paguldėm į lovelę ir jokio skirtumo jam nebuvo. Buvo dar dienų kai kelis kartus atsikėlus paryčiais maitint rasdavau sušalusį - mat nusispardydavo antklodę. Tuomet ir guldėm šalia. Tačiau iki pat šiol kai reikia vakare mums "skirtis" man taip suspaudžia širdį
Atrodo, jam taip liūdna vienam miegoti... Jis tiek nepergyvena kiek aš pati. Dar baisiau pasidaro, kai pagalvoju, kad reiks ir atskiruose kambariuose miegot

Tikrai pritariu

Pirmąjį savo bernaitį nuo gimimo migdžiau lovelėje ir neturėjau jokių problemų,kai daugelis mano draugių,negalėdavo niekur pajudėti neužmigžiusios savo vaikučių,nes buvo pripratinę miegoti kartu,o aš su vyru galėdavau ir išeiti prasiblaškyti(palikdavom su močiute) ir galų gale ramiai pasimylėti

Lygiai taip pat auginu ir kitą bernaitį

Mano mergicka nuo pat gimimo miegojo sau ramiai lovyteje, bet paugejo , pasidare protingesne ir be to perejom prie misineliu, tai tada net nebandyk migdyti jos lovytej. Taip ir iki siol uzmiega su manim lovoje o as po kokiu 15 min kai stipriai miega ja perkeliu i lovyte ir ji sau ismiega iki ryto
Musų mažiukas nuo pirmųjų dienų, miega savo lopšyje. Nėra labai sunku naktį atsikelti ir pamaitinti. Manau, kai paaugs tiek, kad nebetilps į lopšį, be didelių protestų persikraustys į lovytę
. Man kažkaip keistai atrodo, kai vyras iškraustomas iš savo lovos, o mažiukas miega su mama.
Juk tėvelis naktį gali atnešti vaikiuką maitinti ar pats pervystyti, nereikėtų is jo atimti džiaugsmo padėti žmonai rūpintis mažiuku
.

Juk tėvelis naktį gali atnešti vaikiuką maitinti ar pats pervystyti, nereikėtų is jo atimti džiaugsmo padėti žmonai rūpintis mažiuku

QUOTE(mamy 24 @ 2005 08 10, 21:37)
Čia tai didžiausias mano vyro galvos skausmas
, nes kadangi mano vyrutis yra labai nemiegus, tai nuo pat pirmųjų dienų jis miega su mumis lovoj nors ir esu visų kritikuojama ir gasdinama ypač pirmais mėn, dėl to kad esą yra buvę atvejų apie vaiko užspaudimą, aš vistiek miegu su savo princu, nes tai yra labai patogu
. Miegodama kartu su juo turiu galimybę išsimiegoti ir būti rami dėl vaiko nes girdžiu jo alsavimą ir man ramu

Va kai turėsi, tada ir galėsi kalbėti

O asmeniškumus visokius manau , kad galima tvarkyti nebūtinai lovoje