Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Mes pirmas tris savaitės migdėm vežimėlyje, o paskui lovytėje, lovytė visai šalia mūsų lovos, tai net galvos nekeldama matau kas ten darosi biggrin.gif Kartais labai norisi tą savo zuikytę pasiimti į lovą ir kartu miegoti, bet moku labai kietai užmigti, todėl bijau pasėkmių ax.gif
Atsakyti
geda ir prisipazinti, bet mano dukrele (jai jau 4) vis dar miega pas mus lovoje blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(advance @ 2005 09 06, 16:41)
geda ir prisipazinti, bet mano dukrele (jai jau 4) vis dar miega pas mus lovoje  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

siūlyčiau nepratinti, nes paskui neiškeldinsit, bus cry.gif cry.gif cry.gif
čia tik mano nuomonė... ju i rjums paoilsi geresnis, kai vaikuti slovytėj miega.
Atsakyti
mazisu miega savo lovytej. ryte gal jei kelias po 6 val, tai pasiimu pas save lovon, nes noriu pamiegot, o ir jis uzsnusta daznai salia manes
Atsakyti
Aš dukrytę nuo dviejų savaičių pradėjau guldyti lovytėj, pati geriau išsimiegu, o ryte, kai ji pabunda, pasiimu pas save, tai pavalgom ir abi toliau pamiegam kartu, nes ji dažnaiusiai valgydama užsnūsta tongue.gif
Atsakyti
Mano mažylė nuo pat gimimo miega savo lovytėje thumbup.gif . Nors aš labai norėjau, kad su manimi šalia miegotų, bet pas mus labai karšta ir man atrodo lovytėje jai oro daugiau yra blush2.gif . Stengiuosi viską daryti kaip jai geriausia ax.gif . O paskutine savaite pradėjo dantukai kaltis, tai naktį atsibundame stabiliai kas dvi valandas ir po pusvalandį gulime prie papuko, bet vis tiek kai užmiega pernešu į lovytę - taip ir man ramiau, ir jai geriau smile.gif
O diena miega vežimėlyje lauke. Jei būname ne lauke, diena vis tiek neguldau į lovytę, miega vežimėlyje arba ten, kur miegas užklupo biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziui tuoj metukai,va ir klaida padariau,kad prisipratinau nakti miegoti kartu.Dabar bandau deti nakti i lovele,tai greitai prabunda ir verkia cry.gif Net nezinai kaip reikes kovoti su siuo reikaliuku g.gif
Atsakyti
Visi vaikai labai skirtingi. Dukra miega ir mano lovoj, ir savo lovytėj - kur paguldysi ten gerai. O sūnų nuo 4 mėn migdėm lovytėj, nuo 10 mėn dar ir atskirame kambaryje, tai jis - rėkdavo prieš užmiegant lygiai pusvalandį ir taip iki 2 metų. Maniau, kad ir vaikas ir aš kokia neuroze susirgsim.
Atsakyti
Mano sūnelis beveik visą laiką miega savo lovelėje, tik rytą apie 5-6 val., jei prabunda, atkeliauja pas mus į lovą. Pirmąsias 2 savaites miegojom kartu, nes labai dažnai valgydavo naktį ir man būdavo sunku keltis sad.gif
Atsakyti
Mes tai kaip pripratom ligoninej kartu miegot tai mazyliui jau dvi savaites o jis pas mus lovoj miega. Kadangi as po cezario ir dar nevisai tvirtai jauciuosiu tai ir vyras nepyksta kad lovoje tryse miegam. Nors nemanau kad jei ir i lovyte ikeltume jis ten nemiegotu. Juk lovyte visai salia musu lovos, o be to musu mazius bet kur miegotu uzmiges prie manes.
Atsakyti
QUOTE(JOLYSKA @ 2005 09 12, 20:09)
Mano maziui tuoj metukai,va ir klaida padariau,kad prisipratinau nakti miegoti kartu.Dabar bandau deti nakti i lovele,tai greitai prabunda ir verkia cry.gif Net nezinai kaip reikes kovoti su siuo reikaliuku g.gif

drinks_cheers.gif mes irgi pripratinom savaja mazyle nakti miegoti kartu,tai dabar blush2.gif ir vyras neissimiega doh.gif ir mazoji piksta kad jai vietos mazai mirksiukas.gif schmoll.gif .per nakti kelesi 3 arba 4 kartus nes dar mano piena valgo tongue.gif net prasosi duok cice mama thumbup.gif .Su viresniaja buvo kitaip nuo pirmu dienu miegojo atskirai pirma vezimelije o po to loviteje tai ir dabar jokiu problemu neturim.Mazaja labai islepinom reikia gal isnest i kita kambari lovyte g.gif gal su vyresneja ir miegos g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2005 09 28, 13:10)
Mes tai kaip pripratom ligoninej kartu miegot tai mazyliui jau dvi savaites o jis pas mus lovoj miega. Kadangi as po cezario ir dar nevisai tvirtai jauciuosiu tai ir vyras nepyksta kad lovoje tryse miegam. Nors nemanau kad jei ir i lovyte ikeltume jis ten nemiegotu. Juk lovyte visai salia musu lovos, o be to musu mazius bet kur miegotu uzmiges prie manes.

Labas,vikute,tai tau irgi dare cezari,man taip pat drinks_cheers.gif su tavim kad mazili patogiau laikit su savim po operacijos mirksiukas.gif nes atsikelt sunkuoka man buvo visa menesi.Bet kai paaugs tai guldik i vezimeli arba lovyte nes patikek bus labai daug problemu cry.gif doh.gif
Atsakyti