Mes pirmas tris savaitės migdėm vežimėlyje, o paskui lovytėje, lovytė visai šalia mūsų lovos, tai net galvos nekeldama matau kas ten darosi
Kartais labai norisi tą savo zuikytę pasiimti į lovą ir kartu miegoti, bet moku labai kietai užmigti, todėl bijau pasėkmių
geda ir prisipazinti, bet mano dukrele (jai jau 4) vis dar miega pas mus lovoje
QUOTE(advance @ 2005 09 06, 16:41)
siūlyčiau nepratinti, nes paskui neiškeldinsit, bus
čia tik mano nuomonė... ju i rjums paoilsi geresnis, kai vaikuti slovytėj miega.
mazisu miega savo lovytej. ryte gal jei kelias po 6 val, tai pasiimu pas save lovon, nes noriu pamiegot, o ir jis uzsnusta daznai salia manes
Aš dukrytę nuo dviejų savaičių pradėjau guldyti lovytėj, pati geriau išsimiegu, o ryte, kai ji pabunda, pasiimu pas save, tai pavalgom ir abi toliau pamiegam kartu, nes ji dažnaiusiai valgydama užsnūsta
Mano mažylė nuo pat gimimo miega savo lovytėje
. Nors aš labai norėjau, kad su manimi šalia miegotų, bet pas mus labai karšta ir man atrodo lovytėje jai oro daugiau yra
. Stengiuosi viską daryti kaip jai geriausia
. O paskutine savaite pradėjo dantukai kaltis, tai naktį atsibundame stabiliai kas dvi valandas ir po pusvalandį gulime prie papuko, bet vis tiek kai užmiega pernešu į lovytę - taip ir man ramiau, ir jai geriau
O diena miega vežimėlyje lauke. Jei būname ne lauke, diena vis tiek neguldau į lovytę, miega vežimėlyje arba ten, kur miegas užklupo
O diena miega vežimėlyje lauke. Jei būname ne lauke, diena vis tiek neguldau į lovytę, miega vežimėlyje arba ten, kur miegas užklupo
Mano maziui tuoj metukai,va ir klaida padariau,kad prisipratinau nakti miegoti kartu.Dabar bandau deti nakti i lovele,tai greitai prabunda ir verkia
Net nezinai kaip reikes kovoti su siuo reikaliuku
Visi vaikai labai skirtingi. Dukra miega ir mano lovoj, ir savo lovytėj - kur paguldysi ten gerai. O sūnų nuo 4 mėn migdėm lovytėj, nuo 10 mėn dar ir atskirame kambaryje, tai jis - rėkdavo prieš užmiegant lygiai pusvalandį ir taip iki 2 metų. Maniau, kad ir vaikas ir aš kokia neuroze susirgsim.
Mano sūnelis beveik visą laiką miega savo lovelėje, tik rytą apie 5-6 val., jei prabunda, atkeliauja pas mus į lovą. Pirmąsias 2 savaites miegojom kartu, nes labai dažnai valgydavo naktį ir man būdavo sunku keltis
Mes tai kaip pripratom ligoninej kartu miegot tai mazyliui jau dvi savaites o jis pas mus lovoj miega. Kadangi as po cezario ir dar nevisai tvirtai jauciuosiu tai ir vyras nepyksta kad lovoje tryse miegam. Nors nemanau kad jei ir i lovyte ikeltume jis ten nemiegotu. Juk lovyte visai salia musu lovos, o be to musu mazius bet kur miegotu uzmiges prie manes.
QUOTE(JOLYSKA @ 2005 09 12, 20:09)
Mano maziui tuoj metukai,va ir klaida padariau,kad prisipratinau nakti miegoti kartu.Dabar bandau deti nakti i lovele,tai greitai prabunda ir verkia
Net nezinai kaip reikes kovoti su siuo reikaliuku 
QUOTE(vikute9 @ 2005 09 28, 13:10)
Mes tai kaip pripratom ligoninej kartu miegot tai mazyliui jau dvi savaites o jis pas mus lovoj miega. Kadangi as po cezario ir dar nevisai tvirtai jauciuosiu tai ir vyras nepyksta kad lovoje tryse miegam. Nors nemanau kad jei ir i lovyte ikeltume jis ten nemiegotu. Juk lovyte visai salia musu lovos, o be to musu mazius bet kur miegotu uzmiges prie manes.
Labas,vikute,tai tau irgi dare cezari,man taip pat