Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

niu va galvojau as viena tik tokia miegale pasiimu lialiu pas save i lovyte nakciai rolleyes.gif bet o koks malonumas kai jauti juo kviepavima thumbup.gif
Atsakyti
O maniskis miega tik savo lovyteje. Jei isikeli pas save i lova supranta, kad jau rytas ir galima zaist biggrin.gif
Atsakyti
O mes irgi kartu miegam..buvo gal tik kokie keli kartai kai miegojom atskira,bat vistiek ne toliau negu istiesta ranka..
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2005 10 06, 19:44)
O mes irgi kartu miegam..buvo gal tik kokie keli kartai kai miegojom atskira,bat vistiek ne toliau negu istiesta ranka..

oi mamytes kaip jau seniai as megojau visa nakti mirksiukas.gif turbut kai nestuke.gif buvau nes jau metai mano mazesnej bet vistek keliasi 3 ir 4 kartus pavalgit mano penelio tongue.gif ir dar tik savaite kaip musu mazile iskeliavo pas savo seseri i vaiku kambari nes visa laika jos lovyte stovejo musu miegamajame.truputi bijojau del viresnes bet nieko jinai net atsikeldavoir pazadindavo mane kad duociau cicia ,taip jinai sakidavo.is savo patirties galiu pasakiti kad vaika galima laikit savo kambari arba guldit lovoj tik iki 6 menesiu paskui bus labai sunku ji isnesti.labai vaikai pripranta prie kvapo mamos ir nebegali miegot be jos. verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O maniskis miega lovytej, bet dabar jau trecia naktis, kai miegam kartu. blush2.gif Tetis neatlaike jo verkimo kas valanda sad.gif .Dygsta jau 5 ir 6 dantukai,bet jau sunkiai labai lenda.Su pirmais tiek problemu nebuvo.Tetis isejo miegot i kita kambari schmoll.gif , o mes isnaudojam laisva plota, nes salta man kas valanda prie lovytes stovet.
Aisku, labai bijau, kad pripras, bet nematau kitos iseities. g.gif
Atsakyti
Mes tai kartu miegam, kai astuonis kartus per nakti valgom ... tetis buvo pasiules atskirai miegot, tai pasiuliau nakti vaika atnesinet... blush2.gif taip ir liko miegojimas atskirai nebandytas... biggrin.gif
Na prisimiegos dar viena mano panele, kai uzaugs... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex-panele-nerealybe: 06 spalio 2005 - 21:00
Mes irgi tryse.Kompanijoj linksmiau tongue.gif Juokauju...bet kitaip butu per sunku...par daznai reikia nakti mamos ir pienuko. O ir mamai poilsis ne pro sali...
Atsakyti
o musu mazoji miega atskirai savo lovytei nes ziaurei nepatinka kartu miega kartu nebent serga bet ir tai labai retai
Atsakyti
Na mes siandien perkelem jos lovyte i jos kambari. Blogiausiai ateinancia nakti miegosiu tai tikriausiai as pati biggrin.gif Taip gerai jauciausi kai maze guledavo savo lovytej, kuri buvo salia musu lovos. Bet vyras jau senokai ikalbinejo pernesti jos lovyte i jos kambari, nes zinoma kuo anksciau mes tai padarysime, tuo greiciau ji pripras, maziau bus asaru ir pykciu. Siaip tai ji visa nakti ismiega savo lovyteje, buna, kad kartais nakti pradeda verkti, bet tada tiesiog nuraminu, apverciu ant kito sono, apklostau ir vel uzmiega, bet i savo lova nededu. Tik rytais, vyrui isejus i darba, ja pas save persikeliu. Kazin kaip bus sia nakti. Mielai palikciau ta jos lovyte musu miegamajame, bet taip pat suprantu, kad tai nera gerai verysad.gif
Atsakyti
mes tai nuo pat pirmos nakties namie miegam atskirai...bet lovytė tai visada šalia smile.gif jei ką, kad tik nereikėtų toli vaikščiot...bet šiaip mes išmiegam visą naktį nuo 21h iki 8h biggrin.gif tai didelių rūpesčių nesukeldavo, bet dabar pradėjo dygt dantukai, tai kelis kartus prabunda...bet užtenka tiūtelę įdėt ir vėl miegam biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi stengiames miegoti kiekvienas atskirose savo lovose, bet kartais kai naktimis reikia keltis kas valanda ar dar dazniau (nors mums jau 4 menesiai diegliai nesibaigia dar cry.gif ) , migdausi salia saves. O kas belieka daryt, kai ir miego paciai norisi ir labai salta?...
Atsakyti
QUOTE(Jovi @ 2005 10 09, 10:32)
Mes irgi stengiames miegoti kiekvienas atskirose savo lovose, bet kartais kai naktimis reikia keltis kas valanda ar dar dazniau (nors mums jau 4 menesiai diegliai nesibaigia dar  cry.gif ) , migdausi salia saves. O kas belieka daryt, kai ir miego paciai norisi ir labai salta?...

Pas mūs dėgliai būvo iki 5 mėnesiu tai padedavo tik Espumizano lašiukai doh.gif ,jau savaitė kaip mūsu mažilė miega atskirai vaiku kambari kartu su vyresneje,kiek pastebėjau tik 3 kartus kelesi pavalgit ir vėl gražiai miegojo.
Atsakyti