Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Mes nuo 2 men. miegame atskirai. Mazoji Ievute savo kambaryje, o mes - savo. Dabar mazajai 11 men. Artimieji ir draugai i mus ziurejo skeptiskai, galvojo neatlaikysime naktiniu pasivaiksciojimu i mazosios kambari. Neslepsiu vargo buvo, nes maitinau iki 6 men., nakti keldavausi po 4-5 kartus, bet vargas atsipirko su kaupu. Ievute dabar miega labai ramiai. Ryte pabundame nuo jos krykstavimo (visus garsus girdime per racija) visi laimingi ir issimiegoje. Galbut todel, kad ji negirdi suaugusiuju vartymosi lovoje ir "karkimo", o mes nebesokinejame prie jos vos tik sukniurzejus (pirma dukra miegojo savo lovyteje, bet tame paciame kambaryje). Mano manymu tai yra zymiai higieniskiau ir sveikiau vaikui, nei miegoti kartu su teveais vienoje lovoje. Kodel jie turi kvepuoti musu prakaita, juk mes suauge, o jie dar tokie maziukai ir trapus. Tai mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
Mes iš pat pradžių vaikutį migdom jo lovelėj, bet mūsų kambary. Naktį tenka keltis kelis sykius, bet šiaip mažylis lengvai užmiega savoj lovelėj. Tik paguldai, tai nepatenkintas pakniurksi kelis sykius, bet po minutės ir užmiega smile.gif Pasiimu jį į mūsų lovą tik rytais, jei labai tingis keltis ir dar norisi pasnūduriuot.
Atsakyti
na mes nuo gimimo miegojom vezimeli,nes buvom isvyke,kartais nakti pasiguldydavau pas save i lova nestuke.gif kai maitinau sp,kai grizom nemuciu,musu lauke lovyte rolleyes.gif nors nakti norisi pas tevelius schmoll.gif
Atsakyti
as buvau optimiste ir tikejaus, kad vaikas miegos savo lovutej... ax.gif deja deja, jis sekmingai persikrauste pas mane i lova, nes nakti pastoviai prabunda ir suprates, kad miega vienas pradeda rekt... ax.gif is kitos puses man taip patogiau, nakti pamaitini, brinkt ant kito sono ir miegi... tongue.gif taciau neprarandu vilties, kad nuo kokio 3 men. jau miegos savo lovutej... g.gif
Atsakyti
Na ir mūsiškė didžiają nakties dalį praleidžia blush2.gif mūsų lovoje. Jei vakare ir užmiega savo lovelėje tai naktį prabudus pareiškia pretenzijas cry.gif , kol neįsikeliu pas mus. Taip ir vargstam doh.gif . Patogu buvo, kol visai mažytė buvo ir po lova "nevaikščiojo". O dabar vargelis ir mums ir jai. Su vyru miegam friends.gif miegam vienoj pusėj, o jai 2.gif "visa" kita pusė lovos. Vartais- bijai pažadinti, prigulti. Pavydžiu toms, kurių lialkos lovytėse. Na su kitu pasitaisysim būtinai. O dabar mažają vis kėlinėjam.
Atsakyti
Aš prieš savaitę pradėjau migdyti lovytėje, kol kas gerai sekasi, kartais paniurzga, bet tuoj užmiega. Nors labai jau tingisi lipti iš lovos, kai reikia maitinti ir keisti sauskelnes blush2.gif
Atsakyti
Vos tik grįžom iš ligoninės, pradėjau migdyti mažulę savo lovytėje. Ir labai tuo džiaugiuosi. Ji puikiai miega savarankiškai, o man nereikia galvoti naktį, kad šalia miega vaikas, galiu sukiotis lovoj kaip tik noriu, galų gale ir pašėlti su vyru kur kas paprasčiau, kai vaikas miega savo lovytėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažylė nuo gimimo miega savo lovelėje. Migdant kur kitur neužmiega, zirzia, kol nepaguldai į savo lovytę. O tada jau apsisuka ant šonelio ir keliauja į sapnų karalystę 4u.gif .
Atsakyti
Miegodavo savo lovelėj, tik ryte, kai labai norisi miego pasiimdavau pas save. Bet dabar jau visai okupavo mūsų lovą cry.gif Todėl kiekvieną naktį kovoju ir stengiuosi užmigdyti savo lovelėj, bet kartais bemaitindama užmiegu ir taip jis ir lieka pas mus blush2.gif Bet aš už tai, kad vaikas miegotų savo lovytėj.
Atsakyti
musu pupuliukas miega kartu su mumis 4u.gif
Atsakyti
Mano pupa pirma menesi miegodavo su mumis, nes keltis reikedavo kas 15 min. Paskui pradejau migdyti jos loveleje ir tik 9 men. ji pradejo "streikuoti", nuo 6 ryto nori pas tevelius. Ka gi padarysi - miegam rytais kartu.
Atsakyti
Mano zuika miega savo lovytėje. Ir tik kartais ryte 6 val. įsikeliam pas save į lovą, nes norisi pamiegoti. Gal neišleps... ax.gif
Atsakyti