Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

mad.gif kas per zaraza ta pienlige, nesuprantu cry.gif Visus pinigus jau prarijo, sveikatą, nervus, ir vistiek ramiai gyvent neduoda verysad.gif Esu išbandžius visus čia vardintus vaistus-ale poveikio jokio, ir pasveikstu tik keliom dienom doh.gif Jau nebeprisimenu ka reiškia, kad neniežėtų cry.gif Tris dienas česnaką dabar naudoju, vistiek nepraeina-jau puolu į neviltį, kad visą gyvenimą taip ir nepraeis cray.gif
Atsakyti
QUOTE(merėja @ 2005 03 25, 14:13)
mad.gif kas per zaraza ta pienlige, nesuprantu cry.gif Visus pinigus jau prarijo, sveikatą, nervus, ir vistiek ramiai gyvent neduoda verysad.gif Esu išbandžius visus čia vardintus vaistus-ale poveikio jokio, ir pasveikstu tik keliom dienom doh.gif Jau nebeprisimenu ka reiškia, kad neniežėtų cry.gif Tris dienas česnaką dabar naudoju, vistiek nepraeina-jau puolu į neviltį, kad visą gyvenimą taip ir nepraeis cray.gif

Gal naudojai Lomexin žvakutes? Tai vat yra ir tokiu pačiu pavadinimu tepalas. Jis gal ir neišgydo pienligės, bet niežulį stebuklingai nuima. pasitepi vakare einant miegoti, reikalui esant galima ir ryte.
Man tikrai savo laiku labai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(edvina @ 2005 03 31, 20:52)
Gal naudojai Lomexin žvakutes? Tai vat yra ir tokiu pačiu pavadinimu tepalas. Jis gal ir neišgydo pienligės, bet niežulį stebuklingai nuima. pasitepi vakare einant miegoti, reikalui esant galima ir ryte.
Man tikrai savo laiku labai padėjo.

Yra pigesnis rusiškas variantas - Clotrymazol ar kažkaip pan. Irgi, ir žvakutės, ir tepalas. Tepalas irgi puikiai gydo išorę.
Atsakyti
QUOTE(edvina @ 2005 04 03, 19:41)
O tai ją reikia išgerti vienkartinai?

Jo, vienakart viena kapsulike, ir jau gerai:) Nors gal ne visom taip iskart gali padeti. O kaip rasoma vaisto informaciniame lapelyje, tai jei liga kartojasi 3-4 kartus per metus ar dazniau, tai rekomenduojamas profilaktiskai karta per menesi isgerti po kapsule.
O as jau kaip ir pasveikau thumbup.gif Tik kaip cia viena rase, kad ta diena kai isgere kapsule, kelnaites buvo pilnos varskes, tai man nieko panasaus - tiesiog praejo ir viskas. Ir dabar jau nusprendziau ir kasdienius iklotus mesti deveti, nes tai prie gero irgi nepriveda..:/
Atsakyti
as su pienlige kankinausi daugiau nei du metus, viskas prasidejo nuo diane gerino. tai vaistam tiek isleidau... netoli 2000 lt, rimtai nes visokie ten mycosistai apie 60 lt ir reikedavo du kart per men, o veliau dar keturis kart. visokias zvakutes irgi isbadziau. ir isvis , as nuejau pas eringyte, tai man ji ir israse ta diane prakeikta, paskui vaistu visokiu uz sumas... jinai ta diane gal reklamuoja , nes mano grupiokes kelios buvo tai visom ta pati duoda...
tada nuejau pas kita ginekologe, ir neprivaciai. tai ji man nustate kad diane perstiprios ir sukelia ta gryba. tai as dar tu vaistu pageriau , pakeiciau y novynette. jau kaip ir viskas ok, profilaktiskai gert reikia jogurto kapsules, colpo cleaner praplaut, sodos tirpalas ir geras dalykas vagilac kapsules, kaina apie 20 lt yra 10 kapsuliu. jas sudedi kas vakara y makst , tai 10 vakaru. nu jos is jogurto ir dar ten ko tai vat. o siaip tai cukraus niu niu, ir labai svarbu nenaudot jokiu mieliniu dalyku - bandeliu, vitaminu su mielem ir kt.
Atsakyti
joooo.. pienligė yra šių laikų civilizacijos rykštė.. pernai metais sirgau gal 10kartų,ir visus kartus gydžiausi, ir mažai mylėjausi, ir gėriau viską kas stiprina imunitetą, nebegėriau antibiotikų, visos kelnaitės mano buvo išmestos (nes kai kurių negalima virinti,t ai gal jos užslėpusios grybą nešiojo.. va, dabar esu visada su medvilninėm, nenaudoju įklotų, tamponų, mečiau gerti KT ir pagaliau jau 3mėn ramiau.. bet kovojau visus metus!!! ir negalima visokių mielių.. t.y. alaus mielių tablečių ir B grupės vitaminų. sėkmės gydantis!
gėriau viską, labiausiai padėjo tabletės plius lomexin tepalas..
Atsakyti
Na va, įsidėjau perpjautą česnaką, nes tuoj Candida mane pribaigs... cry.gif Tik ko tai graužia... g.gif Nebuvo niekam taip? Jei nepadės, tai reiks bėgt žvakučių, nes net ir Diflucan nepadeda... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 06 20, 00:45)
Na va, įsidėjau perpjautą česnaką, nes tuoj Candida mane pribaigs...  cry.gif  Tik ko tai graužia...  g.gif  Nebuvo niekam taip? Jei nepadės, tai reiks bėgt žvakučių, nes net ir Diflucan nepadeda... cry.gif

Man negrauzdavo. Gal pas tave ten kokia zaizdele yra? O siaip kiek laiko ji reikia naudoti? Karta kai prireike, tai pusdieni prabuvau, bet nezinau ar padejo, gal truputi...
Atsakyti
Kad užpuolė Candida, tai įsitikinus 99%. Jau kelis mėnesius kankinuosi, tik va, paūmėjo savaitgalį labai. Dėl žaizdelės, tai gali būti, buvau apie tai pagalvojus g.gif .
Pargraužė truputį, o po to jau viskas tvarkoj. Per naktį palaikiau, tai dabar jau truputį geriau. Dėl visa ko nusipirkau jogurto kapsulių, natūralaus jogurto, Lomexin'o ir kelias dienas kaip įmanydama vengsiu angliavandenių. Bet jau kaip sunku... cry.gif Taip norisi ko nors saldaus... o negaliu verysad.gif
Atsakyti
As saldaus valgau nedaug, cukraus beveik visai nevartoju, geriau jogurto kapsules, eziuoles kapsules (2 menesius), meciau gerti KT, nedeviu kasdieniu iklotu, po menesiniu viskas buvo ciki, grazu, po poros savaiciu prasidejo.... cry.gif cry.gif cry.gif ir nesuprantu kodel ji vel mane uzpuole??? reikes apsilankyti pas gydytoja, gal dar ka gales patarti ko nedaryti ar ka daryti...
Atsakyti
o as tai niekad nenaudojau intymuios higienos plovikliu ten visokiu. uzpuole man kruva tu zarazu cry.gif tai ka, viena diena nuvariau ir ant tos zlasties toms bjaurybems biggrin.gif nusipirkau lietuvika intymios higienos prausikli su alijosiumi. ir ka jus matot-viskas praejo,nurimo, gal momentais tik kiek suniezti, bet visokiu tokiu simptomu zymiai sumazejo ir gyveniams tapo ramus thumbup.gif
tai gal ir jum kam pades,jeigu nenaudojot niekad 4u.gif
Atsakyti
gal kam juokinga pasirodys, bet pasakysiu, kaip mano miočiutė tokias ligas gydydavosi. o gi rūgpieniu. prasiplaudavo juo tris kartus per dieną. tai palaiko makštyje rūgštinę terpę.
Atsakyti