as su pienlige kankinausi daugiau nei du metus, viskas prasidejo nuo diane gerino. tai vaistam tiek isleidau... netoli 2000 lt, rimtai nes visokie ten mycosistai apie 60 lt ir reikedavo du kart per men, o veliau dar keturis kart. visokias zvakutes irgi isbadziau. ir isvis , as nuejau pas eringyte, tai man ji ir israse ta diane prakeikta, paskui vaistu visokiu uz sumas... jinai ta diane gal reklamuoja , nes mano grupiokes kelios buvo tai visom ta pati duoda...
tada nuejau pas kita ginekologe, ir neprivaciai. tai ji man nustate kad diane perstiprios ir sukelia ta gryba. tai as dar tu vaistu pageriau , pakeiciau y novynette. jau kaip ir viskas ok, profilaktiskai gert reikia jogurto kapsules, colpo cleaner praplaut, sodos tirpalas ir geras dalykas vagilac kapsules, kaina apie 20 lt yra 10 kapsuliu. jas sudedi kas vakara y makst , tai 10 vakaru. nu jos is jogurto ir dar ten ko tai vat. o siaip tai cukraus niu niu, ir labai svarbu nenaudot jokiu mieliniu dalyku - bandeliu, vitaminu su mielem ir kt.
mylėti žmogų - tai ne norėjimas su juo būti visą gyvenimą, bet negalėjimas be jo gyventi...[FONT=Courier]