Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(cat @ 2005 07 20, 20:50)
gal kam juokinga pasirodys, bet pasakysiu, kaip mano miočiutė tokias ligas gydydavosi. o gi rūgpieniu. prasiplaudavo juo tris kartus per dieną. tai palaiko makštyje rūgštinę terpę.

keista g.gif man gydytoja, kaip tik liepe apsiplovineti sodos tirpalu, kad sarmas neutralizuotu pienliges rugstine terpe... nes kai ta rugstis patenka ant isoriniu organu, oda praranda savo elastinguma ir ima trukineti. beje sis metodas man labai padejo, bet jis negydo pienliges, o tik sumazina perstejima ar niezuli. del cesnako irgi nezinau. galiu suprast, kad jis dezinfekuoja, bes atsiprasau yra toks metodas gydyti sloga isikisant susmulkinto cesnako i nosies ertme ir trumpai palaikant, bet daugeliui zmoniu nerekomenduojama, nes nosies gleivine yra labai plona ir jautri, ir ja galima nudeginti. o geroj vieto gleivine siaip jau irgi panasi. taip, kad mano nuomone reikia buti atsargiems su tais liaudies metodais, nes taip galima ir nusigydyti
Atsakyti
QUOTE(cat @ 2005 07 20, 19:50)
gal kam juokinga pasirodys, bet pasakysiu, kaip mano miočiutė tokias ligas gydydavosi. o gi rūgpieniu. prasiplaudavo juo tris kartus per dieną. tai palaiko makštyje rūgštinę terpę.

nieko čia juokingo. mirksiukas.gif
gydytoja man išrašė žvakutes "vagilac" kurių pagrindas pieno rūgštis ir rekomendavo valgyti natūralius jogurtus.
tavo močiutė labai teisingai panaudojo nebrangų ir natūralų ir organizmo nevarginantį metodą. ax.gif
netgi manau, kad kada pati pasinaudosiu jei prisireiks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čika @ 2005 06 19, 23:45)
Na va, įsidėjau perpjautą česnaką, nes tuoj Candida mane pribaigs...  cry.gif  Tik ko tai graužia...  g.gif  Nebuvo niekam taip? Jei nepadės, tai reiks bėgt žvakučių, nes net ir Diflucan nepadeda... cry.gif

bent mano praktika parodė, kad visdėlto reikia eiti pas gydytoją ir darytis tyrimus, o tik tada gydytis... ax.gif
Pas mane irgi pasikartojanti pienligė... kadangi man buvo atsibodę pas gydytoją vaikščioti, tai pradėjau pati pirktis Diflucaną ir Pologynax žvakutes ir gydytis...
Kai po trijų mėnesių tokio gydymo ir šie vaistai nepadėjo (nes vis praeidavo, bet ir vėl užeidavo), netekus kantrybės nuėjau pas gydytoją... g.gif Pasirodo pas mane buvo rūgščios išskyros, kurios suerzindavo gleivinę... todėl tas Diflucanas ir nepadėjo... arba tiksliaus pagalba buvo trumpalaikė.
Todėl patariu visoms visada eiti pas gydytoją ir darytis tyrimus.. mirksiukas.gif nors ir kiekvieną mėnesį... suprantu ir pati, kad tai vargina, bet....kartais kainuoja pigiau smile.gif
Atsakyti
O as meciau gerti KT ir dingo pienlige, jau antras menuo kai ramiai gyvenu smile.gif tfu tfu tfu (per kairi peti)
Atsakyti
Mane irgi labai vargino pienlige ypac nestumo metu, isbandziua visokiausius vaistus ir net kelias gydytojas, bet vis kartojos verysad.gif , kol viena gydytoja neparekomendavo zvakuciu Gyno-Pevaryl 50, kiek zinau yra stipresnes berods gal
150 ar 300 nzn, man siule 50 nes buvau nescia ir jos silpniausios. Sunaudojau jas ir thumbup.gif po to ne kartelio neatsinaujino, tikiuosi taip ir bus. Taigi galit pabandyti, gal ir jum pagelbes.
Atsakyti
nu man tai tas cesnakas tai liux. kelias valandas pabuni su juo ir nuostabu po to...niezulys dingsta is karto. na neitiketina, bet tai tiesa
Atsakyti
o giliai cesnaka ideti?
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2005 07 27, 15:34)
o giliai cesnaka ideti?

Aš irgi naudojau česnaką. Na kadangi bijojau, kad jis netyčia ten nepasiliktų, skiltelę įvynioju į marlę (padarau kažką panašaus į tamponą) ir tada įsikišu. Įkišu nelabai giliai, na kad nesijaustų.
Atsakyti
Esu naudojusi česnaką ir aš. Su adata perveriu kelis kart sulenktą siūlą, ji surišu, ir tada česnaką įsikišu tikrai giliai, o palieku siūlo galiukus išorėje. Jokių problemų išsiimant.
Atsakyti
sveikos,
Stai ka radau benarsydama interneta: Pienligė pasireiškia esant disbakteriozei. Todėl, jei norite išsigydyti pienlige, pradėkite nuo žarnyno. Tam puikiai tinka Dviguba celiuliozė. Tačiau nėščiosioms sergant pienlige Dvigubos celiuliozės vartoti negalima, nes ji stiprina peristaltiką. Pirma, ką reikia padaryti - normalizuoti hemoglobiną (pienligė pasireiškia sumažėjus hemoglobinui). Jei nenormalizuosite hemoglobino kiekio kraujyje, neišgydysite pienligės. Tik niekaip "neikirtau" kas ta dviguba celiulioze? Gal ginekologai zino g.gif
Atsakyti
Dviguba celiuliozė - Biologinis aktyvus produktas, kurio kukurūzų ląsteliena veikia per plonosios žarnos gleivinės gaurelius, patenka į kraujo tėkmę ir sąlygoja normalią riebalų ir lipidų apykaitą, greitina išmatų tranzitą žarnyne. Produktas veikia elektrolitų apykaitą, turi antioksidantinį poveikį, normalizuoja žarnyno mikroflorą, absorbuoja ir išveda iš organizmo toksinus ir sunkiųjų metalų druskas bei kitas kancerogenines medžiagas, perspėja rūgimo ir puvimo procesus storojoje žarnoje.
Dviguba celiuliozė skiriama:

• vidurių užkietėjimas;
• hemorojus, išangės plyšimai;
• disbakterioze;
• kaip pagalbinė priemonė esant diabetui;
• aterosklerozė ir išeminė širdies liga, hipertonija, cholesterino mažinimui;
• cholecistitas, tulžies pūslės akmenligės profilaktikai;
• žarnyno susirgimai, ypač diverikuliozė;
• skrandžio ir dvylikapirštės žarnos ligos;
• gastroezofagealinis refleksas;
• nutukimas ir nutukimo profilaktikai;
• storosios žarnos vėžys;
• vyresnio amžiaus žmonių susirgimai;

Nerekomenduojama:

vaikams iki 4m, nėščioms, maitinančioms moterims, esant opoms storosiose žarnose, opaligės metu. Nerekomenduojama skirti kartu su chitozanu.

Aprasyma apie dviguba celiulioze irgi radau internete.
Sutinku, kad pienlige kyla nuo viskinimo sistemos (na, ne tik nuo jos), nes pas mane ji nuo vaikystes silpna. Bet kai meciau vartoti KT jokios pienliges nebejauciu biggrin.gif tik va galvoju, jei vartociau zieda, gal pienliges nebutu, nes juk i skrandi ir zarnyna tie hormonai nepatektu.
Atsakyti
Sveikos. Noriu pasidalinti savo patirtimi. Sirgau kažkokia atsparia pienlige prieš 2 metus.Gydė mane visokiais vaistais nuo to grybelio. Dėl jo išsivystė priedų uždegimas, geriau antibiotikus ir patekau lyg į užburtą ratą, nes po antibiotikų ir vėl grybelis atsinaujindavo. Išleidau begales pinigų ne tik vaistams, bet ir privačioms gydytojų konsultacijoms. Tačiau niekas man nepadėjo, kol vieną dieną gavau patarimą, kad nereikia "aklai" gydyti grybelio, o visų pirma reikia nustatyti kokiam vaistui grybelis yra jautrus ir ypač stiprinti imunitetą. Savo iniciatyva nuėjau atlikti to tyrimo, nes iki tol gydytojai man jo kažkodėl neskyrė ir pakeičiau ginekologą. Dabar jau užmiršau šią bėdą ir tikiuosi, kad ji neatsinaujins. Be to, vartoju jogurto kapsules disbakteriozės profilaktikai ir imuniteto stiprinimui, ir geriu vitaminus.
P.S. Nors pienligę gali sukelti daug veiksnių, aš manau, kad priežastis buvo Patentex žvakutės. Taip taip- meilė gal ir be pasėkmių, bet atsirado kitų pasekmių. (beje gydytojai mano įvardintos priežasties neneigė, nes pagal juos kitų priežasčių lyg ir nebuvo).
Atsakyti