Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanėlių mokyklėlė (Vilnius)

BITUTIS, visiskai ju nevertinu, nesamone. Kol paaiskina ka daryti-jau vaikas nervuojasi ir nedaro. Maniskis isvis vietoj nenusedantis doh.gif
Jau siandien mes nevaziuojame i sporto pamokele, nelankysime jos schmoll.gif
Atsakyti
ane??? o maniškei nuo pat pradžių tai buvo laukiamiausia jos pamokėlė rolleyes.gif Visalaik sako "važiuojam į mokyklėlę ant kamuolių šokinėti". Net nusipirkom tokį kamuolį namie. ANtra pamokėlė pagal laukiamumą yra muzika.
Gaila, kad šiais metais taip apsikrovėm darbais, kad ne kiekvieną savaitę benueinam unsure.gif
Atsakyti
Jurga, gi dabar nebera ramunes, ten kita mokytoja, tai ir man jinai tokia savotiska ir kamuoliai like maziukai.man atrodo vaikasm dideli ispudi darydavo tie didziausi kamuoliai .O muzika ir daile man patinka , o Miglei irgi faina, nes jai aplamai patinka sokti, dainuoti, piesti, lipdyti
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2005 11 09, 13:21)
Jurga, gi dabar nebera ramunes, ten kita mokytoja, tai ir man jinai tokia savotiska ir kamuoliai like maziukai.

vadovė ir nauja patiko, pradžioj baiminausi, kad nenorės pas naują vadovę, bet nieko, patiko smile.gif bet kad kamuoliai tik maži liko, tai neatkreipiau net dėmesio - matyt liko tie, ant kurių ir pernai sportuodavom, pagal jos ūgį - pats tas. Aš vis svarstau, gal vietoj sesės mažiuką vedžioti ten g.gif nes su abiem negalėčiau.
Atsakyti
Mes irgi zadam nuo sekancio karto judesio pamokeliu atsisakyti, nes kol kas visiska beprasmybe gaudyti besipriesinanti vaika po visa sale, tam kad padarytu koki nors pratima doh.gif Gal pameginsim grizti po keliu menesiu, kai bus didesnis ir labiau organizuotas g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas teiravotės, jei vesti tik i muzika, kaip su mokėjimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BITUTIS @ 2005 11 09, 17:07)
Gal kas teiravotės, jei vesti tik i muzika, kaip su mokėjimu? g.gif

Mes irgi sporto nemėgstame schmoll.gif . Nesugaudau aš saviškės. nieko nenori daryti schmoll.gif . Gal per maža g.gif . Bet ir mokytoja kažkokia keista ax.gif
Tai šiandien klausiau kiek kainuotų, jei be sporto, tai sakė:"Minus minus..." ir nepasakė, kiek tas minus. Tai kitą kartą konkrečiai išklausiu, nes ir mokėti vėl reikės. Dar paminėjo, kad patiems mažiausiems yra grupė šeštadienį be sporto, o muzikos pamokėlė trunka 45min. Matyt yra daugiau tokių, kur sportas nepatinka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2005 11 09, 18:21)
Mes irgi sporto nemėgstame schmoll.gif . Nesugaudau aš saviškės. nieko nenori daryti schmoll.gif . Gal per maža g.gif .

Brigita, mes pradejom lankyti kai mano maze buvo ne ka vyresne, bet irgi nesugaudydavau per sporta. Jau vyrui bumbedavau, kad jai nepatinka, bet jis kazkaip ramiai reaguodavo - atseit, ko pergyveni, vistiek kolektyve, laksto, duodas, tegu kaifuoja. Na ir ka - pradejo po truputi namie pati ant kamuolio lipti ir prasyti padeti, reikalaudavo daryti taip, kaip per pamokeles smile.gif . Aisku, beveik metus lankem ir nieko, rodes, ji neveike su tais kamuoliais, bet vistiek, matyt, smegenelese kazkas vyksta, nes viska mato, fiksuoja ir dedasi galvon. O jau siemet daro tai, kas patinka - kai nenori ant kamuolio, apibega kelis ratus ir vel sportuoja su visais. As dziaugiuosi, kad islaukem, vistiek didesne nauda, nei namie ant kilimo dviese su mama vartaliotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juku @ 2005 11 13, 17:52)
Brigita, mes pradejom lankyti kai mano maze buvo ne ka vyresne, bet irgi nesugaudydavau per sporta. Jau vyrui bumbedavau, kad jai nepatinka, bet jis kazkaip ramiai reaguodavo - atseit, ko pergyveni, vistiek kolektyve, laksto, duodas, tegu kaifuoja. Na ir ka - pradejo po truputi namie pati ant kamuolio lipti ir prasyti padeti, reikalaudavo daryti taip, kaip per pamokeles smile.gif . Aisku, beveik metus lankem ir nieko, rodes, ji neveike su tais kamuoliais, bet vistiek, matyt, smegenelese kazkas vyksta, nes viska mato, fiksuoja ir dedasi galvon. O jau siemet daro tai, kas patinka - kai nenori ant kamuolio, apibega kelis ratus ir vel sportuoja su visais. As dziaugiuosi, kad islaukem, vistiek didesne nauda, nei namie ant kilimo dviese su mama vartaliotis rolleyes.gif

Ačiū Tau už patarimus 4u.gif . Gal ir tavo teisybė, - matyt ir manajai smagu ten, jei laksto, o neverkia (verkia tik tuomet, kai bandau su ja ką nors ant kamuolio daryti smile.gif ). Na, bandysime dar eiti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita. @ 2005 11 16, 16:47)
Ačiū Tau už patarimus 4u.gif . Gal ir tavo teisybė, - matyt ir manajai smagu ten, jei laksto, o neverkia (verkia tik tuomet, kai bandau su ja ką nors ant kamuolio daryti smile.gif ). Na, bandysime dar eiti. smile.gif

O mes vakar pasišnekėjom su Sonata ir planuojam vietoj sporto prasitęsti muzikos pamokėlę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2005 11 16, 17:54)
O mes vakar pasišnekėjom su Sonata ir planuojam vietoj sporto prasitęsti muzikos pamokėlę thumbup.gif

Dange, Kaip suprantu mes kartu lankome smile.gif
Tikiuosi, kad taip ir bus kaip Sonata žadėjo. Antradieni dar teko pabut sporto pamokelej, bet galutinai pamaciau, kad tai ne mums, na bet ir mokytoja atsiprasant ....... ima vaikus ir per prievarta bando sodinti ant kamuoliu, nors vaikas zirzia doh.gif
Atsakyti
Siaip jei istikruju per prievarta sodina tada schmoll.gif , kiek pamenu Ramune to niekada nedarydavo, jei vaikas nenori tegu laksto, bet kaip nebyuutu keista jie viska prisimena.

O gal kas nors gali parasyti kaip ten del spektaklio parodoje "Vaiku salis" mes nebuvom si antradieni, tai ir nezinom paskutiniu naujienu
Atsakyti