Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

nu as tai manau kad tai naturalus dalykas g.gif aisku jei per diena patoviai ta garsa girdeciau tai erzintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2008 09 18, 21:08)
ne, nepatiktu man tai  schmoll.gif  blush2.gif

Man tai ne tik, kad nepatiktu, bet tai ir ŠLYKŠTU yra, na dekui Dievui mano vyras neriaugeja prie manes thumbup.gif ir siaip manau, kad tai daro tik neispruse, neissilavine, moters negerbiantys vyrai fool.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Oj prisizvengiau kokios arsios diskusijos pradzioj temos uzvire del TOOOOOkio dalyko lotuliukas.gif doh.gif Aisku nekaifuoju nuo tokiu fiziologiniu procesu, bet zodis "atsiprasau", manau, viska sutvarko biggrin.gif
Atsakyti
aš tai negaliu pakęsti man labai nepinka
Atsakyti
tiesa sakant, kuo jus savo vyrus seriate, ta jie ir atiduoda. jei riaugeja ar bezda - reiskia problemos su maistu. o kaltinti juos tuo yra mazu maziausiai kvaila - tas pats kaip sakyti fui, kaip nepakenciau kai kas nors nusikoseja, ciaudi arba neduok dieve viesoje vietoje snarglius issisnypscia. o juk is higienos puses pastarieji dalykai yra zymiai pavojingesni. gal jus einate nusiciaudeti ar snargli nuvalyti i kita kambari, kad niekas negirdetu ir nematytu ir nieko neuzkrestumete? tokiu atveju - reikskite prtenzijas, kitu atveju - paziurekite,l ka pacios darote, o tada kitus kritikuokite.
Atsakyti
As taip pat manau, kad tai naturalu mirksiukas.gif Bent jau maniskis stengiasi nedrebinti langu savo raugejimu lotuliukas.gif o jei ir isprusta - atsipraso smile.gif
Atsakyti
Na maniskis daznai neriaugeja ,bet jeigu jau atsiriaugeja ,tai as salia vos nesusivemiu sad.gif
Atsakyti
Mano vyras daug riaugeja ir labai garsiai...dar gyva lotuliukas.gif buna baisesniu dalyku gyvenime, nei riaugejimas...
Papildyta:
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 10 03, 15:15)
Na maniskis daznai neriaugeja ,bet jeigu jau atsiriaugeja ,tai as salia vos nesusivemiu sad.gif

kokia jautri ... o jeigu vyras pvz. sirgtu ir vemtu, tai jauciu apsi...um, ane? cool.gif
Atsakyti
O taves pvz nepykina kai kitas sali vemia . Mane tai irgi taso ir nieko cia nuostabaus .Dukra masinoj vemdavo maza budama ,na ir as ziaukciodavau salia . Bet nenumiriau . o ten siaip tik palyginimas buvo tongue.gif
Atsakyti
mane nervina vyru riaugejimas,ypac,kai akivaizdu,jog tai daroma tycia.norisi paimt ir gerai uzvozt per galva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuella: 14 spalio 2008 - 13:54
lotuliukas.gif fui slykstuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
rolleyes.gif natūralu...jei įmanoma, nepageidautina šalia...na bet fiziologija tokia, ne visada pasirinksi kada ir kur smile.gif ...šiaip tokiu atveju nesureguoju visai, bet malonu jei sugeba išspausti "atsiprašau" ax.gif
Atsakyti