Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

Na man tai peršasi išvada iš patirties, kad visi vyrai riaugėja ir bezda biggrin.gif Ne pirmom pažinties dienom, bet ilgainiui tai jau būtinai blink.gif Maniškis garsiai riaugėja, ir dar su žodžiu kokiu ,kaip čia jau rašė doh.gif man nešlykštu, bet nervina, kai dažnai sau tai leidžia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(neringute22 @ 2008 05 01, 14:23)
gaila kad tai islenda tik po vestuviu dazniausia doh.gif  o siaip tai daro is kaimo kile neissilavine, neinteligentiski stuobriai. bet kartais juos galima isaukleti ax.gif  as negaleciau tokio dalyko pakesti!

tai kad ir išsilavinę miestiečiai neatsilieka blink.gif
Atsakyti
kartais tai leidziu to sau negirdet,o kartais pasakau:aciu kad neapveme schmoll.gif
Atsakyti
thumbup.gif na maniskis kalbet riaugedamas dar neismoko, bet kartais taip pavaro, kad sienos sudreba...is pradziu kazkaip pasijuokdavau ir tiek, o va dabar pradejo erzint, tai atskaitau jam tirada apie tai, kad jis savo tokiais garsais patrauklumo ir sexualumo mano akyse tikrai neigauna..***** nervina, kodel mes visa gyvenima stengiames islikti jiems zavios, grazios, sexualios, o jie sau leidzia galvot, kad jei jau esam su jais, tai vadinasi viskas yra gerai ir stengtis nebereik... doh.gif
Atsakyti
na as ir labai to negaliu pakesti doh.gif
karta pasakiau ACIU KAD NEAPVEMEI. Nes jei jau nesusivaldai tai bent atsiprasyk, kaip yra xadroma jei netycia buna pirst. blush2.gif doh.gif o MB pagalvojo ir sako tai jei pabezdi tai tada reikia sakyt ACIU KAD NEAPSI... doh.gif
Atsakyti
Mokykloj,gavom tokį atsilikėlį,gal ketvirtus metus sėdėjo 10 klasėj,tai buvo šlykštukų šlykštukas,per pertraukas kai eidavom į kabinetus,tai riaugėdavo kaip koks jautis,tokiais šlykščiais garsais,nuo ketvirto iki pirmo aukšto visiems šlykštu būdavo.Fui net dabar nupurto schmoll.gif
Atsakyti
Viešai susilaiko, bet namuose - pasitaiko.....
Atsakyti
atsirugsta jis kartais pavalges, bet man tai atrodo normalu, nes zodziu riauget dar nera bandes lotuliukas.gif ir neatsirugsta taip lyg tuoj viska isvemtu doh.gif tik nervina kai taip padares kvepuoja i veida, nes kvapelis tai tikrai nekoks is skrandzio pareina.
Atsakyti
O mes tai ir bezdam ir riaugejam. Ne specialiai, bet jei taip jau iseina, tai ka jau. Ir man kazkaip atrode, kad visi namie gali atsipalaiduot. Zinoma, prie sveciu ar siaip kitu zmoniu taip nedarom, bet namie - nesureiksminu tongue.gif
Atsakyti
Jei žmogus dažnai raugėja, čia skrandžio liga cool.gif veskite savo vyrus pas gydytojus 4u.gif
Atsakyti
Nekreipiu dėmesio į tokius dalykus. Tai yra natūralūs organime vykstantys procesai ir ne visada galima juos sukontroliuoti. Manau namai yra ta vieta kur žmogus gali truputį atsipalaiduoti, nesakau, kad namie galima elgtis kaip kokiam laukiniui, kažkokios elgesio normos lieka, tik truputį atleidžiam vadžias. Jei taip nutinka ne namie MB jaučiasi labai nepatogiai tai papildomai gėdinti jau nebereikia.
Atsakyti
aš tai nesuireikšminu tokio dalyko,nes pati irgi nesu labai išauklėta ar pan. šiaip MB stengiasi specialiai neriaugėti,bet būna kartais netyčia nesusivaldo. tada kai prapliūpstam juoktis thumbup.gif svarbiausia keist požiūri į šį reikalą smile.gif
Atsakyti
ne, nepatiktu man tai schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti