namuose,tai nieko nesakau,nors maniškis alaus nepliumpia,tai ir neriaugėja,bet viešoj vietoj,o ypač jaunimėlis,kas garsiau,kas šlykščiau nusiriaugės,nusibezdės,feeee

MB kartais specialiai garsiai atsiraugeja. Nu man bjauroka, bet zinau, kad jam malonu, o del kiekvieno kad ir tylaus riaugtelejimo jau ipratinau atsiprasineti
Brolis mano vaikystej, pamenu, kiekviena karta, kai valgydavom kartu, savo patiekala greit surydavo, o paskui imdavo mane erzint! Imti maista is mano lekstes, o dar man nebaigus valgyt taip riaugedavo, kad atrodo sienos drebedavo
Jam tai linksma, kai as toliau valgyt nebegaliu! Bet dabar i tokius riaugejancius atlaidziai ziuriu. Matyt brolis pripratino buti tolerantiska

Brolis mano vaikystej, pamenu, kiekviena karta, kai valgydavom kartu, savo patiekala greit surydavo, o paskui imdavo mane erzint! Imti maista is mano lekstes, o dar man nebaigus valgyt taip riaugedavo, kad atrodo sienos drebedavo

QUOTE(ManteRi @ 2008 03 28, 15:19)
MB kartais specialiai garsiai atsiraugeja. Nu man bjauroka, bet zinau, kad jam malonu, o del kiekvieno kad ir tylaus riaugtelejimo jau ipratinau atsiprasineti
Jam tai linksma, kai as toliau valgyt nebegaliu! Bet dabar i tokius riaugejancius atlaidziai ziuriu. Matyt brolis pripratino buti tolerantiska 

Neisivaizduoju kaip reiketu prie to iprasti, man tai cia mazu maziausia kulturos trukumas, tikiuosi savo vaikus pavyks isaukleti, kad taip nesielgtu

Uoj jau ko ko bet riaugiojimo negaliu pakest
Ir mano vyras pries mane to nedaro...

Ir mano vyras pries mane to nedaro...
Man labai nepatinka jo toks elgesys, visada ji isbaru uz tokius dalykus

QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 13:57)
Labai dažnai girdžiu, kai vyrai garsiai raugėja, o aš to tiesiog negaliu pakest
Ypač kai tai daro prie stalo
Mane iškart supykina feee
Šlykštu pasidaro. O kaip jus reguojate į tokius garsus? O gal nekreipiate dėmesio ir pačios garsiai raugėjate?

aš tai galiu pakęsti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 14:57)
Labai dažnai girdžiu, kai vyrai garsiai raugėja, o aš to tiesiog negaliu pakest
Ypač kai tai daro prie stalo
Mane iškart supykina feee
Šlykštu pasidaro. O kaip jus reguojate į tokius garsus? O gal nekreipiate dėmesio ir pačios garsiai raugėjate?

Manasis irgi garsiai raugejo , bet kai viena karta nuo jo tokio elgesio mane prie stalo

QUOTE(neringute22 @ 2008 05 01, 14:23)
gaila kad tai islenda tik po vestuviu dazniausia
o siaip tai daro is kaimo kile neissilavine, neinteligentiski stuobriai. bet kartais juos galima isaukleti
as negaleciau tokio dalyko pakesti!

Nelabai noriu su tavimi sutikti,nes vyro pusbrolis,kuris nuo pat mazens gyvena didmiestyje,riaugeja ne tik vienas namuose,bet ir kai mes atvaziuojame i svecius.Ir dar raugeja ir zodi koki sako.Isivaizduokite,kaip tai "faina"