Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

namuose,tai nieko nesakau,nors maniškis alaus nepliumpia,tai ir neriaugėja,bet viešoj vietoj,o ypač jaunimėlis,kas garsiau,kas šlykščiau nusiriaugės,nusibezdės,feeee schmoll.gif
Atsakyti
MB kartais specialiai garsiai atsiraugeja. Nu man bjauroka, bet zinau, kad jam malonu, o del kiekvieno kad ir tylaus riaugtelejimo jau ipratinau atsiprasineti smile.gif
Brolis mano vaikystej, pamenu, kiekviena karta, kai valgydavom kartu, savo patiekala greit surydavo, o paskui imdavo mane erzint! Imti maista is mano lekstes, o dar man nebaigus valgyt taip riaugedavo, kad atrodo sienos drebedavo gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Jam tai linksma, kai as toliau valgyt nebegaliu! Bet dabar i tokius riaugejancius atlaidziai ziuriu. Matyt brolis pripratino buti tolerantiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ManteRi @ 2008 03 28, 15:19)
MB kartais specialiai garsiai atsiraugeja. Nu man bjauroka, bet zinau, kad jam malonu, o del kiekvieno kad ir tylaus riaugtelejimo jau ipratinau atsiprasineti smile.gif
Brolis mano vaikystej, pamenu, kiekviena karta, kai valgydavom kartu, savo patiekala greit surydavo, o paskui imdavo mane erzint! Imti maista is mano lekstes, o dar man nebaigus valgyt taip riaugedavo, kad atrodo sienos drebedavo  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif Jam tai linksma, kai as toliau valgyt nebegaliu! Bet dabar i tokius riaugejancius atlaidziai ziuriu. Matyt brolis pripratino buti tolerantiska biggrin.gif

Neisivaizduoju kaip reiketu prie to iprasti, man tai cia mazu maziausia kulturos trukumas, tikiuosi savo vaikus pavyks isaukleti, kad taip nesielgtu thumbup.gif
Atsakyti
Uoj jau ko ko bet riaugiojimo negaliu pakest doh.gif
Ir mano vyras pries mane to nedaro...
Atsakyti
nei as nei mb vienas prie kito neriaugejam schmoll.gif neetiska gi ax.gif
Atsakyti
Man labai nepatinka jo toks elgesys, visada ji isbaru uz tokius dalykus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 13:57)
Labai dažnai girdžiu, kai vyrai garsiai raugėja, o aš to tiesiog negaliu pakest doh.gif Ypač kai tai daro prie stalo  doh.gif Mane iškart supykina  feee unsure.gif Šlykštu pasidaro. O kaip jus reguojate į tokius garsus? O gal nekreipiate dėmesio ir pačios garsiai raugėjate?

aš tai galiu pakęsti
Atsakyti
visad del to priekaistauju, gal perauklesiu kadanors biggrin.gif
Atsakyti
gaila kad tai islenda tik po vestuviu dazniausia doh.gif o siaip tai daro is kaimo kile neissilavine, neinteligentiski stuobriai. bet kartais juos galima isaukleti ax.gif as negaleciau tokio dalyko pakesti!
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 14:57)
Labai dažnai girdžiu, kai vyrai garsiai raugėja, o aš to tiesiog negaliu pakest doh.gif Ypač kai tai daro prie stalo  doh.gif Mane iškart supykina  feee unsure.gif Šlykštu pasidaro. O kaip jus reguojate į tokius garsus? O gal nekreipiate dėmesio ir pačios garsiai raugėjate?

Manasis irgi garsiai raugejo , bet kai viena karta nuo jo tokio elgesio mane prie stalo unsure.gif supikino tai ir raugejimai viesai baigesi biggrin.gif
Atsakyti
na jei issprusta taip netycia tai ka jau padarysi irnesakyk.gif , greitai atsipraso ir tikrai nepyxtu schmoll.gif
bet jei taip elgtusi specialiai, tai man rodos nesusivaldyciau karta ir gerai uztvociau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 05 01, 14:23)
gaila kad tai islenda tik po vestuviu dazniausia doh.gif  o siaip tai daro is kaimo kile neissilavine, neinteligentiski stuobriai. bet kartais juos galima isaukleti ax.gif  as negaleciau tokio dalyko pakesti!

Nelabai noriu su tavimi sutikti,nes vyro pusbrolis,kuris nuo pat mazens gyvena didmiestyje,riaugeja ne tik vienas namuose,bet ir kai mes atvaziuojame i svecius.Ir dar raugeja ir zodi koki sako.Isivaizduokite,kaip tai "faina" stupid.gif Veeeeeeeeeee.... Ot ir miestietis.Ir be to,zinau ne viena toki miestieti.Nemanau,kad cia priklauso nuo to is kur zmogus kiles,visa beda slypi paciame zmoguje.
Atsakyti