maniskis prie manes to nedaro ir labai tuo dziaugiuosi! juk draugystes pradzioje (bent tarp normaliu, issilavinusiu zmoniu) to nebuvo, tai kodel turetume keistis po 2, 3 ar 10 metu?
Kartais paraugeja, tai as savo nepasitenkinima isreiskiu sakydama jam "kriu kriu". Kartais padeda - atsipraso

na as nematau tame problemos,jei tai daro naturaliai,o ne kai simpsonas,placiai atveres gerkle
aisku nenoreciau girdeti kai tai daro svetimi,ar manasis prie svetimu zmoniu

QUOTE(tikriausiai @ 2008 12 07, 01:54)
maniskis prie manes to nedaro ir labai tuo dziaugiuosi! juk draugystes pradzioje (bent tarp normaliu, issilavinusiu zmoniu) to nebuvo, tai kodel turetume keistis po 2, 3 ar 10 metu?

uztat tevas mano taip daro... as negaliu to pakesti ir baruosi. pas mus sanktykiu su tevu kaip ir nebeliko, tai ir nebera kiaulisku vyru aplink

maniskis raugeja ir tuo dziaugiasi
ir dar pasistengia kad garsiau iseitu
nes zino kad man tai tragiskai nepatinka
o karta per baliu ir dar prie stalo is yprocio taip uzraugejo ir paciam geda paliko,o as tai ciut nepaspringau is gedos kai visi ziuret pradejo
zodziu visas baisias ydas yra susirinkes is tevo 
Papildyta:
va va,o draugystes pradzioj ir man taip nebuvo,buvo kulturingumo isikunijimas
o dabar tyliu..........

Papildyta:
va va,o draugystes pradzioj ir man taip nebuvo,buvo kulturingumo isikunijimas

Maniskis riaugeja (ir man pasitaiko), bet tik namuose ir jokiais budais ne prie stalo. Prie kitu zmoniu niekada neriaugeja
pazystu bica, kurs labai daznai riaugoja. ir ne neatsipraso. na man kazkaip kiauliska. tai prodo, ju ishsiauklejima..
QUOTE(Laura_k @ 2006 08 24, 21:08)
nu va ir vel negerai
tai knarkia tai bezda tai raugeja..
kaip[ bebutu vis negerai.. maciau yra skyrelis " ieskancios vyro" ir "noriu isteketi"
ten man atrodo paimtu su mielu noru visus jusu ragejancius, bezdancius ir knarkiancius

kaip[ bebutu vis negerai.. maciau yra skyrelis " ieskancios vyro" ir "noriu isteketi"
ten man atrodo paimtu su mielu noru visus jusu ragejancius, bezdancius ir knarkiancius

Chaa cha cha...
O mes oro negadinam...mes jį išleidžiam....