Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

kadangi maniskis tai daro labai retai ir tai- netycia, tai man visai nieko tokio. bet kai kiti vyrai specialiai tai daro-man slykstu ir nekulturinga
Atsakyti
maniskis prie manes to nedaro ir labai tuo dziaugiuosi! juk draugystes pradzioje (bent tarp normaliu, issilavinusiu zmoniu) to nebuvo, tai kodel turetume keistis po 2, 3 ar 10 metu?
Atsakyti
Kartais paraugeja, tai as savo nepasitenkinima isreiskiu sakydama jam "kriu kriu". Kartais padeda - atsipraso biggrin.gif
Atsakyti
na as nematau tame problemos,jei tai daro naturaliai,o ne kai simpsonas,placiai atveres gerkle biggrin.gif aisku nenoreciau girdeti kai tai daro svetimi,ar manasis prie svetimu zmoniu
Atsakyti
smile.gif maniskis taj daro prie manes,bet as jau pripratau smile.gif
Atsakyti
As negirdziu. Nemandagu yra schmoll.gif
Pasakyk vyrui, kad pasikuklintu truputi...
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2008 12 07, 01:54)
maniskis prie manes to nedaro ir labai tuo dziaugiuosi! juk draugystes pradzioje (bent tarp normaliu, issilavinusiu zmoniu) to nebuvo, tai kodel turetume keistis po 2, 3 ar 10 metu?

drinks_cheers.gif pritariu tau. kodel draugystes pradzioje vyrai buna kulturingi, o po to sukiauleja? maniskis taip nedaro ir tuo dziaugiuosi.
uztat tevas mano taip daro... as negaliu to pakesti ir baruosi. pas mus sanktykiu su tevu kaip ir nebeliko, tai ir nebera kiaulisku vyru aplink thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameya: 11 gruodžio 2008 - 13:52
maniskis raugeja ir tuo dziaugiasi doh.gif ir dar pasistengia kad garsiau iseitu doh.gif nes zino kad man tai tragiskai nepatinka schmoll.gif o karta per baliu ir dar prie stalo is yprocio taip uzraugejo ir paciam geda paliko,o as tai ciut nepaspringau is gedos kai visi ziuret pradejo lotuliukas.gif zodziu visas baisias ydas yra susirinkes is tevo doh.gif
Papildyta:
va va,o draugystes pradzioj ir man taip nebuvo,buvo kulturingumo isikunijimas schmoll.gif o dabar tyliu..........
Atsakyti
Maniskis riaugeja (ir man pasitaiko), bet tik namuose ir jokiais budais ne prie stalo. Prie kitu zmoniu niekada neriaugeja
Atsakyti
Tenka pakęst nors nepatinka tai tikrai... Nesinori prikišinėt jam dėl tokių dalykų, aš irgi ne tobula, jį turbūt erzina, kad aš amžinai plaukus suku ar pan. Bet galėtų bent prisidenginėt kai riaugėja... doh.gif
Atsakyti
pazystu bica, kurs labai daznai riaugoja. ir ne neatsipraso. na man kazkaip kiauliska. tai prodo, ju ishsiauklejima..
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2006 08 24, 21:08)
nu va ir vel negerai lotuliukas.gif  tai knarkia tai bezda tai raugeja..  lotuliukas.gif
kaip[ bebutu vis negerai.. maciau yra skyrelis " ieskancios vyro" ir "noriu isteketi"
ten man atrodo paimtu su mielu noru  visus jusu ragejancius, bezdancius ir knarkiancius  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Chaa cha cha...
O mes oro negadinam...mes jį išleidžiam....

Atsakyti