Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

Niekada negirdejau savo vyro garsiai riaugejantn tongue.gif tease.gif
Atsakyti
mano vyras, tik kai alų geria netycia paraugeja, bet visada atsipraso tai nepykstu, nedarau labai dideles tragedijos
Atsakyti
lotuliukas.gif mano vienas bendradarbis megsta riauget. pradzioj buvo vienodai, bet paskui kazkaip uzkniso. karta kai demonstratyviai nusiriaugejo, as padariau ta pati -- jo akys va tokios paliko blink.gif
Atsakyti
Na maniškis buvo kažkada įsigudrinęs riaugtelėt, kai keleta kartų perdaviau linkejimų iš tvarto tai apsiramino. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 08, 14:19)
as padariau ta pati -- jo akys va tokios paliko  blink.gif

nu cia tai super thumbup.gif turbut mes kitaip tu vyru ir neisauklesim biggrin.gif belieka tik paciom rauget pradet, tada gal ir nustos biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi mėgsta paraugėti, ir dar plačiai išsižioja. Tai man jau nelabai... doh.gif doh.gif doh.gif . Prašau nors užsidengti burną, bet jis varo ir viskas, ir niekaip aš jo negaliu išauklėti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 10 22, 00:13)
Maniškis irgi mėgsta paraugėti, ir dar plačiai išsižioja. Tai man jau nelabai... doh.gif  doh.gif  doh.gif . Prašau nors užsidengti burną, bet jis varo ir viskas, ir niekaip aš jo negaliu  išauklėti  g.gif .

pati rauget pradek- merginos sako padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 23, 13:49)
pati rauget pradek- merginos sako padeda  mirksiukas.gif

Nu jo, abu atsisede raugeja, kas garsiu biggrin.gif Fee.. Manyciau, bent moterims reiktu buti kulturingesnems ir protingesnems..
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 23, 14:49)
pati rauget pradek- merginos sako padeda  mirksiukas.gif

Gal ir reikėtų pabandyti, bet man šviečiasi, kad jis tik žvengti pradėtų ir viskas. Jeigu pats pavaro, tai leistų ir man paraugėti lotuliukas.gif .
Atsakyti
manau,kad riaugejimas naturalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2006 10 23, 22:19)
manau,kad riaugejimas naturalu g.gif

taip, bet jei tai daroma nespecialiai ir neakivaizdziai. Tokio elgesio negalima pateisinti doh.gif
Atsakyti
na jei manasis specialiai riauget pradedu-subine istarkuociau lotuliukas.gif
Atsakyti