Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

QUOTE(Droo @ 2006 10 23, 21:29)
na jei manasis specialiai riauget pradedu-subine istarkuociau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Teisingai thumbup.gif

Offtopic: Tavo dukryte nereali!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 24, 10:36)
lotuliukas.gif  Teisingai  thumbup.gif

Offtopic: Tavo dukryte nereali!!  wub.gif  wub.gif

jei jau apsileisi tai dar ir bezded palei nosi pradetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dekui 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Iki pat universiteto, negalėjau pakesti kai kažkas viešai gadindavo orą ar raugėdavo - ir pasisek tu man taip kad dvi geriausios draugės kurias susiradau universitete ( turiu ir lyg šiol smile.gif ) tūretų kaip tik šias dvi ydas ir nepriklausomai nuo to buvo labai mieli žmonės. Ir kai TAI atsitikdavo jos pradėdavo tyliai kikenti... Tai ir aš dabar kikenų, jau iš įpratimo. smile.gif Įgijau atsparumą, o kai kurie vyrai mano kikenimo kaip tik dar labiau susigėstą , nei kad susigėstų moralo. smile.gif
Atsakyti
Baisu ohmy.gif Neišsiauklėjimas.
Atsakyti
šlykštu, bjauru ir t.t. Nepagarba aplinkiniams
Atsakyti
Negaliu to pakesti ... Slykstu ... schmoll.gif
Mano vyras taip nedaro smile.gif
Atsakyti
O maniskis neraugeja yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigith: 16 liepos 2007 - 18:31
ir raugteli ir pirsteli, nu ir kas? g.gif mano vyras gi. dabar kiekvienakart gi nebegs tulikan ar kur kitur sleptis biggrin.gif .. aisku, prie zmoniu taip nieks nesielgia. bet namie chia naturalu ir normalu. chia tas pats kaip bijot nusirengt pries vyra, nes vdrug "lashiaka" pamatys, tai vsio nebemyles doh.gif
Atsakyti
Manasis nei namuose,nei sveciuose neraugeja.Labai nemaloniai nustebciau,jei taip elgtusi. blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
nu jau.. nei atsirugsta, nei nusiperdzia? gal jis koks plastmasinis, a? gi cia naturalus dalykai.. atsirugimas parodo, kad maistas yra virskinamas, keista butu, jei neatsirugtu.. blink.gif suprantu, kad sveciuose elgiasi pagarbiai ir taip nedaro, bet negi namuose irgi visad taip laikosi? g.gif maniskis kaip realus zmogus, kuriam viskas funkcionuoja kaip turi buti viska daro tongue.gif tik laiku ir vietoj 4u.gif buna kartais netycia ir prie manes ir atsipraso cool.gif
Atsakyti
Tokie dalykai gal ir naturalus,bet neestetiski kitu atzvilgiu.Nepagarba salia esanciam ir siaip fui schmoll.gif tai daryt reiketu subtiliai kur nors niekam nematant sakyciau ax.gif
Atsakyti
maniskis tik namie,bet pripratau smile.gif
Atsakyti