Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

gerai kad maniskis neriaugeje smile.gif tikrai man tai lb nepatiktu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 08 23, 23:07)
mano draugas iš pradžių neraugėjo, vėliau pradėjo.  Kai pradėjau sakyti, kad man taip nepatinka, sako "tai reiškia, kad tu jau sava man esi"  blink.gif

drinks_cheers.gif man ir taip sake lotuliukas.gif bet man tai nelabai trukdo, seip retai jis garsiai riaugeja ir tai daro tik prie manes doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
negaliu pakesti gun_bandana.gif
Atsakyti
Jei ne specialiai, tai kas čia tokio, juk natūralus procesas. Bet maniškis niekada tyčia garsiai neužsiraugėja smile.gif
Atsakyti
na nezinau ar normalu kai zmogus reugeja garsiai ir tycia. man tai kazkaip net slykstu butu. jei koks netyciukas tai nieko tokio
Atsakyti
Negalėčiau to pakęsti blink.gif O jei dar mergina dėl smagumo specialiai raugėja, tai iš vis košmaras doh.gif O teko tokį vaizdelį matyti.
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 23, 18:50)
Negalėčiau to pakęsti  blink.gif O jei dar mergina dėl smagumo specialiai raugėja, tai iš vis košmaras  doh.gif O teko tokį vaizdelį matyti.

jerguteliau. labai lykstu manyciau .fui
Atsakyti
maniskis prie manes neraugeja o jei ir nutinka netycia atsipraso
Atsakyti
jei kas netyčia nusiriaugėja, nu tai tiek to, atsiprašo ir psio...bet kai specialiai pradeda doh.gif šlykštu man riaugėjimas,panos dar neteko matyt taip darant, tikiuos ir neteks schmoll.gif
Atsakyti
Nei bezdėjimas nei raugėjimas man nepriimtini dalykai. Nekenčiu, kai vyrai ar moterys taip elgias doh.gif Parodo aplinkiniams nepagarbą ir savo neišprusimą..
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 08 22, 16:42)
Nei su riaugejanciu, nei su ora gadinanciu net NEPRASIDECIAU !!!!!

Is karto matyti,kad neturi vyro...
Tada, kai "prasidedi", tai nei vienas nei ora gadina, nei raugeja. Tai pradeda daryti gerokai veliau - pagyvenus kartu kuri laika... Taip kad - gulesit vienoj lovoj ir bezdesit... lotuliukas.gif
Kai tai daroma tycia, zinoma, kad yra bjauru, bet juk kartu gyvenant - visko pasitaiko...
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 03, 11:47)
Is karto matyti,kad neturi vyro...
Tada, kai "prasidedi", tai nei vienas nei ora gadina, nei raugeja. Tai pradeda daryti gerokai veliau - pagyvenus kartu kuri laika... Taip kad - gulesit vienoj lovoj ir bezdesit... lotuliukas.gif
Kai tai daroma tycia, zinoma, kad yra bjauru, bet juk kartu gyvenant - visko pasitaiko...

Na, aš lyg ir šnekėjau apie tuos, kurie tai daro tyčia ax.gif Tiksliau, kuriems tai normalu. Kaip kažkas čia jau rašė, kad vos ne varžybas daro, kas garsiau nusibezdės. Žemas lygis. Na, bet toks tokį ir susiranda
Atsakyti