Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

Kuria cia diena abu pavalgem, ir as kazkaip nusiriaugejau. Netycia visai, pati net nepajauciau. Ir tada supratau kad gi niekad taip nesu darius jam matant biggrin.gif atsiprasiau, bet toks vaizdas kad nelabai kreipe demesi i tai. Siaip juk visko buna smile.gif
Jis irgi kartais riaugeja, nu bet laaabai retai ir as visai nepykstu, pasijuokiu tik rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepasimetusi: 06 vasario 2008 - 13:17
Jei netyčia,ką padarysi.Man tik keista kaip gali būti priimtina ,tas raugėjimas.Nemandagu,neetiška.Kur pagarba kitam,juo labiau sau doh.gif
Atsakyti
Jei būnam dviese namie, tai nematau reikalo pykti, juk čia normalu, o viešumoje jis taip nedaro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 06 vasario 2008 - 14:52
kad garsiai raiugeja namie tai dar puse bedos , bet kai sveciuose ar gatveje,tai as del to labai pykstu, bet jis atsako, kad taip organizmo suredyta ir nieko jis negali padaryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 03, 12:47)
Is karto matyti,kad neturi vyro...
Tada, kai "prasidedi", tai nei vienas nei ora gadina, nei raugeja. Tai pradeda daryti gerokai veliau - pagyvenus kartu kuri laika... Taip kad - gulesit vienoj lovoj ir bezdesit... lotuliukas.gif
Kai tai daroma tycia, zinoma, kad yra bjauru, bet juk kartu gyvenant - visko pasitaiko...

lotuliukas.gif vienas kitas pirstelejimas ar riaugiukas nieko cia tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kokia tema cia nagrinejama. galiu pasakyti kai yra raugejama garsiai ir viesoje vietoje doh.gif tai baisu, negrazu ir siaip schmoll.gif ne kas, bet namai bigsmile.gif tai jau mano tvirtove ir mano vyras raugeja garsiai, as taip pat thumbup.gif juk namai, mes cia vieni blink.gif
Atsakyti
Labai mane erzina kai tai daro doh.gif Net ir namie. Visada sakau, kad jis kiaulyte ax.gif Tai dabar nespeju net istart, pats sako:"zinau, kiaulyte". doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 03, 12:47)

Tada, kai "prasidedi", tai nei vienas nei ora gadina, nei raugeja. Tai pradeda daryti gerokai veliau - pagyvenus kartu kuri laika... Taip kad - gulesit vienoj lovoj ir bezdesit... lotuliukas.gif

Ir vėl negaliu nieko pridėti prie tavo žodžių,Mind drinks_cheers.gif
Atsakyti
manasis is pat pradziu tik kartais rugteldavo alucio uzgeres ir netyciukais purpteldavo tai nusisypsodavau, bet dabar jau pabodo tie jo riaugejimai feee bandau sakyt kad fuu kaip kiauliska o jis man atsauna ka jam daryt jei jam to reikia, karta net parduotuveje uzsimirses garsiai nusiraugejo, net nebezinau kaip ji paprotinti kad taip nemandagu ir negrazu????
Atsakyti
Jeigu namuose tai nieko tokio, rolleyes.gif . Va jei prie zmoniu tai schmoll.gif , negrazu smile.gif
Atsakyti
Aij man atrodo, kad tai labai normalu, tik gal reiketu kaip nors subtiliau, ne tai kad atsiraugeji atsidariusia burna blush2.gif

Atsimenu kazkada cia pasiskundziau, tai vargseliui tekdavo raugeti uzdara burna, kazkaip dar baisiau buvo... ax.gif
Atsakyti
Maniskis nei riaugeja, nei perdzia prie manes, o as jam irgi tuo paciu atsilyginu biggrin.gif
Atsakyti