Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

Lota, o kodel tau nestumas ne is lengvuju....tu gi niekad nesiskusdavai...tik sakydavai, kad kartais piveli pamaudzia ir tiek... ???
Atsakyti
Dabar kai paklausei, tai net susimasciau, kodel gi as nervuojuos istisai visa nestuma... Pradzioj buvo gresiantis, be to, kasdien pirmus tris menesius skaudejo pilva. Kai pradedavau jaudintis, kad skauda, skaudedavo dar labiau. Dabar irgi karts nuo karto paskauda, ypac kai susinervinu. O nervinuos as del visko, dazniausiai del pacios isgalvotu priezasciu... Tai sugalvoju, kad mazas siandien per silpnai spardosi, tai pradedu pergyvent kad pilvas nebeauga, tai koks gripas uzpuola, tai sasas ant lupos...
Dabar kai pagalvojau, kad man nestumas labai sunkus psichologiskai, matyt tie hormonai visai smegenis sujauke... Nebuvau as niekad tokia panikiere, bet dabar, jau paciai saves baisu... O dar kai zurnale apie koki apsigimusi vaikuti ar dar kokia nelaime perskaitau, isvis uzmigt nebegaliu...

Lota, o kodel tau nestumas ne is lengvuju....tu gi niekad nesiskusdavai...tik sakydavai, kad kartais piveli pamaudzia ir tiek... ???

Atsakyti
Vis neiskenciu neilindus cia wink.gif Gal pasamoneje jau antro noriu? smile.gif
Lota, as irgi per visa nestuma tiek nervavausi... I ka nors ne taip paziurejau, ne ta pagalvojau, pamaciau invalida ar negrazu vaika ir t.t. Vis panikuodavau, kad tikrai mano vaikui tai atsilieps. Patikek, nervuotis neverta, vaikutis gime grazus ir sveikas, o jau energizeris (gal nuo tokios mamos busenos nestumo metu?) smile.gif Viskas tikrai bus gerai, eini pas gydytoja, jei kas ne taip, tikrai pamatytu ir imtusi priemoniu. Megaukis savo padetim, nestumu, pavasariu, ramybe...
Atsakyti
Aciu, Vasara, uz padrasinima. Kaip tik rytoj einu pas gydytoja, tikiuosi nuramins ir galesiu kuri laika ramiai pagyventi ir pasimegauti  :) Be to jau nebedaug liko - 3 menesiukai, gal istversiu ir sulaikysiu ta ciuozianti stoga...
Atsakyti
Skaitau, lota tavo žinutę, ir atrodo, kad pati parasiau. Kai pirmo laukiausi, tikrai tiek nesinervavau, o dabar atrodo visokios slogos tik prie manęs ir tekimba, nervuojuosi, kad tik viskas būtų gerai. Džiaugiuosi aš savo augančiu pilvuku (nors jis visai nedidelis), bet visvien nepavyksta visiskai atsipalaiduot.
Atsakyti
Zinai Lota as ir pirmus tris menesius labai jaudinausi, nes buvo gresiantis...ir dabar kai tik pilva suskausta sakau vyrui, kad tuo i ligonine reikes vaziuoti, bet matyt vaikiukas isgirsta ir nusiramina mano pilvelis....
o dabar ir judesius skaiciuoju...kad tik nebutu maziau nei desimt per diena....kol kas nebuvo...vat siandien ko tai nelabai aktyvus...bet tokiu silpnu 10 judesiu jau suskaiciavau, tai ir bandau nepanikuoti...vakarais jis pas mane aktyvesnis, arba nakti...
As tik dabar suprantu, kai pati laukiuosi, kiek mamai kainuoja nervu vaikeli uzauginti...
bet stengiuosi apie viska mastyti tik teigiamai, nes sako kiekviena mintis turi rasti savo vieta, tai jei galvosi blogai, tai taip gali ir atsitikti...taigi dabar vis galvoju, kaip su mazium kita vasara pire juros kokios vidurzemio sedesiu smile.gif
Atsakyti
Patarkite besilaukiancios ir susilaukusios mamytes, ar skrydziai lektuvu tures neigiama itaka mano maziui pilve? gal kuri turite patirties?  ???
man nusimato 4 menesyje maziausiai 4 skrydzius po 1 valanda atlaikyti.
ar tureciau pergyventi, kaip manote  [img]http://www.supermama.com/baby/yabbimages/smilies/cwm1.gif[/img]
Atsakyti
Pergyvent manau neturetum, pradzioj nestumo esu skridus ir as, nieko neatsitiko. Del viso pikto paklausk savo daktares, bet turbut tave nuramins ir palinkes sekmingo skrydzio  8)

Patarkite besilaukiancios ir susilaukusios mamytes, ar skrydziai lektuvu tures neigiama itaka mano maziui pilve? gal kuri turite patirties?  ???
man nusimato 4 menesyje maziausiai 4 skrydzius po 1 valanda atlaikyti.
ar tureciau pergyventi, kaip manote  [img]http://www.supermama.com/baby/yabbimages/smilies/cwm1.gif[/img]

Atsakyti
sveikutes, noreciau, kad pasidalintumete savo patirtimi. ar imanoma suspeti rupintis savo naujagimiu ir studijuoti? mano pirmagimis turetu gimti birzelio antroje puseje, o rugseji prasides pirmasis kursas universitete(londone, mes cia gyvename). neseniai suzinojau, kad esu priimta i universiteta, pasidalinau savo dziaugsmu su kitais, ir praktiskai visom mamytem sukeliau sypsena, nes sako tikrai neisi mokintis, kai toks maziukas leliukas dar bus. as kazkaip galvoju optimistiskai, isivaizduoju, kad spesiu(gal delto, kad pirmagimis ir neisivaizduoju, kokie rupesteliai prasides?) tevu cia nera, bet gal vyras isleis mane i paskaitas, ar aukle susirasim. na abu nusprendem, kad susitvarkysim. bet patyrusios mamytes papasakojo, kad po bemiegiu naktu, praeis visas noras studijuoti...
ar yra is jusu kam nors teke pradeti studijas, kai vaikeliui buvo tik keli menesiai? ar tikrai tai neimanoma? lauksiu jusu nuomuoniu book.gif
Atsakyti

nebutinai , bemieges naktys , as pvz net apie jas net neisivaizduoju . maniskiui dabar 4 su puse men jeigu jis butu gimes vasara as tikrai buciau mokiusi. bet paemiau akademines. mano gime rugseji. siaip siektiek gaila del maitinimo. jeigu tu iseisi i studijas. as tik trys savaites maitinau .svarbiausia nesinervuok per nestuma.daug ilsekis. ir bus okkey viskas. miegos taviskis kaip angeliukas.sekmes
Atsakyti
Mazoji gime geguzes 7 d. Nuo rugsejo emiau mokytis (magistro studijos), turiu dar sunu 3,5 m. Na ka galiu pasakyt. Mano studijos vakarines, bet paskaitu tiek pat kiek dieniniams. Dienom zaidziu su vaikais (tada tikrai pasimokyt neishejna, nes didysis nemiega pietu miego), vakare ajnu i paskaitas (ishejnu 17 val, griztu apie 20:30), grizus guldau vaikus, jie uzmiega mazdaug iki 22 val. Tada sedu prie kompo mokytis (na ir pachatinti) ir sedziu ik 1, 2 val. nakties. Mazhyle maitinu pati, pienas nuo to nenukentejo. Miego truksta, bet pirma sesija ishsilaikeu mano nuomone visai gerai 7, 9, 9, 9, 9. Taigi reiskia imanona wink.gif
Tiesa po darbo vaikus paziuri mama, nes as su vaikais gyvenu pas tevus shiuo metu.
Jei tik turesi noro, tikrai istengsi! laugh.gif
Atsakyti
Na as pagimdziau rugsejo 3 d. ir po 2 sav jau sedejau Univere rolleyes.gif . Budama nescia labai baiminausi ir daug kas gasdino jog nesugebesiu, bet visiem irodziau, kad tikrai imanoma ir taipogi visai neblogais pazymiais mokausi, aisku mano irgi vakarinis ir vakarais vaikuti priziuri tevai, kurie patys ateina i namus... 4.5 men maitinau vien tik savo pienu, dabar jau duodu ir papildomai, bet vis dar gauna ir is manes wink.gif biggrin.gif . Taigi jei tik yra noras, tikrai imanoma bus mokytis.
Atsakyti