Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

Apskritai tai mano nuomone, moteris, kuri viena augina du vaikus, yra didvyre ir jai reikia duot medali... Mano vyresneliui dabar darzelio atostogos - eina svilpt, tai vienam ko nors reikia, tai kitam, vienam papa is nasru istrauki, begi kitam koses virt, tfuuuuu sad.gif O jei visa laika taip???

Ačiū ačiū už medalį!!!  ;D ;D ;D Kam tiek daug. Gal iš šono taip atrodo, kad labai sunku vienai su dviem vaikais, o gal aš jau pripratau, vistik rugpjūtį jau bus šeši metai, kaip aš viena su vaikais. Nors kartais tikrai mintyse spjaudaisi dėl pastovaus nespėjimo: bėgi į vieną darbą, paskui į kitą, po darbo namo, stengiesi kuo daugiau darbų pasidaryti ir taip be galo...
Va išleisiu vaikus penkiom dienom į stovyklą liepos gale, ot tai gulėsiu bambą išvertus visas penkias dienas.  ;D ;D ;D

Atsakyti
Ne, nu per 6 metus darbo 5 dienos atostogu - mazokai, odnako... Todel ir sakau, kad taip art yra didvyriskumas - nu jei ne medali, tai bent pagiriamaji rasta ir prieda prie algos, kaip priklauso uz zalingas darbo salygas...
Atsakyti
vat ir mastau, kiek reikes tas akademines pratesti...

Winner, apsviesk mane prasau, o kiek galima pratest akademines - as maniau, kad tik kol vaikui sukaks metai...
Atsakyti
pagimdziau pirma vaikuti po trecio kurso, bet nuo rugsejo tesiau mokslus, aisku samdem aukle..po to vis tik emiau akademines kad su vyru isvykti i komandiruote metams, grizus, likus vienam mano mokslu semestrui vyras isvyko i komandiruote i uzsieni pusmeciui, likau su vaiku, bakalauru ir darbu pilnu etatu, aisku ir vel be aukles neissiverciau :smile.gif
na paskui is tojau mokytis toliau, pastojau dar karta, dirbau mokiaus, bet mokslu nebaigiau, nes pries gynima apvoge buta (isnese kompa su diplominiu ;D). Kai maziukui buvo 4 menesiai isejau dirbti, nes gavau gera pasiulyma, dirbu jau pusmetis, karjeroje pasilypejau gerokai aukstyn, uz viska dekinga auklei ir aisku vyrui, taip kad jei nori viskas imanoma ;D
Atsakyti

Zvirbliuke, man atrodo, kad jei esi valstybinej vietoj ,tai tik metams, o jei moki už mokslus tai kiek širdis geidžia ( nu aišku ne 10 metų,bet...)
 Aš tai pasiėmiau pusmečiui, ir dabar nuo rugsėjo pradėsiu savo vargelius.Bus nelengva, kai vaikas mažas ir abu studentai [smiley=000110.gif] .O taip norisi vienu šūviu du zuikius nušaut ;D ir vaiką paaugint ir mokslus pabaigt.
Atsakyti
Astike, tikrai nelengva. Aš su siaubu laukiu rugsėjo, kai reiks pradėti mokytis. Bet...viskas įmanoma. Tik reiks labai daug kantrybės ir ištvermės. O mokysies kur(t.y. kokiam mieste)? Be to, kai vyras karininkas, daug rūpesčių tenka moteriškei ;D. Ech, tas karininkų gyvenimas :-/
Atsakyti
[color=Brown][/color] Kaip gi jums būsimos mamytės sekasi lauktis mažiaus ir dirbti tuo pačiu metu? Ar neima snaudulys per pietus ir kaip su energijos trukumais ir pertekliais? Ar lengva išsedėti visą darbo dieną?
O kaip su geros žinios pranešimu šefui? Kada ir kaip? Gal jau turite patirties ir galite paprotyti   biggrin.gif
Ir kada planuojate po dekretinių į darbą sugrįžti?  [img]http://www.supermama.com/baby/yabbimages/smilies/cwm40.gif[/img]  
Atsakyti
as irgi dirbancioji pilvuze.
 labai labai sunku issedeti visa darbo diena, daznai pagaunu save, kad jau knapsiu  ;D arba tiesiog visa diena kuriu kokia "atmazke" is darbo ir va taip iki vakaro  ;D  o naujiena darbe bosai prieme puikiai. sie metai aplamai musu darbe labai vaisingi.
  apie dekretines deja galiu tik pasvajoti, tokios man neegzistuoja. taigi, sliausiu i darba, kol pasliausiu. po gimdymo pasirinkimas, arba gryzti us 3 menesiu, arba isviso negryzti. taigi, dar nezinau kaip istikro bus.
Atsakyti
TauRe, stiprybės tau ir mažai darbų!!! ir kūrybingų atmazu  ;D ypač vasarą  [img]http://www.supermama.com/baby/yabbimages/smilies/cwm20.gif[/img]
o del dekretinių, tai turbūt žinai, kad galima oficialiai išeit dekretinių, o darbe toliau dirbt - gausi dvigubą atlyginimą tuo metu (na jei šefas pasirašys tokiai machinacijai)  :P
ir jei ne valstybiniam darbe dirbi - žinoma.
Aš tai valstybinė, tai mano dienos iki dekretinių jau suskaičiuotos, o po dekretinių grįžti tai po metų norėčiau, žiūūūrėsim  :-[
Atsakyti
Sveikos,
As nescia dar tik 26 savaites, o jau nebedirbu smile.gif Susitariau su ginekologe, kad i dekretines isleistu anksciausiai, kada tik galima (28 sav.) ir darbe pasiemiau visas neisnaudotas eilines atostogas. Labai dziaugiuosi siuo savo sprendimu, kam ta vaikeli darbe kankinti. Dabar namie darau ka noriu, pasedziu prie kompo savo malonumui, uzkandu kai uzsimanau, paguliu, paskaitau, jokiu stresu, itampos...
Kadangi nestumas buvo ne is lengvuju, teko ismokti ir dirbant nuo daug ko atsiriboti, kad nepervargti. Taigi nebuvau pati geriausia darbuotoja vistiek  ;)...
Linkiu ir jums, nepersistenkit besidarbuodamos, pirmiausia ziurekit saves ir savo pilvo  :)
Atsakyti
LIEPA, aciu uz grazius palinkejimas  ;)
bet kas liecia dekretiniu ... pas mane situacija daug sudetingesne, as gyvenu Amerikoje ...
 bet dzin, ka nors sugalvosiu su tuo darbu, gal isviso nebegrysiu ir auginsiu savo "trupineli" pati ;D
  VISOM PILVUZEM LINKIU LENGVO PILVUKO IR PUIKIOS NUOTAIKOS ;D
Atsakyti
Sveikutes, as tai dar vis dirbu, bet kaip ir Lota, iseisiu i dekretines 28 sav. Dar pries tai kasmetines, taip kad ilsesiuosi nuo kitos savaites. man bus lygiai 24 sav. kokia palaima...
Atsakyti