pagimdžius bus dar daugiau rūpesčių ir kitokių minčių, eičiau prieš gimdymą, aš savo bakalaurą apsigyniau su dideliu pilvu :

O as maniau, kad su mokslais susidorosiu be problemu - tik siemet pradejau mokytis kolegijoj vakariniam. Nu mokslai tikrai nesunkus, bet matyt nervine itampa vistiek yra, o per tai nukencia vaikas - jai dabar 5men.Ta prasme del mamos persitempimo matyt suprastejo (kitaip nemoku issireikst) pienas, vos tik isejau i mokslus maze pradejo istisa para kas 2val valgyt, nors iki tol valgydavo kas 4, o nakti kartais isvis nesikeldavo. O dabar
- esu pavargus nerealiai - viska atiduociau, kad kas leistu 5-6 val. be pertraukos numigti.
Buvau nusiteikus iki metu maitinti, bet jei taip ir toliau greiciausiai nuo puses metu pereisim ant misinuku :-/, nors ir labai nenoreciau, juolab, kad pieno pas mane yra.
Gal turejot kas tokios patirties, o gal as kvaisa per velai mokytis susiruosiau jau du vaikus pasigimdzius (vyresnelei 4metai), o gal destytojus reiketu ,,apsviesti", kad du vaikus turiu - gal nuolaidesni butu :

Buvau nusiteikus iki metu maitinti, bet jei taip ir toliau greiciausiai nuo puses metu pereisim ant misinuku :-/, nors ir labai nenoreciau, juolab, kad pieno pas mane yra.
Gal turejot kas tokios patirties, o gal as kvaisa per velai mokytis susiruosiau jau du vaikus pasigimdzius (vyresnelei 4metai), o gal destytojus reiketu ,,apsviesti", kad du vaikus turiu - gal nuolaidesni butu :

QUOTE |
Gal turejot kas tokios patirties, o gal as kvaisa per velai mokytis susiruosiau jau du vaikus pasigimdzius (vyresnelei 4metai), o gal destytojus reiketu ,,apsviesti", kad du vaikus turiu - gal nuolaidesni butu :![]() |
mums dėstytuvas pareiškė, na, ir kas, kad šeimas, darbus turit, atėjot mokytis, tai mokykitės arba vaikus gimdykit ir namie sėdėkit (mokytis daugiau bus laiko ar jums ir tiek užteks, kad norit, neaišku :

o mokytis niekad nevėlu
, pas mus magistrantūroj ir žilagalvių yra
, bet ne visi sugeba mokytis, o kuo toliau, dauguma išvis aptingsta :
.Ech, stiprybės, moksliukės ;), kada nors pabaigsim tuos mokslus :
, bus lengviau, o dabar tai jie juodai nuodija gyvenimą :

Visokių dėstytojų būna. Vieni supranta, kiti - ne. Bet kai aš devintam mėn. diplomą gyniausi, tai man net klausimų neuždavė, dėl ko aš baisiai įsižeidžiau >
o kitos panos pasakojo,kad yra dėstytojų, kurie dar ir įžeidžia, jei su pilvu esi ???

Man kai nescia 7 men laikiau egzus,beveik visi destytojai po bala pridejo,malonus tokie. ;DNet pats didziausias kirvis kazka sumurmejo kad ,,matosi,kad jums dabar ne mokslai galvoje..." ir parase visai nebloga bala.
O mokytis ir auginti maziu sunkoka.Bet ko tik mes moterys neiveikiame. ;)Pavyzdziui man lieka laiko pasimokyti nebent nakti,na apie 22 cval,kai suguldau vaikus.Nors jau ir pati vos ne miegu ant tu popieriu,galop metu ir einu miegot.Viskas baigiasi tuo,kad taip ir nepasimokiusi pasidarau spargalkes,ir tiek...Kol kas neikliuvau
O mokytis ir auginti maziu sunkoka.Bet ko tik mes moterys neiveikiame. ;)Pavyzdziui man lieka laiko pasimokyti nebent nakti,na apie 22 cval,kai suguldau vaikus.Nors jau ir pati vos ne miegu ant tu popieriu,galop metu ir einu miegot.Viskas baigiasi tuo,kad taip ir nepasimokiusi pasidarau spargalkes,ir tiek...Kol kas neikliuvau

Sveiki,dabar aš esu 3 kurse ir studijuoju dieniniame skyriuje.Kai gimė sūnus buvau dar antrame tiesa sakant baiginėjau jį,galiu pasakyti lengviau buvo laikyti egzaminus nes dėstytojai nuolaidžiav,rašė didesnius balus.Akademinių neėmiau nes nenorėjau nutraukti mokslų.Dabar sūnui 4 mėnesiai ir aš džiaugiuosi kad toliau mokausi.Negaliu pasakyti kad labai lengva bet stengiuosi.

o ash mokausi su dviem vaikais, kuriu vienas 5 menesiu, kitas 3 metu. visa diena bunu mama, vakare paskaitose studente, o naktim basimokanti. hm, miego trukumas garantuotas:)) nelengva, bet verta!
viskas sunku, kol neisbandyta ir nepatirta. o gal yra mamu, kurios ir augina vaikus, ir mokosi, ir dirba? as taip darau. tikrai nera lengva. atrode, kad mokslai ir vaiaks dar imanomi dalykai uderinimui, bet kai prisedejo darbas, tai darosi sunku. bet pripratau. begu, lekiu, skubu ir ...speju. manua, kuo labiau uzimtas, tuo daugiau padarai.
Na man siandien jau baigesi mokslai ::)pagaliau issilaikiau valstybini egzamina ;D. Su dviem vaikuciais tikrai sunkoka buvo mokytis bet imanoma ir kazkaip pastebejau kad pazymiai zymiai geresni negu kad mokiausi kai vaikuciu nebuvo dar ;D.
Dabar taip gerai jauciuosi kad jau nebereikia vakare kai vaikai sumiega mokslu grauzt o galiu mamu forume paskaitinet :
Bet tas jausmas neilgam as zinau kad as zmogus nenuorama ir tikriausiai ateinanti rudeni jau ir vel mokysiuos ;D
Dabar taip gerai jauciuosi kad jau nebereikia vakare kai vaikai sumiega mokslu grauzt o galiu mamu forume paskaitinet :

Bet tas jausmas neilgam as zinau kad as zmogus nenuorama ir tikriausiai ateinanti rudeni jau ir vel mokysiuos ;D
Kaip paskaičiau jusu ryzta , kantrybe ir bemieges naktis , tai geda ir rasyti apie savo rupesti.Gimdysiu sia vasara , bus likes tik paskutinis kursas, mokausi neakivaizdiname skyriuje , bet kitam mieste , tai man bus like tik dvi sesijos ir valstybiniai. Ir as galvoju kaip man reikes suktis kad galeciau ji veztis kartu nes neistverciau visa menesi nematyti savo dziaugsmelio.
O aš labai džiaugiuosi, kad nepuoliau tęsti mokslų tik gimus vaikui. Brrr, kai pagalvoju, nu niekaip nebūtų pavykę...O dabar - atsigavau, pailsėjau, vaikas paaugintas, jau metinukas, taigi ramiai grįžtu į savo studijas. Tiesa, tos studijos jau nebe bakalauras ar magistras, tai ir paskaitų praktiškai nebėra, tik individualus darbas - bet jo, aišku, labai daug 8)