Mano dukra miega ant grikiu pagalves.Pradzioj nelabai jai patiko,nes tikrai ji kieta,bet dabar jau priprato ir niekam jos neduoda,as tai tikrai ant jos nepamiegociau.
QUOTE(lauraeva @ 2007 11 18, 19:34)
Mano dukra miega ant grikiu pagalves.Pradzioj nelabai jai patiko,nes tikrai ji kieta,bet dabar jau priprato ir niekam jos neduoda,as tai tikrai ant jos nepamiegociau.
tai jei dukra miegojo, jai nepatiko, bet dabar priprato ir niekam nebeduoda, nemanai, kad ir Tau taip pat būtų????
Man tai tokią pagalvę kažkada brolis padovanojo, tad iki šiol atsidžiaugti negaliu
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2007 10 03, 16:18)
Kartą pabandžiau pas draugą ant grikinės pamiegot tai labai patiko, kai tiko jo nėra blumt jo lovoj ir žiūriu tv ant grikaičių
Dabar ir pati nusipirkus turiu. Iš pradžių kietoka buvo, čežėjo ir labai skaniai kvepėjo, reikėdavo laiko įsitaisyt. Jei netinka patrankai galvą į pagalvę, pasidaro duobukė ir viskas gerai
dabar įpratau ir viskas labai patogu..netgi norėtus kad vėl būtų kiek kietesnė 
aha tikrai
labai taikliai viską parašei!
esi tokia pagalvę itraukusi į dovanų sąrašiuką vyrui
Net nežinau..tiek GERO čia apie jas parašyta
o jai jis ją išmes
nepripras? Nors gal jam padėtu nuo knarkimo
Nuo knarkimo nepadeda
Su ta mintim pirkom MB grikine pagalve, bet toliau sekmingai knarkia
Pradzioj irgi idomaii atrode tas "kietumas", bet nepasakysi, kad nepatogu
Miegam abudu ant grikiniu ir jokiu kitokiu nenoreciau... nebent kokia dar patogesne kada rasim... gavom dovanu "tempur" pagalves, taciau mum kazkaip nepasiteisino... grikines geriau
tai anos "mandrosios" sveciam...
Su ta mintim pirkom MB grikine pagalve, bet toliau sekmingai knarkia
Pradzioj irgi idomaii atrode tas "kietumas", bet nepasakysi, kad nepatogu
O as turiu, tai spintoj ikista guli, nes man tie traskejimai nakti netinka, megstu tyliai miegot
siaip ji visai nieko butu
QUOTE(3in1 @ 2007 12 14, 18:51)
O as turiu, tai spintoj ikista guli, nes man tie traskejimai nakti netinka, megstu tyliai miegot
galiu tik girti-saunios,prie braskejimo pripratom,ir niekas is seimos jo jau negirdi,o vasara isvis malonumas-jos lab.pralaidzios orui,tai vaikai ne karto nebuvo suprakaitave
turejom viena grikiu pagalve nusipirke pries kokius 3metus, vyras ant jos padejes galvele miegodavo ir sakydavo, kad geresnes pagalves nera.bet jau sita per tiek laiko susigulejo, tai nusipirko nauja, tai nepalyginsi, tie lukstai dar purus, kvepia
QUOTE(Mirka @ 2007 12 14, 15:16)
esi tokia pagalvę itraukusi į dovanų sąrašiuką vyrui
Net nežinau..tiek GERO čia apie jas parašyta
o jai jis ją išmes
nepripras? Nors gal jam padėtu nuo knarkimo 
Mano vyru padėjo
Nežinau kodėl, bet savo vyrą esu ant jos paguldžius
. Tačiau jis knarkia vistiek, jeigu kas tikit, kad ji padeda nuo knarkimo.
O man ji patinka tik tiek, kad kvepia mano mėgiamais grikiais. Daugiau tai privalumų nematau. Labai kieta, fuj...
O man ji patinka tik tiek, kad kvepia mano mėgiamais grikiais. Daugiau tai privalumų nematau. Labai kieta, fuj...
As miegu ant grikiu lukstu pagalves jau daugiau nei 5 metai, pripratau man tinka ir esu rami, kad niekas i ja nesikesins
kitiems per kieta ir siugzda
Siaip as tai uz
Siaip as tai uz
http://www.ekologiskiproduktai.lt/
ši firma prekiauja, ieskokit kaireje nuorodos-grikių lukštų
pagalvės
ši firma prekiauja, ieskokit kaireje nuorodos-grikių lukštų
pagalvės