Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių lukštų pagalvės

Mano dukra miega ant grikiu pagalves.Pradzioj nelabai jai patiko,nes tikrai ji kieta,bet dabar jau priprato ir niekam jos neduoda,as tai tikrai ant jos nepamiegociau.
Atsakyti
QUOTE(lauraeva @ 2007 11 18, 19:34)
Mano dukra miega ant grikiu pagalves.Pradzioj nelabai jai patiko,nes tikrai ji kieta,bet dabar jau priprato ir niekam jos neduoda,as tai tikrai ant jos nepamiegociau.

tai jei dukra miegojo, jai nepatiko, bet dabar priprato ir niekam nebeduoda, nemanai, kad ir Tau taip pat būtų???? bigsmile.gif
Man tai tokią pagalvę kažkada brolis padovanojo, tad iki šiol atsidžiaugti negaliu thumbup.gif ir jei tenka nakvoti ne namie, jaučiuos labai nelaiminga, nes neturiu savo grikių pagalvėlės... rolleyes.gif jau ji man tokia apsidėvėjus ima atrodyti, na, lyg tų lukštų trūktų, tai rezgu mintį arba naują įsigyt, arba iš kažkur gavus lukštų dabartinę pasipildyt.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2007 10 03, 16:18)
Kartą pabandžiau pas draugą ant grikinės pamiegot tai labai patiko, kai tiko jo nėra blumt jo lovoj ir žiūriu tv ant grikaičių biggrin.gif Dabar ir pati nusipirkus turiu. Iš pradžių kietoka buvo, čežėjo ir labai skaniai kvepėjo, reikėdavo laiko įsitaisyt. Jei netinka patrankai galvą į pagalvę, pasidaro duobukė ir viskas gerai  rolleyes.gif dabar įpratau ir viskas labai patogu..netgi norėtus kad vėl būtų kiek kietesnė  4u.gif

aha tikrai hihihi.gif jau ir pamiršus buvau, kad visad alkana užmigdavau lotuliukas.gif
labai taikliai viską parašei! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
esi tokia pagalvę itraukusi į dovanų sąrašiuką vyrui ax.gif g.gif Net nežinau..tiek GERO čia apie jas parašyta 4u.gif o jai jis ją išmes g.gif nepripras? Nors gal jam padėtu nuo knarkimo g.gif
Atsakyti
Nuo knarkimo nepadeda lotuliukas.gif
Su ta mintim pirkom MB grikine pagalve, bet toliau sekmingai knarkia biggrin.gif
Pradzioj irgi idomaii atrode tas "kietumas", bet nepasakysi, kad nepatogu g.gif Miegam abudu ant grikiniu ir jokiu kitokiu nenoreciau... nebent kokia dar patogesne kada rasim... gavom dovanu "tempur" pagalves, taciau mum kazkaip nepasiteisino... grikines geriau ax.gif tai anos "mandrosios" sveciam... biggrin.gif
Atsakyti
O as turiu, tai spintoj ikista guli, nes man tie traskejimai nakti netinka, megstu tyliai miegot ax.gif
siaip ji visai nieko butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 12 14, 18:51)
O as turiu, tai spintoj ikista guli, nes man tie traskejimai nakti netinka, megstu tyliai miegot ax.gif
siaip ji visai nieko butu rolleyes.gif

galiu tik girti-saunios,prie braskejimo pripratom,ir niekas is seimos jo jau negirdi,o vasara isvis malonumas-jos lab.pralaidzios orui,tai vaikai ne karto nebuvo suprakaitave smile.gif kas nutikdavo seniau,atsikeldavo,ir skundziasi kad plaukai slapi...
Atsakyti
turejom viena grikiu pagalve nusipirke pries kokius 3metus, vyras ant jos padejes galvele miegodavo ir sakydavo, kad geresnes pagalves nera.bet jau sita per tiek laiko susigulejo, tai nusipirko nauja, tai nepalyginsi, tie lukstai dar purus, kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2007 12 14, 15:16)
esi tokia pagalvę itraukusi į dovanų sąrašiuką vyrui  ax.gif  g.gif  Net nežinau..tiek GERO čia apie jas parašyta  4u.gif  o jai jis ją išmes  g.gif nepripras?  Nors gal jam padėtu nuo knarkimo  g.gif

Mano vyru padėjo smile.gif dabar naktį išsimiegočiau, bet gaila, kad kūdikių jos neužmigdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau kodėl, bet savo vyrą esu ant jos paguldžius rolleyes.gif . Tačiau jis knarkia vistiek, jeigu kas tikit, kad ji padeda nuo knarkimo.
O man ji patinka tik tiek, kad kvepia mano mėgiamais grikiais. Daugiau tai privalumų nematau. Labai kieta, fuj...
Atsakyti
As miegu ant grikiu lukstu pagalves jau daugiau nei 5 metai, pripratau man tinka ir esu rami, kad niekas i ja nesikesins biggrin.gif kitiems per kieta ir siugzda g.gif
Siaip as tai uz thumbup.gif
Atsakyti
kiek suprantu, tai ji nuostabiai patogi, tik trūkumas, kad šiugšda, bei yra neplaunama.... Ogal kas galit parašyt kie panašiai kainuoja ir kur geriausia įsigyti?
Atsakyti
http://www.ekologiskiproduktai.lt/

ši firma prekiauja, ieskokit kaireje nuorodos-grikių lukštų
pagalvės
Atsakyti