Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių lukštų pagalvės

Aš prieš kelis metus euro vaistinėje pirkau, manau ir dabar prekiauja. Pirkau mažutę, pailgą, kad man virš peties būtų. Kadangi esu alergiška, tai privalau ant jos miegoti, nors man nelabai patinka. Kartais "užtirpsta" sprandas. Tikriausiai reiktų dažniau vartytis, bet aš miegu "giliai'(nežinau kaip išsireikšti).
Atsakyti
Pas mano MB tevus jo kambary grikiu lukstu pagalves, tai kai jo tevu vaziuojam lankyti tai tikras kosmaras, is ryto visad skaudancia galva atsikeliu.
Man pagalve turi buti minksta ir mazyte, arba tada jau isvis geriau be pagalves biggrin.gif
Atsakyti
MB nusipirko tokią pagalvę, pamiegojo kelias naktis ir guli dabar nenaudojama, aš tai ir nebandžiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmuozelė @ 2008 02 18, 11:04)
MB nusipirko tokią pagalvę, pamiegojo kelias naktis ir guli dabar nenaudojama, aš tai ir nebandžiau  hihihi.gif

O aš mąstau apie naujas pagalvęs g.gif turim pūkines, bet jau pabodo istisai susiguli, o sintetikos nenoriu, tai iekausi info. Gerai būtų, kad kas leistų išbandyti pamiegoti ant šių pagalvių laugh.gif bo nenorėčiau sumokėjus tiek pinigų padėt į spintą blush2.gif
Atsakyti
As miegu ant grikiu lukstu pagalves, tai man thumbup.gif , tik jei atsiguli su dregnais plaukais jauciasi truputi kvapas. Bet siaip labai patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 07 15, 12:05)
As miegu ant grikiu lukstu pagalves, tai man  thumbup.gif , tik jei atsiguli su dregnais plaukais jauciasi truputi kvapas. Bet siaip labai patenkinta.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif mums ir jos thumbup.gif reikia tik priprast ir po pirmos nakties nemest mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi turim. Siaip maloniai galva ant jos "guli", tik labai nervina garsas - sujudi ir traska, todel negaliu ant jos miegoti.
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2008 07 15, 15:36)
drinks_cheers.gif mums ir jos  thumbup.gif reikia tik priprast ir po pirmos nakties nemest mirksiukas.gif

O man net ir kvapas labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linule27 @ 2008 07 17, 23:08)
Mes irgi turim. Siaip maloniai galva ant jos "guli", tik labai nervina garsas - sujudi ir traska, todel negaliu ant jos miegoti.

Tai tada atkrenta šis variantas blush2.gif nes aš begalo jautriai miegu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 07 18, 11:17)
Tai tada atkrenta šis variantas blush2.gif nes aš begalo jautriai miegu blush2.gif

Ne taip jau ir traska Kad is miegu pakeltu biggrin.gif (nors is tiesu kaip kam)
Jau senokai turiu tokia pagalve tai dabar man ant kitokiu miegoti yra tragedija. Aisku po pirmos nakties as ja ismesti norejau bet greitai pripratau thumbup.gif
O vyras at savo grikines nebemiega. JAm nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 07 18, 16:33)
Ne taip jau ir traska Kad is miegu pakeltu biggrin.gif (nors is tiesu kaip kam)
Jau senokai turiu tokia pagalve tai dabar man ant kitokiu miegoti yra tragedija. Aisku po pirmos nakties as ja ismesti norejau bet greitai pripratau thumbup.gif
O vyras at savo grikines nebemiega. JAm nepatogu g.gif

biggrin.gif zinoma tik reik isbandyti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi labai patenkinta grikių pagalve thumbup.gif .Miegu jau 2m. O su pūkine tai labai prakaituodavo srandas. Pabusdavau,tai visi plaukai šlapi,o po to ir prakaitas įsigėrė į tuos pūkus. Tai visai jau nemalonu buvo. O grikiai praleidžia orą, ir niekad neprakaituoju schmoll.gif .Iš pradžių ir aš galvojau,kad bus šnaresys, bet nieko aš nei girdžiu, nei jaučiu. Be to ir vyras po metų įsigijo tokią pagalvę.Irgi patenkintas thumbup.gif .
Atsakyti