Aš prieš kelis metus euro vaistinėje pirkau, manau ir dabar prekiauja. Pirkau mažutę, pailgą, kad man virš peties būtų. Kadangi esu alergiška, tai privalau ant jos miegoti, nors man nelabai patinka. Kartais "užtirpsta" sprandas. Tikriausiai reiktų dažniau vartytis, bet aš miegu "giliai'(nežinau kaip išsireikšti).
Pas mano MB tevus jo kambary grikiu lukstu pagalves, tai kai jo tevu vaziuojam lankyti tai tikras kosmaras, is ryto visad skaudancia galva atsikeliu.
Man pagalve turi buti minksta ir mazyte, arba tada jau isvis geriau be pagalves
Man pagalve turi buti minksta ir mazyte, arba tada jau isvis geriau be pagalves
MB nusipirko tokią pagalvę, pamiegojo kelias naktis ir guli dabar nenaudojama, aš tai ir nebandžiau
QUOTE(Marmuozelė @ 2008 02 18, 11:04)
MB nusipirko tokią pagalvę, pamiegojo kelias naktis ir guli dabar nenaudojama, aš tai ir nebandžiau 
O aš mąstau apie naujas pagalvęs
As miegu ant grikiu lukstu pagalves, tai man
, tik jei atsiguli su dregnais plaukais jauciasi truputi kvapas. Bet siaip labai patenkinta.
QUOTE(skarpionuke @ 2008 07 15, 12:05)
As miegu ant grikiu lukstu pagalves, tai man
, tik jei atsiguli su dregnais plaukais jauciasi truputi kvapas. Bet siaip labai patenkinta. 
Mes irgi turim. Siaip maloniai galva ant jos "guli", tik labai nervina garsas - sujudi ir traska, todel negaliu ant jos miegoti.
QUOTE(Kristiniux @ 2008 07 15, 15:36)
O man net ir kvapas labai patinka
QUOTE(Linule27 @ 2008 07 17, 23:08)
Mes irgi turim. Siaip maloniai galva ant jos "guli", tik labai nervina garsas - sujudi ir traska, todel negaliu ant jos miegoti.
Tai tada atkrenta šis variantas
QUOTE(wikonda @ 2008 07 18, 11:17)
Ne taip jau ir traska Kad is miegu pakeltu
Jau senokai turiu tokia pagalve tai dabar man ant kitokiu miegoti yra tragedija. Aisku po pirmos nakties as ja ismesti norejau bet greitai pripratau
O vyras at savo grikines nebemiega. JAm nepatogu
QUOTE(juraciux @ 2008 07 18, 16:33)
Ne taip jau ir traska Kad is miegu pakeltu
(nors is tiesu kaip kam)
Jau senokai turiu tokia pagalve tai dabar man ant kitokiu miegoti yra tragedija. Aisku po pirmos nakties as ja ismesti norejau bet greitai pripratau
Aš irgi labai patenkinta grikių pagalve
.Miegu jau 2m. O su pūkine tai labai prakaituodavo srandas. Pabusdavau,tai visi plaukai šlapi,o po to ir prakaitas įsigėrė į tuos pūkus. Tai visai jau nemalonu buvo. O grikiai praleidžia orą, ir niekad neprakaituoju
.Iš pradžių ir aš galvojau,kad bus šnaresys, bet nieko aš nei girdžiu, nei jaučiu. Be to ir vyras po metų įsigijo tokią pagalvę.Irgi patenkintas
.