Įkraunama...
Įkraunama...

Grikių lukštų pagalvės

QUOTE(ajas @ 2004 09 23, 10:20)
Norim įsigyti naujas pagalves, tik neapsisprendžiam kokias  g.gif
Labai išgirtos grikių lukštų pagalvės, bet parduotuvėj pačiupinėjus, pasirodė kietokos  blink.gif  Gal kas turi/turėjo ir galėtu parašyti savo įspūdžius?

mums tvisoms trims sesėms tėtis prieš 4metus nupirko,tai tragedija švelniai tariant,kietumas panašus i medį doh.gif
Atsakyti
Sako, priprantama. Bet man irgi ta pagalve pasirode labai labai kieta - visa spranda nugulejau ir klaikiai neissimiegojau. As. pvz. megstu pagaleve susiformuoti, kaip norisi, norisi, kad ji butu puri, minksta, o cia - guli kaip ant bulviu maiso.
Atsakyti
nu tikrai, pripratimo reikalas, aš jau beveik metai ant tokios miegu ir labai čiki smile.gif
beje, ipakavime instrukcijoj kai pirkau buvo parašyta, kad prieš naudojant šiek tiek lukštų nupilti, tai aš taip ir padariau, nes pilna tikrai buvo kietoka, dabar galvą "įtrinu" į tuos lukštus taip suformuodama patogią vietą ir man labai gerai thumbup.gif
pabandžiau kažkada ant senos pagalvės pamiegoti, ryte supratau, kad atpratau biggrin.gif
Atsakyti
aš nupirkau vaikui grikių lukštų čiužinį. pasiteisino.
Atsakyti
pries 1men. man irgi vyras nupirko grikiu lukstu pagalve, nes jam pabodo mano 3 in 1 pagalviu derinys ir naktiniai malimaisi ax.gif Po pirmosios nakties as ji pritreksti norejau, kad ateme mano pagalviu kalna, nes nemiegojau visa nakti blink.gif O paskui - viskas gerai, nebereikia nieko daugiau tik sios pagalves: ramiau miegu ir galiu susistumdyti kaip man reikia pagalveje esancius griukiu lukstus thumbup.gif Vaikai irgi skersai ziurejo, bet dabar nesiskundzia, pastebejau, kad maziau suprakaitave pabunda ir ramiau miega smile.gif
Atsakyti
Na, išbandžiau ir aš tą pagalvę.... Jau trečią naktį pradėjo patikti, o dabar kitokios nenorėčiau. Miegu ir ant pilvo, ir kitaip. Pastebėjau, kad plaukai nesiriebaluoja taip..... Pirkau Senukuose nedidelę, už 19.99, pabandymui.... išgąsdinot čia kai kurios, kad nepatogu. nono.gif nono.gif O dabar galvoju, gal didesnė butų dar fainiau.
Atsakyti
Bet va mano lialka kaip prakaitavo , taip prakaituoja.Ir nieko grikiu pagalve nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arabe @ 2006 11 23, 15:46)
Sako, priprantama. Bet man irgi ta pagalve pasirode labai labai kieta - visa spranda nugulejau ir klaikiai neissimiegojau. As. pvz. megstu pagaleve susiformuoti, kaip norisi, norisi, kad ji butu puri, minksta, o cia - guli kaip ant bulviu maiso.

man irgi tas pats verysad.gif Dvi savaites maždaug kankinausi, bet nepripratau. Ir čeža, ir kvapas, ir baisiausiai nepatogu doh.gif Na, gal kvapas ypač erzina dėl to, kad aš apskritai grikių nei valgyt galiu, o jau kvapas net pykina doh.gif Bet net jei ir nebūtų to kvapo, vis tiek liktų kietumas. Tai grįžau prie savo mėgstamiausios pūkinės minkštutės pagalvės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 30, 00:53)
man irgi tas pats  verysad.gif Dvi savaites maždaug kankinausi, bet nepripratau. Ir čeža, ir kvapas, ir baisiausiai nepatogu  doh.gif Na, gal kvapas ypač erzina dėl to, kad aš apskritai grikių nei valgyt galiu, o jau kvapas net pykina  doh.gif Bet net jei ir nebūtų to kvapo, vis tiek liktų kietumas. Tai grįžau prie savo mėgstamiausios pūkinės minkštutės pagalvės wub.gif

Man prieš du metus Kalėdų senis atnešė, tai negaliu atsidžiaugti iki šiol... blush2.gif Prieš miegą susiformuoju kaip man patogiau thumbup.gif JĖGA. O kvapas mmm wub.gif , veikia kaip migdomieji ar antidepresantai thumbup.gif .
Atsakyti
Ant grikių lukštų pagalvės miegu kokius 3-4 metus. Man ji labai patinka, nekeisčiau į kitokią. thumbup.gif Ir man nereikėjo pratintis: pagalvė iš karto patiko. Nemėgstu aukštų pagalvių, tai nusipirkusi dalį grikių nupyliau (ir tik visai neseniai supyliau atgal). Dabar svečiuose ant paprastų pagalvių miegoti būna kančia: po nakties skauda sprandą ir labai susiriebaluoja plaukai.
Aš pirkau Maximoje už kokius 50 litų, bet prieš porą mėnesių pirkau tokio pat dydžio dar dvi pagalves, tai mokėjau, jei gerai pamenu, po 29 litus.
Atvykusiems svečiams pasiūlau pabandyti grikių lukštų pagalves, tai daugelis vėliau nusiperka ir sau (todėl ir turėjau dar pora nusipirkti, nes dabar niekas iš svečių nebenori miegoti ant kitokių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 30 birželio 2007 - 20:15
as viena nakti miegojau ant jos tai kita ryta kaip galva skaudejo blink.gif blink.gif o mb patiko,nusipirko ir miega,ale tas kvapas tai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2007 06 30, 21:16)
ale tas kvapas tai  schmoll.gif  schmoll.gif

tas kvapas išsigaruoja pamažu.
Atsakyti